صفحه 1359 از 2683 نخستنخست ... 359859125913091349135013511352135313541355135613571358135913601361136213631364136513661367136813691409145918592359 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,581 تا 13,590 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط samanraz نمایش پست ها
    با عرض تبریک سال نو
    دوستان کسی از تاثیر سفر به کردستان عراق در پروسه مدیکال و ویزا خبر دارد که آیا جزو مکان های ممنوعه (مثل لبنان یا تایلند) هست یا نه؟ با این توضیح که هنوز ایمیل آپدیت دریافت نکردم
    سلام. منطقه ممنوعه يعني چي و شامل كجاهاست؟
    ارسال مدارک : 6 سپتامبر 2010 فایل نامبر :21 اکتبر2010 مصاحبه : 27 جولای فایل فدرال: 8 دسامبر 2012 آپديت مدارك: 3 مي 2013 مديكال: ٣٠ ژانويه 2014 ارسال مدیکال : 13 مارچ پاس ریکوست: 6 ژوئن خودم (مین): کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی. همسر: دانشجوی دکتری حسابداری. 2 فرزند

نقل قول نوشته اصلی توسط tala fr نمایش پست ها
    سلام. منطقه ممنوعه يعني چي و شامل كجاهاست؟

دوست عزیز این منطقه ممنوعه وجود خارجی‌ نداره و تا امروزم چیزی ثابت نشده، در گیر این مسائل نشید به فکر آپدیت باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood1363 نمایش پست ها
    ای بابا پس مدیکال رشته های دیمند چی میشه ؟ کسی خبری نداره؟
    شمام که خیلی‌ عجله دارین، فایل فدرالتون تازه ۲ ماهش تموم شده، میاد دیر نشده،،

نقل قول نوشته اصلی توسط Q_Lily_Q نمایش پست ها
    سلام, ضمن تبریک, میشه لطف کنید و بگید با ایمیل اومد یا پست (چون امروز شنبه است)

ایمیل جمعه بوده ایشان از طریق وکیلشون شنبه خبر دار شدن.

دوستان توی درخواست مدارک واسه آپدیت کارت پایان خدمت مجدد خواستن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    به محض دريافت ايميل مديكال سايت تغييروضعيتي را نشان نميدهد حدود يك ماه پس از انجام آزمايشات مديكال و رسيد آن در پاريس؛ لاين Medical Received در status شما مشاهده خواهد شد.
    البته به این سایت زیاد اطمینانی نیست، دوستانی بودن ویزا گرفتن رفتن کانادا توی سایت هنوز این پراسس بودن،

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    اين هم يك مورد دريافت ايميل آپديت ديگر :
    دوستي به نام كاربري abdi در ويزا نما 6 امتيازي با فايل نامبر فدرال 6 دسامبر 2011 ايميل آپديت در تاريخ 4 اپريل دريافت كردند.(مصاحبه استانبول )
    دوستان گرامی‌،
    لطفا در صورت امکان از ویزا نما غافل نشید، هر چی‌ به روز تر بهتر،
    با تشکر،

نقل قول نوشته اصلی توسط samanraz نمایش پست ها
    با عرض تبریک سال نو
    دوستان کسی از تاثیر سفر به کردستان عراق در پروسه مدیکال و ویزا خبر دارد که آیا جزو مکان های ممنوعه (مثل لبنان یا تایلند) هست یا نه؟ با این توضیح که هنوز ایمیل آپدیت دریافت نکردم
    يعني شما مي خوايد بگيد كه ايران ما اوضاع اش از تايلند و لبنان و عراق و كردستان بهتره؟؟؟؟؟ اگر قرار باشه جايي منطقه ممنوعه باشه اول از همه ايران حساب ميشه.!!!! لطفا به شايعات دامن نزنيد.اصلا هيچ كشوري منطقه ممنوعه نيست حتي ايران و كره شمالي
    Aramex:10march2010 /// Q.file number:20apr2010
    Interview: 1nov2010 /// F.file number:3nov2010
    Medical:13 aug 2013///delivered: 22 aug 2013
    یک روز خوب پاییزی پایان 1308 روز انتظار.... pass request 8oct2013

Member
    رشته و دانشگاه
    Azad/ Hardware

نقل قول نوشته اصلی توسط zohreh57 نمایش پست ها
    دوستان کمک چیکار کنم؟
    من طبق گفته وکیلمون این 490 $ رو برای خودم و همسرم و پسرم همراه با مدارک فدرال یکجا فرستادیم مثل خیلیها.با یه مانی اردر که حدودا 2300 تا شد. حالا هیچ مدرکی ندارم که ثابت کنه ما این پول رو قبلا پرداخت کردیم وکیل گرامی هم چیزی ندارند. حالا چیکار کنم. به نظرتون اگه دوباره پرداخت کنم پول قبلی رو بهمون برمیگردونند یا نه؟. یا بهتره تو یه نامه این رو توضیح بدم. نمیدونم چرا یه کپی از مانی اردر نگرفتیم . دارم خل میشم. خیلی نگرانم.

راستی همسر من کارت معافی داره ( من مین هستم) به نظرتون ترجمه کارت معافی همسرم رو هم بفرستیم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    برای شما یا وکیلتان هرکدام که پرداخت کرده اید یک ایمیل باید آمده باشد که دریافت مدارک و ... مشخص شده است، در آن ایمیل مبلغ مانی اردر هم که نقد شده فکر می کنم ذکر شده است

نقل قول نوشته اصلی توسط zohreh57 نمایش پست ها
    دوستان کمک چیکار کنم؟
    من طبق گفته وکیلمون این 490 $ رو برای خودم و همسرم و پسرم همراه با مدارک فدرال یکجا فرستادیم مثل خیلیها.با یه مانی اردر که حدودا 2300 تا شد. حالا هیچ مدرکی ندارم که ثابت کنه ما این پول رو قبلا پرداخت کردیم وکیل گرامی هم چیزی ندارند. حالا چیکار کنم. به نظرتون اگه دوباره پرداخت کنم پول قبلی رو بهمون برمیگردونند یا نه؟. یا بهتره تو یه نامه این رو توضیح بدم. نمیدونم چرا یه کپی از مانی اردر نگرفتیم . دارم خل میشم. خیلی نگرانم.

راستی همسر من کارت معافی داره ( من مین هستم) به نظرتون ترجمه کارت معافی همسرم رو هم بفرستیم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    من هم شرایط شما رو دارم ، در انتهای ای میل ای که فایل نامبر فدرال رو فرستادن ، ذکر کرده که مبلغ دریافتی چقدر است و یه receipt number هم داده ، این ای میل رو باید وکیل تون داشته باشه یا برای شما فوروارد کرده باشه - فرستادن پرینت این ای میل که اون شماره رو داره به اونها اجازه می ده که پرداخت شما را چک کنند . من هم همین کار رو می کنم بعید می دونم مشکلی پیش بیاد فکر کنم این بند 8 که توش remind کرده که بهتره هر چه زودتر پول لندینگ رو بدید ، بعضی از آفیسرها بصورت تیپیک تو ی ای میلشون برای همه فرستادن
    living and studying on Montreal

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)