صفحه 146 از 1402 نخستنخست ... 46961361371381391401411421431441451461471481491501511521531541551561962466461146 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,451 تا 1,460 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- Tehran polytechnic

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

دوستان عزیز با عرض سلام و وقت بخیر

بنده دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد مکانیک( طراحی کاربردی) دانشگاه پلی تکنیک هستم

معدل بنده 15.97 و همچنین 4 مقاله ISI دارم...

از دوستان کسی اطلاع داره که با این شرایط میشه از طرح تسهیلات سربازی نخبگان استفاده کرد؟؟؟؟

با تشکر از لطفتون

دوستان امروز من طرح نخبگی سربازی خودم رو تحویل دادم..7 ماه از پروژم گذشته بود که دوره آموزشی را هم بین طرح رفتم..طبق روال ب ن ن م اصلا کاری به زمان نداشت! اصلا نگفت به من که چرا 10 ماه نشده! فقط موافقت سازمان به کار گیرنده مهمه!

Junior Member

سلام. من معدل فوق لیسانسم 16.5 هستش. آیا برای فوق لیسانس هم ضریب معدل وجود داره؟ و از کجا لیست ضرایب رو میشه گرفت؟

خوب بعضی از دوستان خواهش کردن تا جزئیات بیشتری را به این تاپیک اضافه کنم:
    من بعد از تایید بنیاد نخبگان ( اون زمان ثریا نبود!) من طرح نخبگی را با سازمان اتکا شروع کردم..بعد از نوشتن پروپوزال و تایید آن (حدود 1 هفته زمان برد و خیلی راحت بود چون زیاد سخت گیر نبودن) نامه شروع بکار گیری را گرفتم..این سازمان تقریبا سخت گیر نبود و امکانات آزمایشگاهی نداشت لذا من از دانشگاه خودم و استاد خودم برای طرح استفاده کردم! طبعا کنترل کار دست خودم بود و میتونستم مثلا یه بار هفته ای 3 روز بیاد و 1 هفته اصلا نیام..بخاطر همین بود که من تونستم دوره آموزشی را در بین طرح برم و کسی نگفت چرا؟
    چیری که براشون مهم بود ارئه ثبت اختراع و مقاله بود و پیشنهاد می کنم اگه کسی با این ها مشکل داره اون جا نره!
    حسن دیگه ای که این سازمان داشت این بود که هر زمان شما مدارک رو کامل کنی نامه اتمام کار رو میدن!
    خلاصه همه جوره راه میان فقط مدارکی که می خوان رو آخرش بیارید..
    آخرش هم خیلی سریع تسویه شد تقریبا 2 روزه!
    بنیاد نخبگان هم که قوربونش برم اصلا به هیچی کار نداره!! امروز باورم نشد که من فقط 7 ماه خدمت کردم !

دوستان اگر سئوالی هست خواهشا همین جا مطرح کنید شاید به درد دوستان دیگه هم بخوره

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran1511 نمایش پست ها
    خوب بعضی از دوستان خواهش کردن تا جزئیات بیشتری را به این تاپیک اضافه کنم:
    من بعد از تایید بنیاد نخبگان ( اون زمان ثریا نبود!) من طرح نخبگی را با سازمان اتکا شروع کردم..بعد از نوشتن پروپوزال و تایید آن (حدود 1 هفته زمان برد و خیلی راحت بود چون زیاد سخت گیر نبودن) نامه شروع بکار گیری را گرفتم..این سازمان تقریبا سخت گیر نبود و امکانات آزمایشگاهی نداشت لذا من از دانشگاه خودم و استاد خودم برای طرح استفاده کردم! طبعا کنترل کار دست خودم بود و میتونستم مثلا یه بار هفته ای 3 روز بیاد و 1 هفته اصلا نیام..بخاطر همین بود که من تونستم دوره آموزشی را در بین طرح برم و کسی نگفت چرا؟
    چیری که براشون مهم بود ارئه ثبت اختراع و مقاله بود و پیشنهاد می کنم اگه کسی با این ها مشکل داره اون جا نره!
    حسن دیگه ای که این سازمان داشت این بود که هر زمان شما مدارک رو کامل کنی نامه اتمام کار رو میدن!
    خلاصه همه جوره راه میان فقط مدارکی که می خوان رو آخرش بیارید..
    آخرش هم خیلی سریع تسویه شد تقریبا 2 روزه!
    بنیاد نخبگان هم که قوربونش برم اصلا به هیچی کار نداره!! امروز باورم نشد که من فقط 7 ماه خدمت کردم !

دوستان اگر سئوالی هست خواهشا همین جا مطرح کنید شاید به درد دوستان دیگه هم بخوره
    خیلی ممنون آقا مهران بابت توضیحات جامعی که لطف کردین و دادین.
    چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :

1. شما اول کار برای اینکه از این طرح استفاده بکنید ، علاوه بر شرط معدل ، مقاله هم داشتید !!؟ مقاله حتما باید مرتبط با پایان نامه باشه !؟ و اینکه حتما باید ISI باشه !؟ یا مثلا مقاله غیر ISI و یا کنفرانس هم قبوله !!؟ و اینکه مقاله حتما باید چاپ بشه ، یا سابمیت بشه هم قبوله !؟
    2. در طول 45 روز آموزشی ، آیا مرخصی هم میدن !؟ چقدر !؟ و اینکه بچه های شهرهای دیگه هم همه کرج میفتند !؟
    3. برای اعزام به دوره آموزشی ، شما پرونده ای چیزی تکمیل کردید و برگ سبز اومد براتون !؟
    4. در ابتدای کار سازمان مورد نظر را خودتان انتخاب کردید یا بنیاد شما را ارجاع داد به اتکا !!؟ آیا میشه یک نفر خودش سازمانش را انتخاب بکنه !؟ برای اینکار چطوری باید بنیاد را قانع بکنه !؟
    5. آیا بعد از اتمام پروژه ، در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح از طرح تان دفاع هم کردید !؟ یا همون نامه اتمام پروژه از طرف اتکا کافی بود !؟

شرمنده که تعداد سوالات زیاد شد. خیلی ممنون
    موفق باشید
    .You can either have results or excuses; not both

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    خیلی ممنون آقا مهران بابت توضیحات جامعی که لطف کردین و دادین.
    چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :

1. شما اول کار برای اینکه از این طرح استفاده بکنید ، علاوه بر شرط معدل ، مقاله هم داشتید !!؟ مقاله حتما باید مرتبط با پایان نامه باشه !؟ و اینکه حتما باید ISI باشه !؟ یا مثلا مقاله غیر ISI و یا کنفرانس هم قبوله !!؟ و اینکه مقاله حتما باید چاپ بشه ، یا سابمیت بشه هم قبوله !؟
    2. در طول 45 روز آموزشی ، آیا مرخصی هم میدن !؟ چقدر !؟ و اینکه بچه های شهرهای دیگه هم همه کرج میفتند !؟
    3. برای اعزام به دوره آموزشی ، شما پرونده ای چیزی تکمیل کردید و برگ سبز اومد براتون !؟
    4. در ابتدای کار سازمان مورد نظر را خودتان انتخاب کردید یا بنیاد شما را ارجاع داد به اتکا !!؟ آیا میشه یک نفر خودش سازمانش را انتخاب بکنه !؟ برای اینکار چطوری باید بنیاد را قانع بکنه !؟
    5. آیا بعد از اتمام پروژه ، در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح از طرح تان دفاع هم کردید !؟ یا همون نامه اتمام پروژه از طرف اتکا کافی بود !؟

شرمنده که تعداد سوالات زیاد شد. خیلی ممنون
    موفق باشید

خواهش می کنم...
    1) من از طریق ثبت اختراع و جشنواره خوارزمی وارد بنیاد شدم ولی خوب مقاله هم داشتم! الان چون متقاضی زیاد شده هر چیزی بدی قبول نمی کنن! مقاله ISI خوب راحت تر قبول می کنن و اینکه حتما باید اکسپت باشه! کنفرانس دیگه چیه! حتما باید ژورنال باشه البته!
    2)کلیه دوستان اعم از شهرستانی یا تهرانی دوره آموزشی را در پادگان شهید مدرس کرج خواهند بود..نگران نباشید دوره خوبی خواهد بود و مرخصی هم میدن!!!
    3)بله من دفترچه رو فرستاده بودم و برگ سبز هم برام آمد که بعدا توسط نامه بنیاد اسمم از لیست اعزام حذف شد!
    4) یکی از دوستان من رو معرفی کرد..من فقط قبلش تلفنی تماس گرفتم...100 درصد هر سازمانی شما بخواهید بنیاد معرفی می کنه! ولی حواستون باشه اگه سازمانی معرفی شدید و آن سازمان نخواست شما رو باید نامه عدم نیاز بگیرید و کارتون زیاد میشه پس قبلش مطمئن باشید و نامه بگیرید..
    5) تنها چیزی که ب ن ن م از شما برای صدور کارت می خواد مجلد صحافی شده ( همون گزارش نهایی)+ نامه سازمان مبنی بر اتمام طرح + مدارک آموزشی
    ب ن ن م اصلا کاری نداره شما دفاع کردید! نکردید!
    البته سازمان اتکا یه پاورپوینت از من گرفت ولی ارائه ای من نداده بودم..

Junior Member

سلام بر دوستان بزرگوار
    اگه بتونید من رو راهنایی بکنید ممنون میشم/
    من برای پروژه ی کسری خدمت قبل عید مدارکم رو تحویل چند سازمان دادم و برای انتخاب موضوع ٰگفتن که فعلا موضوع جدید تعریف نکردیم بعد عید بیاٰ ولی طبق پستهای قبلی دوستان که میگن کسری پروژه هارو کم کردن و در کل بیشتر از 12 ماه نمیدن(گفته ی دوستان) ایا به نظرتون ارزش داره که من برم دنبال این پروژه ها یا اینکه 5 ماه دیگه که از کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدم برم دنبال امریه البته باز نمی دونم امریه میتونم جور کنم یا نه چون 48 روز سابقه خدمت قبلی دارم
    ممنون از راهنمایهاتون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin_gh نمایش پست ها
    سلام بر دوستان بزرگوار
    اگه بتونید من رو راهنایی بکنید ممنون میشم/
    من برای پروژه ی کسری خدمت قبل عید مدارکم رو تحویل چند سازمان دادم و برای انتخاب موضوع ٰگفتن که فعلا موضوع جدید تعریف نکردیم بعد عید بیاٰ ولی طبق پستهای قبلی دوستان که میگن کسری پروژه هارو کم کردن و در کل بیشتر از 12 ماه نمیدن(گفته ی دوستان) ایا به نظرتون ارزش داره که من برم دنبال این پروژه ها یا اینکه 5 ماه دیگه که از کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدم برم دنبال امریه البته باز نمی دونم امریه میتونم جور کنم یا نه چون 48 روز سابقه خدمت قبلی دارم
    ممنون از راهنمایهاتون
    برای پروژه کسری خدمت به نظر من ارزششو داره! برای من فقط سه هفته طول کشید، توی اون ماهی که این پروژه رو انجام دادم، 140 ساعت هم سرکار خودم رفتم، نهایتا هم 5 ماه کسری رو با همون پروژه گرفتم و دارم میرم دنبال بقیه اش! ببین اصولش اینه که بیشتر از 10-12 ماه بابت یک پروژه بهت نمیدن، ولی اگر تعداد پروژه های متعددی انجام بدی میتونی تا کل مدت خدمت به جز 45 روز آموزشی رو بگیری، همین الان هم اگر شروع کنی، تا حداقل 17 ماه کسری میگیری (5 ماه تا فارغ التحصیلی و 12 ماه هم تا زمانی که دفترچه رو بفرستی و احتمالا یکی دو ماه هم طول میکشه اعزام بشی و...) یعنی عملا میتونی همه خدمتت رو اینطوری انجام بدی! ولی باید به شدت پیگیر باشی. بعضی جاهایی که معرفی میشی ممکنه خیلی توی باغ نباشن و یه پروژه آماده رو از جایی ببری و بهشون بدی و اونها هیچ وقت نفهمن! یا میتونی واقعا پروژه رو انجام بدی و ببری تحویل بدی. فقط روز آخر ازت میپرسن چند ماه برات بزنیم، شما بیشتر از 6 ماه نگو!! زیر 6 ماه رو توی همون سازمان دفاع میکنی و نهایتا یه نسخه از کارو میبری واسه ب ن ن م! ولی بیشتر از شیش ماه رو میان کمیسیون تشکیل میدن باید بری دفاع کنی!! وای به حالت میشه اگر یکیشون توی مطلب وارد باشه یا بخواد گیر بده...معمولا دفاع داخل سازمان خیلی دوستانه تر خواهد بود. نکته دیگه اینکه وقتی امریه بگیری، معمولا ازت یه تعهدی میگیرن که باید کلیه کسری خدمت ها رو بیخیال بشی، یعنی 21 ماه رو کاملا در خدمت باشی، اموزشی رو هم بری!
    شادباشی

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

خواهش می کنم...
    1) من از طریق ثبت اختراع و جشنواره خوارزمی وارد بنیاد شدم ولی خوب مقاله هم داشتم! الان چون متقاضی زیاد شده هر چیزی بدی قبول نمی کنن! مقاله ISI خوب راحت تر قبول می کنن و اینکه حتما باید اکسپت باشه! کنفرانس دیگه چیه! حتما باید ژورنال باشه البته!
    2)کلیه دوستان اعم از شهرستانی یا تهرانی دوره آموزشی را در پادگان شهید مدرس کرج خواهند بود..نگران نباشید دوره خوبی خواهد بود و مرخصی هم میدن!!!
    3)بله من دفترچه رو فرستاده بودم و برگ سبز هم برام آمد که بعدا توسط نامه بنیاد اسمم از لیست اعزام حذف شد!
    4) یکی از دوستان من رو معرفی کرد..من فقط قبلش تلفنی تماس گرفتم...100 درصد هر سازمانی شما بخواهید بنیاد معرفی می کنه! ولی حواستون باشه اگه سازمانی معرفی شدید و آن سازمان نخواست شما رو باید نامه عدم نیاز بگیرید و کارتون زیاد میشه پس قبلش مطمئن باشید و نامه بگیرید..
    5) تنها چیزی که ب ن ن م از شما برای صدور کارت می خواد مجلد صحافی شده ( همون گزارش نهایی)+ نامه سازمان مبنی بر اتمام طرح + مدارک آموزشی
    ب ن ن م اصلا کاری نداره شما دفاع کردید! نکردید!
    البته سازمان اتکا یه پاورپوینت از من گرفت ولی ارائه ای من نداده بودم..
    خیلی خیلی ممنون آقا مهران بابت توضیحات کامل و جامعی که ارائه دادین
    راستش چند تا سوال دیگه هم به ذهنم رسید که ممنون میشم اگه لطف بکنید و راهنمایی بفرمایید :

1. اگه میشه در مورد وضعیت مرخصی و همچنین تعطیل بودن/نبودن پنجشنبه و جمعه ها در دوره آموزشی ، و همچنین در مورد وضعیت متاهل ها بیشتر توضیح بدین.
    2. بعد از تکمیل پرونده ، چند روز طول کشید تا برگ سبزتان بیاد و تاریخ اعزام را نظام وظیفه برای کی زده بود !؟
    3.الف. بعد از اینکه در بنیاد ملی نخبگان پرونده تشکیل دادین ، چه مدت طول کشید تا به سازمان معرفی بشید و کارهای پروپوزال را شروع بکنید !؟
    3.ب. برای کاهش این زمان چه پیشنهاداتی دارید !؟
    4. اگه بخواهیم خودمان سازمانی را انتخاب بکنیم ، باید به بنیاد ملی نخبگان بگیم یا بنیاد نخبگان نیروهای مسلح !!؟ آیا نامه اعلام نیاز هم لازمه برای این منظور !؟
    5. آیا این ژورنال ISI حتما باید مربوط به پایان نامه باشه !!؟

باز هم شرمنده که تعداد سوالات زیاد شد. خیلی خیلی ممنون
    همیشه موفق باشید
    .You can either have results or excuses; not both

Junior Member

خواهش می کنم...
    این مورد کاملا وابسته به رشته هستش، برای رشته های هنری و معماری نیازی به ISI نیست، علمی پژوهشی هم مورد قبوله و با نامه اکسپت مقاله کار رو شروع میکنن. نکته دیگه اینکه باید مستخرج از پایان نامه باشه (برای این موضوع بعدا باید گواهی استاد راهنما رو بیاری) این شرط مستخرج از پایان نامه برای ارشد ها و کسانی که دو سال از زمان فارغ التحصیلی لیسانسشون گذشته هستش. در ضمن بعد از اسم استاد راهنما و یا مشاور، اسم شما نفر اول باشه (به قول خودشون اسم استاد راهنما و مشاور رو حذف میکنن، بعد نفر اول رو در نظر میگیرن) اگر لیسانس رو تازه تموم کرده باشید با نفر دوم یه مقاله هم که ربطی به پایان نامه نداره قبول میکنن. کلا آیین نامشون رو از سایتشون دانلود کنید، بعد هر بخشی رو که میخواید ازش استفاده کنید برید حضوری بپرسید، دفتری که توی خیابان کریم خان پشت کلیسا هست، طبقه اول آقای امینی مسئول نظام وظیفه است راهنمایی تون میکنه. حتما برید حضوری بپرسید! چون علاوه بر آیین نامه اصلی تعداد زیادبی بخش نامه داره که داخلی خودشونه و روی خیلی از قوانین شرط و ظروط گذاشته! مثلا نوشته اگر عضو باشی برای هر مقطعی که بخوای بخونی معافیت تحصیلی میدن، وقتی میری بپرسی میگن:برای هر مقطعی که بخوای "در داخل کشور" بخونی معافیت تحصیلی میدن!!! اصولا چند تا بحث هم هست که با هم قاطی نکنید!
    1- کسری خدمتی که بنیاد نخبگان نیروهای مسلح میده، ربطی به بنیاد ملی نخبگان نداره، طول خدمت هون 21 ماهه و با پروژه انجام دادن ازش کسر میشه
    2- عضویت اصلی بنیاد نخبگان که به راحتی به کسی نمیدن و آیین نامه ویژه داره و افراد مشوملش میتونن خدمت رو مثل افرادی که توی بند 3 میگم برن (اگر اشتباه نکنم)
    3- تسهیلات خدمت نظام وظیفه که بدون عضویت اصلی بنیاد نخبگان، به دانشجویانی که مقاله دارن و اختراع دارن و ... ولی به حد نصاب های اصلی بنیاد نخبگان میدن نمیرسن. این سومیه همونیه که خدمت رو میکنه 10 ماه و آموزشیش توی کرجه و ... . پی این یکی برید!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)