سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013
اگر از مدت مشخصی بیشتر در یک کشور بوده باشی (فکر کنم یک ساله) باید از آنجا هم سوء پیشینه بگیری - تو سایت یه جا نوشته
توجیه شما در مورد اینکه از جایی که سوء پیشینه گرفتی خارج شدی و دیگه وارد نشدی قاعدتا دیگه نباید دوباره سوء پیشینه بخواهند منطقی است. ولی تقریبا مطمئن هستم که این منطق را عوامل سفارت کانادا متوجه نمی شوند.
دوستی دارم در کانادا (در حال تحصیل) که مدتهاست مدارک برای اقامت جور می کند و دو بار آپدیت خواسته اند. هر بار بابت دو سال که در هند بوده سوء پیشینه می خواهند در حالیکه مجدد به هند نرفته و همان دوسال بوده است. هر سوء پیشینه از هند 9 ماه اعتبار دارد و 6 ماه زمان می برد تا به دستش برسد.
دوستان کمک چیکار کنم؟
من طبق گفته وکیلمون این 490 $ رو برای خودم و همسرم و پسرم همراه با مدارک فدرال یکجا فرستادیم مثل خیلیها.با یه مانی اردر که حدودا 2300 تا شد. حالا هیچ مدرکی ندارم که ثابت کنه ما این پول رو قبلا پرداخت کردیم وکیل گرامی هم چیزی ندارند. حالا چیکار کنم. به نظرتون اگه دوباره پرداخت کنم پول قبلی رو بهمون برمیگردونند یا نه؟. یا بهتره تو یه نامه این رو توضیح بدم. نمیدونم چرا یه کپی از مانی اردر نگرفتیم . دارم خل میشم. خیلی نگرانم.
راستی همسر من کارت معافی داره ( من مین هستم) به نظرتون ترجمه کارت معافی همسرم رو هم بفرستیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
فایل نامبر کبک : اکتبر 2010 .رشته 6 امتیازی .مصاحبه : 25 می 2012.
فایل فدرال : 6 سپتامبر 2012 .دریافت ایمیل مدیکال: 18 سپتامبر 2013 .
ارسال مدیکال :18 اکتبر و مدیکال ریسیو : 22 اکتبر.پاس ریکوئست : 14فوریه 2014.
ای بابا پس مدیکال رشته های دیمند چی میشه ؟ کسی خبری نداره؟
FN 28 Nov 2011/CSQ 8 Nov 2012/FFN 7 Feb 2013 /in pro 24 Jan 2014/medical 8 Feb 2014
اين هم يك مورد دريافت ايميل آپديت ديگر :
دوستي به نام كاربري abdi در ويزا نما 6 امتيازي با فايل نامبر فدرال 6 دسامبر 2011 ايميل آپديت در تاريخ 4 اپريل دريافت كردند.(مصاحبه استانبول )
با عرض تبریک سال نو
دوستان کسی از تاثیر سفر به کردستان عراق در پروسه مدیکال و ویزا خبر دارد که آیا جزو مکان های ممنوعه (مثل لبنان یا تایلند) هست یا نه؟ با این توضیح که هنوز ایمیل آپدیت دریافت نکردم
علاقه مندی ها (Bookmarks)