صفحه 193 از 397 نخستنخست ... 93143183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203243293 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,921 تا 1,930 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    کابل و آداپتور کامپیوتر و این قبیل چیزها را از ebay بخرید خیلی ارزونتر درمیاد.
    خب آخه اگه کار نکنه که نمی شه پسش داد. می شه؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Pedarbozorg نمایش پست ها
    بعضی وقتها میشه. کابل و آداپتورکه دیگه کار کردن و نکردن نداره. یک تیکه سیم! از فروشنده های مطمئن با ضریب تایید بالا بخرید معمولا مشکلی نیست. یکوقت میبینید کابلی که فیوچرشاپ زده بیست و نه دلار رو روی ebay مثلا سه دلار و نیم میفروشند با هزینه ارسال included!

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

نقل قول نوشته اصلی توسط Pedarbozorg نمایش پست ها
    قبل از خرید از ebay حتما قسمت Return Policy آن کالا را که فروشنده مشخص کرده است، نگاه کنید. تقریبا 90 درصد آنها قبول می کنند جنس را پس بگیرند ولی مشکل اینجاست که ممکن است کل هزینه را پس ندهند (Partial Refund). بعلاوه، هزینه بازگرداندن جنس (که اکثرا از چین ارسال می شود) نیز به عهده خودتان می باشد. پس حتما قبل از خرید، اطلاعات مربوطه را مطالعه کنید.
    در ضمن، همزمان سایت آمازون را هم چک کنید. گاهی اوقات قیمت برخی از اجناس در آمازون با احتساب هزینه پستی کمتر خواهد بود و کالای مورد نظر سریعتر به دستتان خواهد رسید.
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

Senior Member reza1532 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    اصولن شما اجازه وارد کردن گوشت و مواد پروتئینی رو به کانادا ندارین همون تو فرودگاه می‌ریزنش دور
    سلام مگه ساک رو باز میکنن وقتی در فردگاه مقصد پیاده شدیم؟.من تاحالا ندیدم(البته جز ایران) که ساک رو از دستگاه رد کنن یا باز کنن!

Senior Member

دوستان سلام...

آیا آوردن اصل مدارکی نظیر شناسنامه و کارت ملی و کارت سربازی لازمه؟ یعنی با خودمون بیاریمشون یا بذاریم ایران بمونن؟

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar2006 نمایش پست ها
    سفر ما از تهران به ونکوور از ساعت 5 صبح از منزل در تهران شروع میشه تا 24 ساعت هم طول میکشه. بیست دقیقه به هفت شب به وقت ونکوور پرواز میشینه. البته یه زمانی هم تو خود فرودگاه طول میکشه و زمانی هم برای رسیدن به محل اقامت. خلاصه اینکه خیلی سخته برای ما که بچه کوچیک 5 ساله داریم. کلی لباس و خوراکی و لپ تاپ (واسه کارتون برای بچه !!!) و کیف مدارک واسه طول سفر لازم داریم ولی محدودیت وزن بار داخل کابین هم هست. کسی توصیه خاصی نداره واسه ما؟
    سلام
    ما که میخوایم اینکار رو بکنیم.وقتی کری آن رو دادیم وزن کنن( که صد البته 2 کیلو بیشتر توش نیست) و بعد آرم مجاز بودن رو روش چسبوند یا وصل کرد بعدش وقتی برای گریه کردن و خداحافظی میایم بیرون تا جایی که جا داره پرش میکنیم.من تا 22 کیلو هم بردم اینطوری داخل( تو کابین سایز مارک دلسی) با پرواز تورکیش چندین بار.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط pedramakaay نمایش پست ها
    دوستان سلام...

آیا آوردن اصل مدارکی نظیر شناسنامه و کارت ملی و کارت سربازی لازمه؟ یعنی با خودمون بیاریمشون یا بذاریم ایران بمونن؟

ممنون
    برای تمدید پاسپورت و نظیر اون ممکنه لازم بشه.

Member t.behrang58 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pedramakaay نمایش پست ها
    دوستان سلام...

ممنون
    با سلام به شما دوست عزیز حتما همه مدارکتون رو با خودتون همراه داشته باشید فقط توی مراقبت از اونها نهایت دقت رو کنید و اونهارو یک لحظه هم در حین سفر از خودتون دور نکنید . برای اطمینان بیشتر و اینکه شاید روزی به اونها در ایران نیاز داشته باشید از همه مدارکتون یک کپی برابر اصل نزد خانوادتون توی ایران بذارید و یک نسخه از ترجمه رسمی همه اونها هم همراهتون باشه . من خودم قبل از اومدنم یک وکالتنامه محضری تام الاختیار ( البته اصلا نباید بلاعزل باشه )هم به کسی که کاملا به اون اعتماد داشتم و میدونستم وقت و حوصله انجام کار رو داره برای انجام کلیه امور بانکی ، اداری و دانشگاهی دادم و کپی برابر اصل مدارک خودم رو هم به ایشون دادم .
    ای دل اندر بند زلفش از پریشانی منال ---مرغ زیرک چون بدام افتد تحمل بایدش

Member t.behrang58 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1532 نمایش پست ها
    سلام مگه ساک رو باز میکنن وقتی در فردگاه مقصد پیاده شدیم؟.من تاحالا ندیدم(البته جز ایران) که ساک رو از دستگاه رد کنن یا باز کنن!
    با سلام
    حتما اگر مواد غذایی همراه کسی هست باید بگه چون نهایتا به قول دوستان مواد غذایی همراهمون رو دور میریزن . اما اگه بگیم چیزی همراهمون نیست و طرف در ساک رو باز کنه و مواد ممنوعه رو در اون ببینه امکان گذشت در حد صفر هست و باید جواب هم پس بدین که چرا واقعیت رو نگفتین ( بلایی که سر یکی از دوستان من اومده بودالبته ایشون بازهم شانس آورده بود افسره خیلی اذیتش نکرده بود ولی بهش گفته بود این سری چون تازه واردی کاری نداریم اما سری بعد اینطوری نیست) . در مورد باز کردن ساک هم این کار شانسی هست مثلا روز ورود ما به تورنتو نفر جلویی مارو ساکهاش رو کامل باز کردن اما با ما اصلا کاری نداشتن . من خودم مقداری عسل ، کشک ، خشکبار و این طور چیزها همراهم بود و در فرم هم تیکش رو زده بودم که این گونه مواد همراهم هست اما دست به چمدونهام نزدن .
    ای دل اندر بند زلفش از پریشانی منال ---مرغ زیرک چون بدام افتد تحمل بایدش

نقل قول نوشته اصلی توسط Cyboy نمایش پست ها
    ممنون
    منظور من هم از این سوال بیشتر این بود که ببینم توی اون چمدان داخل کابین میشه به تنهایی 23 کیلو بار گذاشت یا نه که شما راهنمایی کردید که میشه.
    در مورد کیف لپ تاپ هم با شما موافقم، ولی چون من می خوام بیشتر کتابهام رو با خودم داخل کابین ببرم حسابی سنگین می شه،
    البته نه در حد 23 کیلو!!!
    سلام
    دوست من تا 40 کیلو هم اگه بتونی بلند کنی میتونی غیر قانونی ببری داخل هواپیما. ولی قانونیش فقط 4 تا 7 کیلو ( بستگی به ایر لاین داره) مجاز هست و بیشتر از اون رو ایراد میگیرن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)