صفحه 1349 از 2683 نخستنخست ... 349849124912991339134013411342134313441345134613471348134913501351135213531354135513561357135813591399144918492349 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,481 تا 13,490 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

Thumbs up پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط jms نمایش پست ها
    سلام
    آيا دوباره عدم سوء پيشينه خواستن ؟ لطفا بفرمائيد كلا چي خواستن ؟
    با تشكر
    دوستان فرمت نامه را قبلا گذاشتندو در مقایسه باآنکارا فقط پرداخت لندینگ فی اضافه شده
    آپدیت مجدد کلیه فرم ها،عدم سوئ پیشینه، کارت پایان خدمت و تغییرات احتمالی خانوادگی و کپی پاسپورت نیز خواسته شده.البته ین دفعه عکس نخواستند و گفتند در این خصوص تا 8 ماه پیگیری نکنید و
    واقعیتی که در زمان آمدن آپدیت ها دیده نشده و یکی از دوستان( sasa )زحمت کشیدند و آمار کل پرونده های ویزا افیس هارا گذاشتند با توجه به تعداد سهمیه ویزا افیس پاریس و کلیه پرونده های موجود کبک دوستان 2010 و 2011 &2012 براحتی امسال می توانند ویزا بگیرند البته اگه سفارت مثل آنکارا عمل نکند و جالب بدونید کلا آنکارا 421 ویزای کبک در این مدت طولانی که پرونده ها داشته صادر کرده و باعث ایجاد تاخیر فراوان شده

رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط sarakmm نمایش پست ها
    سلام دوستان ، اتفاقی اومدم توی این صفحه ، چه خبره! بچه های 2010که نگران آپدیت هستید و صحبت از بی عدالتی می کنید، کسانی که فایل فدرال 2012 دارند بالای 2 سال طول کشیده که رفتند مصاحبه و اگر دقت کنید می بینید که همگی توی یه مرحله ای کارشون طول کشیده و به طور معمول نباید زمان کلی رسیدگی به پرونده ها تا رسیدن به ویزا خیلی متفاوت باشد ، پس خیلی هم بی عدالتی نیست!
    فعلا در مورد عملکرد سفارت نمیشه قضاوت کرد و نمیشه حدس زد تسریع در پرونده چگونه هست تا اولین مدیکال بیاد

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering/Msc

• نقل قول نوشته اصلی توسط moneyfx نمایش پست ها
      بچه های 2011و 2012 همه ecase و ایمیل هاتون رو چک کنین ببینین مال کس دیگه ای رفته پاریس؟ مال من که نرفته. امیدوارم این دوستمون شوخی اش نگرفته باشه!

سلام
    سال نو شماامبارک .امیدوارم سال خوبی همراه با خبرای خوبی از کانادا برای شما باشه.من یک سوال داشتم از شما ... برادرم مانند شما (اگر اشتباه نکنم )از طریق self employement اقدام کرده .میخواستم بدونم شما از وضعیت پروندتون با خبر هستین؟ آیا پروندههای شما هم به پاریس رفته یا خیر ؟
    ممنون از شما

Member Hamid_62 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical (Process) Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    درست است. از دوستاني كه توي دمشق مصاحبه داشتند و فايل فدرال 2011 دارند صرفاٌ‌ حميد عزيز آپديت گرفته است.
    دوستای عزیز همانطور که رضا جان فرمودند ظاهرا تا این لحظه تنها بنده هستم که فایل فدرال 2011 دمشق دارم و آپدیت هم گرفتم . به نظر من دوستان کانادایی طبق الگوریتم خاصی دارند آپدیت میگیرند که خیلی دوست دارم ببینم چه مبنایی هست (یکی از دوستان حدس زدند که شاید بر اساس حروف الفبا باشه که البته نام فامیلی بنده هم با حرف A شروع میشه !! ) در هر حال حدس میزنم در سال 2013 و اوایل 2014 همه دوستان 2010 و 2011 ویزا خواهند گرفت به یاری حق .
    قبولی در مصاحبه و دریافت فایل نامبر فدرال : 5 آوریل 2011 *** دریافت مدیکال : 3 اکتبر 2013 *** ارسال مدیکال : 17 اکتبر 2013 *** تغییر وضعیت به Decision Made در سایت اداره مهاجرت : 8 نوامبر 2013 *** پاس ریکوئست : 18 نوامبر 2013

رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    دوستان تو نامه آپدیت نوشته مانی اوردر و کردیت کارت قبول نمیکنن!! چطوری باید لندینگ رو پرداخت کنیم؟ اگر کسی اطلاعاتی داره، راهنمایی کنید لطفاً.
    روی صراف ها نمیشه حساب کرد چون ترانسفر پول از ایران تقزیبا ممکن نیست یعنی Bank Draft البته شاید استثنا باشه و صرافیی با هزینه ای با لا این کار را بکنه ولی اگه آشنایی در کانادا داشته باشید مشکلی نخواهد بود گرچه هر آشنایی در کشور های اروپایی ،امریکای شمالی داشته باشید خیلی بهتره

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط anthelion نمایش پست ها
    از اون جایی که هر بار که وارد این تاپیک می شم با انواع و اقسام گله ها و منفی بافی ها و پیش داوری های متفاوت روبرو می شم گفتم بد نیست چند نکته رو یاد آور بشم شاید (البته فقط شاید) در آینده کمتر شاهد این گفتگو ها باشیم

قبل از هر چیز این بی قراری هایی که در اثر رسیدن آپدیت ها در این چند روز اخیر می بینم من رو یاد صف پمپ بنزین انداخت که نهایت معطلی در پمپ بنزین 10 دقیقه است و یک صف از بیرون پمپ بنزین به چند صف در داخل هدایت میشه، هر کس هم قبل از این که به هر کدوم از این ردیف ها وارد بشه کلی حساب کتاب می کنه و نمودار سرعت میکشه که وارد کدوم صف داخل پمپ بنزین بشه تا زودتر کارش راه بیافته و اگه خوب بررسی کنید در بدترین حالت شاید به اندازه فقط 1 دقیقه کارش دیرتر انجام بشه و اگه این یک دقیقه رو با دقایق عمر تلف شده ما (مثلا در ترافیک) مقایسه کنید می بینید که انقدر ناچیزه که ارزش این همه حرص خوردن و اعصاب خردی نداشته.

اما نکاتی که بهتره بهش توجه کنیم
    1- دوست عزیزی از گپ مصاحبه ها در سال 2011 پرسیده بودند، حدودا از آوریل 2011 تا نوامبر 2011 مصاحبه ای نداشتیم و با توجه به این که دوستان در دمشق بلافاصله بعد از مصاحبه فایل نامبر می گرفتند اما کسانی که در استانبول مصاحبه شدند باید از ایران پرونده می فرستادند و حدود 2 ماه بعد فایل نامبر می گرفتند می شه گفت فایل نامبرها از آوریل 2011 تا ژانویه 2012 خیلی خیلی کم هستند یعنی گپ حدودا 8-9 ماهه

2- دوست عزیزی شاکی بودند که چرا کسانی که 2 سال بعد از اون ها مدارک فرستادند (2012 ای ها) باید زودتر از اون ها (2010 ای ها) آپدیت دریافت کنند. اما این دوستمون به این مساله دقت نکردند که بچه های 2010 حدود 6 تا 10 ماه بعد از فرستادن مدارک به مصاحبه می رفتند اما دوستان 2012 و 2013 حدود 2 سال یا بیش تر برای مصاحبه معطل شدند و اگه یه نگاهی به تشکیل پرونده اولیه انداخته بشه دیده میشه که همه کسانی که از 2010 تا 2013 در حال انتظار برای مهاجرت هستند با اختلاف نهایت یک سال برای تشکیل پرونده اقدام کردند نه اختلاف 3 سال

3- ماها (خودم رو عرض می کنم) عادت کردیم فقط مشکلات خودمون رو ببینیم و فکر کنیم خودمون هستیم که بیش تر از همه سختی کشیدیم و خیلی کم پیش میاد که خودمون رو جای دیگران بگذاریم. برای کسانی که 8 ماهه سی اس کیو گرفتن خیلی سخت بوده که با امید این که یک سال دیگه کانادا هستند همه برنامه های زندگی شون رو به هم ریختند اما حداقل از این مزیت برخوردار بودند که استرس قبل از مصاحبه رو نداشتن و به مدت 2 سال هر روز و هر لحظه دلهره این رو نداشتند که به مصاحبه دعوت بشن و به قولی هر روز و هر لحظه خودشون رو آماده کنکوری نمی کردند که سرنوشتشون رو تعیین می کرد اما معلوم نبود که آیا یک ماه دیگه است یا دو سال دیگه.

4- عزیزانی که مطالب این تاپیک رو مرتب می خونند شاید اگه یه نگاه به عقب بندازند مطالب حدود یک سال گذشته تماما حاوی پیش داوری هایی است که شاید فقط 10% اون ها به وقوع پیوسته اما براساس این پیش داوری ها (چه خوب و چه بد) مردم این جا گله کردند، زجه زدند، به جون هم پریدند و چه و چه و چه. دوستان اجازه بدید یه اتفاقی به وقوع بپیونده بعد به جون هم بپرید و همدیگه رو لگدمال کنید
    البته خدا رو هزاران مرتبه شکر این دفعه (هنوز) کار به جنگ و دعوا و بی حرمتی نرسیده و فقط اندکی متلک پرونی و ناله است
    خدایی اش تا الان کی دیده کسی زودتر فایل باز کرده باشه (فایل اولیه کبک) و زودتر وارد خاک کانادا شده باشه (البته صف دیمند و غیردیمند رو جدا ارزیابی کنید) خواهشا یه نگاه بندازید و ببینید اگه این اختلاف بیش تر از 4-5 ماه بوده (همون یک دقیقه پمپ بنزین منظورمه) اون وقت شروع کنید هر چی گله از زمین و زمان دارید این جا بذارید بعد هم به نشونه اعتراض هر وقت ویزاتون به سلامتی اومد پاره اش کنید و پرتش کنید تو صورت کانادا (این جمله آخر شوخی بود )

دوستان عزیز خواهشا یه کم صبر داشته باشید اجازه بدید دوستان بتونند به راحتی اطلاع رسانی کنند چون خود من اگه با این وضع برام آپدیت بیاد و ببینم این طور تو فروم مورد بمباران قرار می گیرم هیچ وقت نمیام این جا خبر بدم. وانگهی چنین چیزی هم اگه بشه که من مقصر نیستم!

مساله آخر این که فرم های اداره مهاجرت همین اواخر (دقیق نمی دونم از کی) تغییر پیدا کرده و دارای بارکد شده. احتمال خیلی زیاد هست که چون این ها سیستم شون رو عوض کردند برای سریع تر شدن روند کار نیاز باشه با فرم های جدید کار کنند و شاید (حدس شخصی بنده) دلیل آپدیت خواستن رندم از دوستان هم همین باشه. لطفا کسانی که آپدیت می گیرند اطلاع رسانی کنند آیا فرم های قدیمی رو فرستادند یا فرم های جدید رو
    شاید بشه حدسی زد که علت این آپدیت های درهم چیه
    اگه هیچ دلیل منطقی براش پیدا نشه به نظر من همون مساله پمپ بنزین و چند صف است. دوستان 2010 غصه نخورند نهایت اختلاف شما با یه دوست 2012 از ابتدای پرونده کبک 8-9 ماه بیش تر نیست. این بی عدالتی رو (خواهشا) بپذیرید و بیایید همه با هم دعا کنیم که به امید خدا پرونده ها تا آخر سال 2013 میلادی همگی به ویزا رسیده باشه که برای دفتر پاریس با اون عظمت کار دور از انتظاری نیست

از این که طولانی شد عذرخواهی می کنم
    با کليات حرفهات موافقم و قطعا آرزوي قلبي همه ما ها همينه که تمام پرونده هاي 2010و 2011 و 2012 تا آخر 2013 به ويزا برسند.

اما با مثالي که زدي موافق نيستم. من خودم از پمپ بنزيني استفاده مي کنم که متاسفانه خارج از صف رفتن داخل کمي مرسوم شده و ديگه به اين داستانش عادت کردم. اون اوايل شايد کمي عصباني مي شدم و با خودم ميگفتم من چرا خارج صف نرم و چرا بايد تو صف وايسم، ولي بلافاصله با توجيه اينکه مگه چقدر طول مي کشه خودم رو آروم مي کردم و ميگفتم من هم مثل بقيه رعايت ميکنم و تو صف ميمونم. اما داستان مثال شما تو زندگي من نوعي هيچ تاثيري نداره. نهايتا صبح سر کار به جاي کارت زدن ساعت 8، ساعت 8:30 کارت مي زنم و هيچ اتفاقي نميفته. ولي داستان انتظار براي پيشروي در مراحل مهاجرت خيلي روي زندگي من و امثال من تاثير داره.

خيلي ها هستند که برنامه هاي زندگيشون رو هي دارن عقب ميندازن يا کنسل مي کنند. ممکنه شخصي ازدواج نکنه، شخصي بچه دار نشه، شخصي خونه نخره، شخصي ماشين نخره، شخصي کارش رو عوض کنه يا نکنه، شخصي ادامه تحصيل نده و هزار جور مشکلات ديگه از جمله افسردگي و ناراحتي و زخم زبون اطرافيان و ....

دوست من، اگر ايرادي به کار ناهماهنگ سفارت کانادا در پاريس گرفته ميشه، صرفا اينه که فشار وارده به امثال من زياده و براي هر شخصي با توجه به شرايطش ميزان فشار متفاوته. درسته افرادي که بعد از 2010 اقدام کردند تو صف انتظار مصاحبه زياد موندند ولي خوب به هر حال ديرتر اقدام کردند و انصاف نيست که زودتر کارشون درست بشه.

در نهايت با عذرخواهي از دوستان 2011 و 2012، درد و دلي بود که نوشتم و از صميم قلب دلم ميخواد کار هممون تا آخر 2013 تموم بشه حالا چه با نوبت چه خارج نوبت.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

من فکر کنم 2012 ایها بدلیل پر کردن فرمها به صورت الکترونیکی ، نسبت به ما که دستی پر کرده بودیم ، از نظر سفارت در اولویت هستند. وگرنه توجیه دیگری نداره. اگه بنا به مدت زمان انتظار مصاحبه باشه که ما 2011 ایها هم 10 ماه حد اقل منتظر مصاحبه بودیم و بعد از مصاحبه هم بالای 2 ساله که همچنان در انتظاریم . پس تفاوت زمانی با 2012 ایها یه چیزی حدود یک سال و نیم هست . و هر کسی اینجا از منظر خودش داره به پروسه نگاه میکنه. ولی هر طوری که نگاه کنید باز هم در حق 2010 ایها خیلی اجهاف شده و بدنبال اون 2011 .
    FFN: 1 feb 2011
    Medical:29 August 2013
    Medical received:12 sep 2013

ApplyAbroad Hero Eissa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - مخابرات

دوستان

همه مون منتظر هستیم، زیاد هم انتظار کشیدیم ولی واقعا ناراحت میشم وقتی که باید با هم باشیم و در جهت مثبت و روحیه دادن به هم قدم برداریم، میایم از بی عدالتی و افکار منفی تو این فروم صحبت میکنیم.
    آره، اون موقع که دمشق 3 ماه اول 2010 رو آپدیت میگیرفت، خوشحال بودم و فکر میکردم که اگر هر ماه، به پرونده های 3 ماه رسیدگی کنن، از من 4 ماه دیگه آپدیت میخوان.
    آره، وقتی که تابستون گذشته از سه ماهه دوم سال 2010 آپدیت خواستن، بازم خوشحال شدم ولی بازم خبری نشد تا الان.
    توی همه ی این موارد مشکل این بود که ظرفیت دمشق و آنکارا رو نگاه نکرده بودم. ولی الان اطمینان دارم که قضیه فرق میکنه. این دفعه بعد از اعتراضات بچه های همین فروم کار رو به پاریس واگذار کردن. وزارت مهاجرت نمیاد که آمار بزرگترین مرکز اعطای ویزاش رو با بیش از 3000 پرونده منتقل شده ی ایرانیان، یه شبه خراب کنه.

بیاید با هم مثبت فکر کنیم و مثبت عمل کنیم. به خدا ایمیل ها، کامنت ها، توییت های شما تاثیر داره. به جای اینکه از کلمه ی بی عدالتی در مقابل هموطتون استفاده کنید و اینجوری ناراحتیتون رو در مقابل همدیگه بروز بدید، یه توییت به اداره ی مهاجرت بزنید و بگید اگر میدونستید که این پروسه 40 ماه طول میکشه، آیا وقت و سرمایه تون رو تلف میکردید؟؟ چرا پروسه باید اینقدر طولانی بشه؟ مگه قرار نبود 12 ماهه کار تموم بشه؟؟ و هزاران مشکل دیگه.

ما ( دوستانی که ساکت نبودن و این مدت علیرغم نامهربانی دوستان، در کنار هم تلاش کردن تا صداشون رو به گوش مسئولین اداره ی مهاجرت برسوونن. ) واقعا ناراحت میشیم وقتی میبینیم این همه تلاش به هیچ انگاشته میشه. تلاشی که از 2010 یی توش شرکت داشت تا 2013یی. باور کنید انتقال پرونده ها کار دسته جمعی بچه های همین فروم بود و اگر الان هم با هم باشیم، میتونیم کارای بزرگتر بکنیم. میتونیم کاری کنیم که شاید دو سوم دوستانمون امسال ویزا بگیرن و برن کانادا. با توجه به 6000 ویزایی که پارسال پاریس صادر کرده و ظرفیت 9000 تایی اصلا قابل مقایسه با آنکارا که هیچ، با دمشق هم نیست و این موضوع امکانپذیره اگر با هم باشیم و برای هم تلاش کنیم.

اعصاب همه به قدر کافی خرد هست. سعی نکنیم ناراحتی هامون رو به همدیگه منتقل کنیم.

دوست عزیز از صف بنزین گفتن، من از صف جلوی سفارت دمشق براتون میگیم. آره هموطنی یکساعت بعد از من اومد و با تیز بازی خودش رو رسوند جلو صف و از زیر زنجیر اومد تو صف!!! ولی در نهایت چی شد؟؟؟؟ منم فایل نامبرم با اون تو یکروزه! اونم مثل من دو سال و چهار ماهه که منتظره.

پشت این در معلوم نیست چه سفره ای پهن شده، پس ارزش نداره زیر پای هم رو خالی کنیم.

بیاید با هم باشیم، نه بر هم

به امید خبرهای خوش لحظه به لحظه
    مصاحبه اول:2010/02/08 ،ف کبک:2010/05/27 ،مصاحبه دوم:2010/12/05 ،ف فدرال:2010/12/06
    انتقال به پاریس:2013/02/28 ،آپدیت:2013/05/22 ،دریافت توسط پاریس: 2013/05/27
    مدیکال:2013/06/27 ،دریافت توسط پاریس: 2013/07/08 ،پاس ریکوئست:2013/09/18 ،لندینگ در مونترآل: 2013/11/06

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط پاشا نمایش پست ها
    روی صراف ها نمیشه حساب کرد چون ترانسفر پول از ایران تقزیبا ممکن نیست یعنی Bank Draft البته شاید استثنا باشه و صرافیی با هزینه ای با لا این کار را بکنه ولی اگه آشنایی در کانادا داشته باشید مشکلی نخواهد بود گرچه هر آشنایی در کشور های اروپایی ،امریکای شمالی داشته باشید خیلی بهتره
    صرافی از دبی میفرسته نه ایران. فرقی بین فامیل در خارج با صرافی برای ما نیست. چون اگه صرافی بفرسته فرستنده پول میشه آشنای صرافی و اگه به فامیل خودمون بگیم بفرسته فرستنده پول میشه فامیل خودمون!
    در هر صورت اسم ما روی حواله نمیخوره.
    در مورد بانک درفت و چک تضمینی بانکی کانادا هم جایی رو نمیشناسم که بشه گرفت.

Junior Member

دوستای عزیزم سلام
    مدیکال منو شوهرم از پاریس اومد.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)