صفحه 1356 از 2683 نخستنخست ... 356856125613061346134713481349135013511352135313541355135613571358135913601361136213631364136513661406145618562356 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,551 تا 13,560 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

تبریک به خانوم لیلا. ایشون دوباره در دسامبر 2012 فایلشون را عملا دوباره باز کردند.... یه جورایی هم فایلشون مربوط به 2010 نمیشه و هم اینکه اطلاعتشون از همه دوستان حتی کسانی که در 2012 فایل باز کردند به روز تر بوده و به نظر من نمیتونه نشونه آغاز یک جریان باشه..... ولی خوب لااقل دارند کار میکنند. همین نسبت به آنکارا خیلی بهتره. کی حالا دود سفید بدن بیرون خدا میدونه.

تو سایت cic یه بخش newsletter داره که هر چند وقت اگر عضو بشین براتون ایمیل می فرستن.اونجا خوندم که کنی گفته بود که سعی ما اینه که تا اخر 2013 کل فایل های قدیمی رو تکلیفشون رو روشن کنیم تا از سال دیگه سیستم جدید J I T یا همون JUST IN TIME رو راه بندازن (ایمیل ماله 2-3 ماه پیش بود و پاکش کردم ).به نظر من منطقی هم به نظر می رسه چون الان دارن فدرالیها رو به شدت انجام میدن و فکر کنم ما هم کم کم نوبتمون بشه وگرنه نصف فایل هارو نمی فرستادن پاریس و ترکیه نگه می داشتن و حالا حالا ها باید منتظر می موندیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط saba54 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    این حرف کنی رو که تا پایان 2013 را میشه با منبعش بهم بگید ؟؟؟خیلی خوشحال میشم که تبلیغاتی نباشه
    CSQ 2011.2
    FFN:2011.4
    MEDICAL:10OCTOBER2013

Junior Member MLV آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آمار

نقل قول نوشته اصلی توسط Bernadot ! نمایش پست ها
    دوستان لطف کنند جهت سردرگم نشدن دوستان حتما اطلاعاتشون رو برای درج در ویزانما ارسال کنند. آپدیتها رندم هستش.
    از دوستان دیمند هم کسی خبری آپدیتی مدیکالی دریافت کرده؟ ممنون اطلاع بدید.
    ظاهرا که برای دیمندها خبری نیست.
    رشته: 12 امتیازی - متاهل
    دریافت مدارک توسط سیدنی: 26/7/2012 :فایل نامبر فدرال: 29/8/2012
    درخواست آپدیت از فرانسه: 24/4/2013 : دریافت مدارک آپدیت توسط سفارت: 10/5/2013 مدیکال: 2/10/2013 پاس ریکوییست: 8/1/2014

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط banner نمایش پست ها
    من هم دقیقا همین مشکل رو دارم، در آخرین روز خروج ام از ایران درخواست دادم و بعد خانواده با ترجمه برام پست کردند.. فکر می کردم چون بعد از اون دیگه ورودی به ایران نداشتم این نامه حتی اگه بیشتر از سه ماه هم ازش بگذره معتبر باشه چون تمام خضور من در ایران رو پوشش می ده...
    اینطور نیست؟
    طبق اع لام پاریش سوئ پیشینه حداکثر ۳ ماه باید از تاریخ صدورش گذشته باشه پس عملا سوئ پیشینه شما در انتاریخ معتبر نیست من خودم بعد از ۷ ماه از صدور سوئ پیشینه پاریس از ۲باره سوئ پیشینه خواسته و انرا قبول نکرده

Junior Member

در مورد پرداخت پول به همان دلار کانادایی هیچ مشکلی نیست و مانی اوردر قبول میکنن

فقط اگر بخواین با یورو پرداخت کنین اون داستانها رو داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member sasa_msh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    computer

با تشکر از پاشای عزیز و سایر دوستان و همراهان.

برای اینکه دوستان بخش سرمایه گذاری و خوداشتغالی نیز علاوه بر QSWها از آخرین آمار وبسایت cic تا تا ابتدای سال 2013 در مورد انباشت پروندهها #13232 و تعداد ویزاهای داده شده #13244 در سال 2012 مطلع شوند، میتوانند از لینکهای زیر استفاده کنند

http://www.cic.gc.ca/opendata-donnee...000023-eng.xls
    http://www.data.gc.ca/default.asp?la...8-C6A63F8C19B3

با شرمندگی فراوآن به دلیل ارائه دوباره لینکها.
    همراهی، همفكري، همبستگي و اتحاد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Bernadot ! نمایش پست ها
    دوستان لطف کنند جهت سردرگم نشدن دوستان حتما اطلاعاتشون رو برای درج در ویزانما ارسال کنند. آپدیتها رندم هستش.
    از دوستان دیمند هم کسی خبری آپدیتی مدیکالی دریافت کرده؟ ممنون اطلاع بدید.
    چندان رندومم نیست ظاهرا. یه محدوده ای داره. مثلا ماههای تابستون و پاییز مثل ژوئیه یا اکتبر نیومده.

Junior Member ajaj آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط MLV نمایش پست ها
    ظاهرا که برای دیمندها خبری نیست.

همینطوره ، به نظر من با ارسال همه مدارک (دیمند و غیر دیمند) به پاریس و مدت کوتاه بررسی پرونده ها در این دفتر ، دیگه فرقی بین پرونده ها با امتیاز بندی های مختلف نباشه .
    "دمی با غم بسر بردن ، جهان یکسر نمی ارزد" --------- "به می بفروش دلق ما کزین بیشتر نمی ارزد"

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس مکانیک سیالات

درود به همه ی دوستان منتظر.دیروز واسه من با رشته 6 امتیازی و فایل نامبر 2011/12/29 که تو سایت زده ایمیل ارسال مدارک به پاریس اومد
    .فقط یه سوال نوشته که
    Right of Permanent Residence Fee (RPRF) رو نمیتونید از طریق بانک درفت ؛مانی اوردرو....پرداخت کرد پس چجوری میتونیم بپردازیم؟؟؟ و یه سوال دیگه اینکه اگه کسیو بخوایم به پرودنمون اضافه کنیم الان تو فرمای جدید بهشون باید اعلام کنیم؟؟؟ مدرکی مثل عقدنامه هم نیازهست؟بهترین موقع و بهترین حالت چه زمانی هست؟؟

سپاسگذارم از همگی.

به امید خبرهای خوب واسه همه ی منتظران

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

در مورد پرداخت پول به همان دلار کانادایی هیچ مشکلی نیست و مانی اوردر قبول میکنن

فقط اگر بخواین با یورو پرداخت کنین اون داستانها رو داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [QUOTE]
    من نامه اپدیت را بارها خواندم اگه بخواهید به دلار کانادا بدهید یا باید چک تضمین شده باشه یا بنک درفت و مانی اردر قبول نیست
    پست 13098 بند اخر را۲باره مطالعه کنید بوضوح در نامه اپدیت دیده میشه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)