صفحه 6 از 43 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 430

موضوع: University at Buffalo, The State University of New York

من از دانشکده فیزیک پذیرش فول-فاند گرفتم واسه fall-2013
    رسیدگیشون فوق العادست و همشون خوش اخلاق و خوش برخوردند.
    دانشگاه خوبیه فقط یه کم سرده!!
    از لحاظ قیمت ها هم تا جایی که من اطلاع دارم از median آمریکا پایین تره (در کل جای ارزونیه در مقایسه با جاهای دیگه ی ایالت نیویورک)

این دانشگاه توی همه چیز سریع عمل کرد به جز صدور I-20 !!!!! که البته حق دارند تعداد applicant ها شون زیاده.
    باید ازشون تشکر کنم چرا که وقتی گفتم ایرانیم و پروسه ویزا و خروج و ... توی ایران طولانیه خیلی سریع کارای پذیرشمو انجام دادند و نامه ی offer من 20 feb صادر شد.
    واقعا دست مریضاد

پیش فرض پاسخ : University at Buffalo, The State University of New York

با سلام،

من از این دانشگاه در رشته ی Computer Science مقطع Master's پذیرش گرفتم.
    کاردانی و کارشناسی را دانشگاه آزاد خوندم و میانگین معدل هر دو مقطعم تقریبا 16.3 هست.

GRE:
    Verbal: 144
    Quantitative: 154
    Writing: 3.0

TOEFL iBT:
    Reading: 21
    Listening: 22
    Speaking: 23
    Writing: 25

راستش خودم اصلا توقع نداشتم اینجا پذیرش بگیرم و یه جورایی فکر می کردم تیری در سیاهی زدم. وقتی ای میل پذیرشم اومد 6-5 بار ای میل را به دقت خوندم!!
    مسوول رسیدگی به پرونده های دانشجوهای تحصیلات تکمیلی که یکی از پروفسور های برتر اونجا هم هست خودش بهم ای میل زد و گفته بود "من و تیم برسی کننده به شدت مجذوب شما شدیم و تبریک می گم که موفق شدید از بین نزدیک 2500 متقاضی جزو تعداد اندک پذیرفته شدگان دانشکده ی ما باشید" و بعد هم توی ای میلش 2 بار دیگه تبریک (Congratulation) گفته بود.

با تشکر

منم تبریک میگم بهتون
    ولی اون تبریک ها و ایمیل ها رو واسه همه میفرستن!
    تونستین کپی i-20 ازشون بگیرید؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ProspectiveStu نمایش پست ها
    با سلام،

من از این دانشگاه در رشته ی Computer Science مقطع Master's پذیرش گرفتم.
    کاردانی و کارشناسی را دانشگاه آزاد خوندم و میانگین معدل هر دو مقطعم تقریبا 16.3 هست.

GRE:
    Verbal: 144
    Quantitative: 154
    Writing: 3.0

TOEFL iBT:
    Reading: 21
    Listening: 22
    Speaking: 23
    Writing: 25

راستش خودم اصلا توقع نداشتم اینجا پذیرش بگیرم و یه جورایی فکر می کردم تیری در سیاهی زدم. وقتی ای میل پذیرشم اومد 6-5 بار ای میل را به دقت خوندم!!
    مسوول رسیدگی به پرونده های دانشجوهای تحصیلات تکمیلی که یکی از پروفسور های برتر اونجا هم هست خودش بهم ای میل زد و گفته بود "من و تیم برسی کننده به شدت مجذوب شما شدیم و تبریک می گم که موفق شدید از بین نزدیک 2500 متقاضی جزو تعداد اندک پذیرفته شدگان دانشکده ی ما باشید" و بعد هم توی ای میلش 2 بار دیگه تبریک (Congratulation) گفته بود.

با تشکر

خیلی ممنونم دوست من،

البته من حدث زدم اون تبریک ها عادی باشه ولی بخشی از ای میل مربوط به خودم و دلیل اینکه مجذوبم شدند بود. شاید فقط اون تیکه را جدا نوشته باشند.
    من همین الان رسیدم خونه و می خوام ای میل بفرستم و ازشون در مورد I-20 سوالات لازم را بپرسم.

از دوستانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند یک سوال داشتم. من می خواستم برای خوابگاه اقدام کنم ولی اینطور که تو بخش Housing دانشگاه متوجه شدم تقریبا ددلاین تمام خوابگاه ها گذشته!! من که تازه 5-4 روزه که پذیرشم را گرفتم باید چی کار کنم؟

با تشکر

سلام،

هنوز به من جوابی برای سوالاتی که در مورد I-20 پرسیدم ندادند ...

Senior Member

من برای phd عمران برای این دانشگاه اقدام کردم پولشو پرداخت کردم، ریکامهام رو هم استادام فرستادن. اما هیچ جوابی نگرفتم. پریروز میل زدم که چرا جواب ندادین گفتن ما اصلا مدارک شما رو بررسی نکردیم چون نمره officile آیلتس رو برامون نفرستادین (تصویر نمره رو فرستاده بودم این کار رو برای دانشگاههای دیگه هم انجام دادم و اگه قبول نمی کردند میل میزدن که مدارکت ناقصه اما اینا حتی به من میل نزدن) حالا خیلی راحت برگشتن میگن اصلا بررسی نکردیم مدرکتو من موندم کلی هزینه application fee و ریپورت جی آر ای و ...
    متاسفانه شرایطمم طوری بود که خیلی به این دانشگاه امید داشتم حالا واقعا نمیدونم باید چه کار کنم...

در ضمن برای fall 2013 اقدام کرده بودم
    ویرایش توسط Politecnico : September 7th, 2013 در ساعت 08:35 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mannan نمایش پست ها
    من برای phd عمران برای این دانشگاه اقدام کردم پولشو پرداخت کردم، ریکامهام رو هم استادام فرستادن. اما هیچ جوابی نگرفتم. پریروز میل زدم که چرا جواب ندادین گفتن ما اصلا مدارک شما رو بررسی نکردیم چون نمره officile آیلتس رو برامون نفرستادین (تصویر نمره رو فرستاده بودم این کار رو برای دانشگاههای دیگه هم انجام دادم و اگه قبول نمی کردند میل میزدن که مدارکت ناقصه اما اینا حتی به من میل نزدن) حالا خیلی راحت برگشتن میگن اصلا بررسی نکردیم مدرکتو من موندم کلی هزینه application fee و ریپورت جی آر ای و ...
    متاسفانه شرایطمم طوری بود که خیلی به این دانشگاه امید داشتم حالا واقعا نمیدونم باید چه کار کنم...
    تو سایت دانشگاه تاکید کرده که حتما باید official باشه، شما که اینقدر هزینه کردید کاش اونم میگفتید ریپورت می کردند
    من پیشنهاد میکنم به Program Coordinator خودتون ایمیل بزنید و شرایط رو توضیح بدید. (برای دپارتمان صنایع که خیلی خوب جواب میده و همکاری می کنه!)
    به یکی از دوستان من هم هنوز جواب ندادند وقتی پیگیری کرد گفتن بعد از می ممکنه یکسری دیگه اعلام کنند (کسانی که پوزیشن رو accept نکردند) شاید برای شما هم موافقت کنند و برای اون موقع دوباره بررسی کنند

Senior Member

نمیدونم اخه معمولا اگه مدرک ناقص باشه میل میزنن نه اینکه راحت بررسی نکنن ممنون از راهنماییتون

سلام، من برای علوم کامپیوتر پاییز 2013 اقدام کردم. با منشی graduate admitions قبل از ارسال مدارکم تماس گرفتم و گفتم آیا الزامی هست که نمرات رو رسمی بفرستیم. گفت که خیر اگه شما پذیرش گرفتید اون موقع الزامی میشه. حالا شما اینو گفتید من نگران شدم چون برای من هم خبری نیست
    این هم ایملش
    CSE Graduate Information <gradinfo@buffalo.edu>;
    don't forget to smile

Senior Member

شاید برای شما هم بررسی نشده. چون جوابا اومده. می خواید با دانشگاه تماس بگیرید و ازشئن بپرسید که نتیجه اپلایتون چیدشده.