از اون جایی که هر بار که وارد این تاپیک می شم با انواع و اقسام گله ها و منفی بافی ها و پیش داوری های متفاوت روبرو می شم گفتم بد نیست چند نکته رو یاد آور بشم شاید (البته فقط شاید) در آینده کمتر شاهد این گفتگو ها باشیم
قبل از هر چیز این بی قراری هایی که در اثر رسیدن آپدیت ها در این چند روز اخیر می بینم من رو یاد صف پمپ بنزین انداخت که نهایت معطلی در پمپ بنزین 10 دقیقه است و یک صف از بیرون پمپ بنزین به چند صف در داخل هدایت میشه، هر کس هم قبل از این که به هر کدوم از این ردیف ها وارد بشه کلی حساب کتاب می کنه و نمودار سرعت میکشه که وارد کدوم صف داخل پمپ بنزین بشه تا زودتر کارش راه بیافته و اگه خوب بررسی کنید در بدترین حالت شاید به اندازه فقط 1 دقیقه کارش دیرتر انجام بشه و اگه این یک دقیقه رو با دقایق عمر تلف شده ما (مثلا در ترافیک) مقایسه کنید می بینید که انقدر ناچیزه که ارزش این همه حرص خوردن و اعصاب خردی نداشته.
اما نکاتی که بهتره بهش توجه کنیم
1- دوست عزیزی از گپ مصاحبه ها در سال 2011 پرسیده بودند، حدودا از آوریل 2011 تا نوامبر 2011 مصاحبه ای نداشتیم و با توجه به این که دوستان در دمشق بلافاصله بعد از مصاحبه فایل نامبر می گرفتند اما کسانی که در استانبول مصاحبه شدند باید از ایران پرونده می فرستادند و حدود 2 ماه بعد فایل نامبر می گرفتند می شه گفت فایل نامبرها از آوریل 2011 تا ژانویه 2012 خیلی خیلی کم هستند یعنی گپ حدودا 8-9 ماهه
2- دوست عزیزی شاکی بودند که چرا کسانی که 2 سال بعد از اون ها مدارک فرستادند (2012 ای ها) باید زودتر از اون ها (2010 ای ها) آپدیت دریافت کنند. اما این دوستمون به این مساله دقت نکردند که بچه های 2010 حدود 6 تا 10 ماه بعد از فرستادن مدارک به مصاحبه می رفتند اما دوستان 2012 و 2013 حدود 2 سال یا بیش تر برای مصاحبه معطل شدند و اگه یه نگاهی به تشکیل پرونده اولیه انداخته بشه دیده میشه که همه کسانی که از 2010 تا 2013 در حال انتظار برای مهاجرت هستند با اختلاف نهایت یک سال برای تشکیل پرونده اقدام کردند نه اختلاف 3 سال
3- ماها (خودم رو عرض می کنم) عادت کردیم فقط مشکلات خودمون رو ببینیم و فکر کنیم خودمون هستیم که بیش تر از همه سختی کشیدیم و خیلی کم پیش میاد که خودمون رو جای دیگران بگذاریم. برای کسانی که 8 ماهه سی اس کیو گرفتن خیلی سخت بوده که با امید این که یک سال دیگه کانادا هستند همه برنامه های زندگی شون رو به هم ریختند اما حداقل از این مزیت برخوردار بودند که استرس قبل از مصاحبه رو نداشتن و به مدت 2 سال هر روز و هر لحظه دلهره این رو نداشتند که به مصاحبه دعوت بشن و به قولی هر روز و هر لحظه خودشون رو آماده کنکوری نمی کردند که سرنوشتشون رو تعیین می کرد اما معلوم نبود که آیا یک ماه دیگه است یا دو سال دیگه.
4- عزیزانی که مطالب این تاپیک رو مرتب می خونند شاید اگه یه نگاه به عقب بندازند مطالب حدود یک سال گذشته تماما حاوی پیش داوری هایی است که شاید فقط 10% اون ها به وقوع پیوسته اما براساس این پیش داوری ها (چه خوب و چه بد) مردم این جا گله کردند، زجه زدند، به جون هم پریدند و چه و چه و چه. دوستان اجازه بدید یه اتفاقی به وقوع بپیونده بعد به جون هم بپرید و همدیگه رو لگدمال کنید
البته خدا رو هزاران مرتبه شکر این دفعه (هنوز) کار به جنگ و دعوا و بی حرمتی نرسیده و فقط اندکی متلک پرونی و ناله است
خدایی اش تا الان کی دیده کسی زودتر فایل باز کرده باشه (فایل اولیه کبک) و زودتر وارد خاک کانادا شده باشه (البته صف دیمند و غیردیمند رو جدا ارزیابی کنید) خواهشا یه نگاه بندازید و ببینید اگه این اختلاف بیش تر از 4-5 ماه بوده (همون یک دقیقه پمپ بنزین منظورمه) اون وقت شروع کنید هر چی گله از زمین و زمان دارید این جا بذارید بعد هم به نشونه اعتراض هر وقت ویزاتون به سلامتی اومد پاره اش کنید و پرتش کنید تو صورت کانادا (این جمله آخر شوخی بود

)
دوستان عزیز خواهشا یه کم صبر داشته باشید اجازه بدید دوستان بتونند به راحتی اطلاع رسانی کنند چون خود من اگه با این وضع برام آپدیت بیاد و ببینم این طور تو فروم مورد بمباران قرار می گیرم هیچ وقت نمیام این جا خبر بدم. وانگهی چنین چیزی هم اگه بشه که من مقصر نیستم!
مساله آخر این که فرم های اداره مهاجرت همین اواخر (دقیق نمی دونم از کی) تغییر پیدا کرده و دارای بارکد شده. احتمال خیلی زیاد هست که چون این ها سیستم شون رو عوض کردند برای سریع تر شدن روند کار نیاز باشه با فرم های جدید کار کنند و شاید (حدس شخصی بنده) دلیل آپدیت خواستن رندم از دوستان هم همین باشه. لطفا کسانی که آپدیت می گیرند اطلاع رسانی کنند آیا فرم های قدیمی رو فرستادند یا فرم های جدید رو
شاید بشه حدسی زد که علت این آپدیت های درهم چیه
اگه هیچ دلیل منطقی براش پیدا نشه به نظر من همون مساله پمپ بنزین و چند صف است. دوستان 2010 غصه نخورند نهایت اختلاف شما با یه دوست 2012 از ابتدای پرونده کبک 8-9 ماه بیش تر نیست. این بی عدالتی رو (خواهشا) بپذیرید و بیایید همه با هم دعا کنیم که به امید خدا پرونده ها تا آخر سال 2013 میلادی همگی به ویزا رسیده باشه که برای دفتر پاریس با اون عظمت کار دور از انتظاری نیست
از این که طولانی شد عذرخواهی می کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)