صفحه 80 از 191 نخستنخست ... 30707172737475767778798081828384858687888990130180 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 791 تا 800 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط Sir1 نمایش پست ها
    والا تو سايت دانشگاه كه چيزي به جز مننژيت نديدم ولي در سايت تخصيل در ايالت تگزاس يه همچي جمله اي ديدم:
    Immunization Requirements
    Immunization is an integral part of health care. A student's immunizations for measles, tetanus, reubella, and poliomyelitis should be current. The university to which a student applies will request that information.

ممكنه دوستان راهنمايي بفرمايند اينها چي هستند و كجا مي تونم بزنم؟
    measles: سرخک
    tetanus: کزار
    reubella: سرخجه
    poliomyelitis
    : فلج اطفال

تو ایران واکسن کزاز و دیفتری به اسم واکسن توام DT تزریق میشه. هر 10 سال باید یادآور زده بشه.
    سرخک، سرخجه و اوریون تو یه واکسن به اسم MMR تزریق میشه که باید 2 دوز ازش به فاصله حداقل یک ماه تزریق بشه.
    فلج اطفال رو هم در چندین نوبت از تولد و بعدش تزریق میکنن. من خیلی ندیده ام که دانشگاه ها ان واکسن پولیو رو بخوان.

برای زدنشون همونطور که آقای مهراد گفتن جزییات کامل تو این فروم هست. خلاصه اش اینه که یا اینها رو زدین و کارت واکسن دارین، یا نزدین یا کارتشو رو ندارین. بهتره برای تزریق واکسن ها به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنید که تو همه شهر ها و شهرستانها هستن که بعضی واکسنها رو رایگان میزنن یا خیلی ارزونتر. و پون وظیفه واکسیناسیون تعداد زیادی از بچه ها یا سربازها رو دارن، معمولاً تاریخ مصرف واکسنها به شدت کنترل میشه و معمولاً ویال باز شده هم زود تموم میشه و مطمئن تر هستن. در صورتی که تو مطب ها هم قیمت خیلی بالاتر هست، و هم چون تعداد مراجع کم هست، ویال تموم نمیشه و ممکنه مابقی ویال رو به جای اینکه بریزن دور، نگه دارن واسه بقیه!!
    بعد که واکسن رو زدین، کارتش رو میگیرین و میبرین انستیتو پاستور اونجا براتون وارد کارت بین المللی انگلیسی میکنن.
    یه سری واکسنهای ناشایع مثل تب زرد و غیره رو هم تو خود پاستور میزنن.

اگه هرچی زودتر واکسنها رو بزنین بهتره. چون ممکنه به دنبال زدن واکسن، یه حالت سرماخوردگی، تب، و درد داشته باشین که بهتره تو دنگ و فنگ های سفر و دوندگی های زیاد قبلش این یه دردسر رو به دردسرهاتون اضافه نکنین!!

Senior Member Shahab_H آواتار ها

دوستان من واکسنامو زده بودم همرو ولی کارتشو نگه نداشته بودم رفتم پیش دکترم خوش بختانه منو یادش بود و یادش بود چه واکسنایی رو زدم با دست خط خودش به انگلیسی نامه نوشت که من اونارو زدم و امضا کرد فرستادم برای دانشگاه قبول کردن فقط یکی از واکسن ها رو (فکر کنم MMR) رو احتمال دادم قبول نکنن رفتم پاستور زدم کارت گرفتم وقتی اومدم دیدم تو پروفایلم اونم قبول کرده بودن! اگر دوستان مثل من گم کردن برن پیش دکتر نامه بگیرن هم هزینتون صرفه جویی میشه هم وقتتون هم درد نداره ;p

سلام به همه دوستان،
    دمن با خوندن پستها كمي گيج شدم، دانشگاه براي من دوتا فرم فرستاده كه يكي در مورد معاينه پزشكي هست و ديگري واكسن. سؤالي كه داشتم اين بود كه من بايد از پزشك بخوام اين دو تا فرم رو پر كنه و پاشون مهر انگليسي بزنه و براي دانشگاه بفرستم يا بايد از پاستور بخوام اينكارو بكنه. اون كارت بين المللي واكسناسيون چيه و كي بايد بگيرم؟
    يه سوال هم در مورد واكسن واريسلا دارم كه ظاهرا مي شه آبله مرغان، تو ايران تزريق مي شه؟

ApplyAbroad Veteran
    shabgard66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

سلام دوستان، راستش انقدر نظرات مختلف بود، من نتونستم به جمع بندی برسم. ممکنه کمک کنین؟
    دانشگاه فقط ازم خواسته مننژیت رو زره باشم:
    students are required to show proof of an initial meningococcal vaccination or a booster dose within five years from the start of classes.

بعد گفته ما فقط یکی از اینارو قبول میکنیم:

We will accept any ONE of the following:
    • A copy of official immunization record issued by a state or local health authority in your country;
    • A statement provided by a physician or other health care provider authorized by law to administer the required vaccine;

حالا با این حساب، فقط کافیه من فرمی که دادن رو پر کنم و از یه پزشک نامه ی انگلیسی بگیرم؟ یا اینکه باید برم پاستور و اون گواهی بین المللی رو بگیرم؟
    چیکار کنم الان؟

توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post

واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

دانشگاه گفته هر كدوم از اين دو تا رو ببريد قبول ميكنه. خوب اگه ميتونيد بريد پاستور، محكم تره. شايد بعدا خواستيد بريد دانشگاه ديگه كه سختگيرتر باشن و اونها فقط كارت بين المللي قبول كنن. توي پستهاي قبليم در مورد اينكه براي واكسن مننژيت چكار بايد كرد توضيح دادم.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

ApplyAbroad Veteran
    shabgard66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

دوستانی که شهرستان هستن و باید واکسن مننژیت بزنن، خیلی راحت برن هلال احمر شهرشون، اونجا واسه حجاج واکسن میزنن، شما بگین که مننژیت رو فقط میخواین بزنین و قراره برین اروپا یا آمریکا، بگین که نمیخواین برین مکه، بعد یه شماره حساب بهتون میدن شما میرین واریز میکنین فیش رو میارین همون هلال احمر، سه سوت واکسن رو براتون میزنن و کارت زرد بین المللی که انگلیسی هست رو بهتون میدن.
    به نکات زیر توجه کنین:
    1- آدرس مرکز هلال احمر شهرتون رو از فامیل و آشنا هر کی که رفته مکه و واکسن زده، میتونین بپرسین.
    2-موقعی که اون آقا یا خانوم مسئول داره فرم رو پر میکنه، حتما حواستون باشه مشخصات رو مثل پاسپورتتون پر کنه، بهش بگین قسمتای فارسی رو خودش بنویسه، قسمتای انگلیسی رو شما بنویسین.
    3- واکسن رو تو بازو میزنن و اصلا هم درد نداره خیالتون راحت :دی

موفق باشین.

توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post

واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...

Member

با عرض سلام.

یک سوال داشتم که امیدوارم جواب بده کسی. این بحث واکسیناسیون واسه ی دانشگاه مهم هستش یا برای روزی هم که سفارت میری ازت مدارک می خوان؟ دلیلی که می پرسم اینه که یکی از اقوام بنده که کسی مهاجرت داشت رفته سفارت توی آنکارا و ازش برگه ی واکسینایون خواستن و حتی یک سری از واکسنهایی که زده بوده رو قبول نکردن و 1000 دلار واسه ی اون واکسنها چارژش کردن. ممنون اگه جواب بدین لطفا.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط hatamizadeh نمایش پست ها
    با عرض سلام.

یک سوال داشتم که امیدوارم جواب بده کسی. این بحث واکسیناسیون واسه ی دانشگاه مهم هستش یا برای روزی هم که سفارت میری ازت مدارک می خوان؟ دلیلی که می پرسم اینه که یکی از اقوام بنده که کسی مهاجرت داشت رفته سفارت توی آنکارا و ازش برگه ی واکسینایون خواستن و حتی یک سری از واکسنهایی که زده بوده رو قبول نکردن و 1000 دلار واسه ی اون واکسنها چارژش کردن. ممنون اگه جواب بدین لطفا.
    سفارت واكسن رو فقط براي ويزاي مهاجرتي ميخواد نه ويزاي غيرمهاجرتي (مثل ما دانشجوها). البته براي همون فاميل شما هم كه مهاجرتي اقدام كرده، اون ١٠٠٠ دلار به نظرم خيلي زياد مياد. به هرحال شما به عنوان دانشجو فقط به دانشگاه بايد گواهي واكسيناسيون ارائه بديد و سفارت چيزي از شما نمي خواد. در مورد اينكه دانشگاه چه واكسنها يا تستهايي ممكنه از شما بخواد، توي پستهاي قبليم توضيح دادم كه چه جوري در اين زمينه اطلاعات بگيريد. ولي حتي دانشگاه هم هيچي ازتون نخواد، به نفعتونه كه بعضي واكسنها رو تا ايران هستيد بزنيد. در مورد اين هم توضيح دادم در پستهاي قبلي.
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

با سلام خدمت همه
    چگونگی زدن واکسن در تهران و آدرسها 1392/2/19
    افرادی که میخوان برای آمریکا واکسن بزنن اول از همه باید ببینن که دانشگاهشون چه واکسن هایی رو میخواد.
    واکسن M.M.R همون واکسن سرخک، سرخجه و اوریون هست. اگر در سال 82 در طرح همگانی شرکت کردید در انیستیتو پاستور به خانم مهربون بگید که شرکت کردید و ایشون تاریخ رو وارد میکنه. اگه تزریق مرحله 2 نیاز باشده یا میتونید آزمایش بدید یا اینکه دوباره تزریق کنید (در فرم دانشگاه نوشته). واکسن M.M.R در کلینیک 16 آذر تزریق میشه که برای من و دوستم باهم شد 40هزار تومان. تو پاستور زده کلینیک 16 آذر فقط چهارشنبه ها 8 تا 10 صبح. طبقه اول اتاق 10. ولی پشت درب اتاق 10 نوشته روزهای زوج.
    کلینیک غرب هم 4 تا 7 بعد از ظهر M.M.R تزریق میکنه.
    برای تزریق مننژیت (Meningococcal) هم باید به هلال احمر مراجعه کنید من رفتم شعبه ابتدای خیابان کارگر جنوبی، کوچه مهدیزاده وسط های کوچه تابلو داره ( حتما کارت عضو شتاب داشته باشید چون پول قبول نمیکنن. هر واکسن 33500 تومن بود). اعتبار این واکسن 2 سال هست اگه قبلا زدید و 2 سال نگذشته کارت زرد رو ببرید پاستور تا تو برگه دانشگاهتون وارد کنه (یا توی کارت زرد بین المللی).
    خود انیستیتو پاستور واکسن کزاز و دیفتیری (Tetanus/Diphtheria) رو همونجا مجانی تزریق میکنه.
    برای تزریق واکسن هپاتیت B هم بهترین جا همون انیستیتو پاستوره که هم خیلی ارزون میگیره و واکسن هاش تازه هستن. هر نوبت هپاتیت 4500 تومن.
    برای آبله مرغان هم یا بیماری رو گرفتید که تاریخش رو حدودا به مسئول مربوطه در انیستیتو پاستور میگید یا نگرفتید که واکسنش در ایران موجود نیست. من خودم آزمایش آنتی بادی دادم تا ببینم که در دوران کودکی خفیف گرفتم و متوجه نشدم! (هنوز جوابش نیومده) برای آزمایش هم برید پیش یک دکتر تا براتون هرچی آزمایش میخواید بنویسه خیلی ها اینطوری واکسن کمتر زدن چون در خونشون آنتی بادی بیماری ها بوده و نیازی به تزریق مجدد واکسن نیست.
    همه واکسن های مورد نیاز رو که زدید برید انیستیتو پاستور و 2 تا وکسن دیگه رو بزنید (اگه دانشگاه میخواد) بعد بدید همون مسئول تا فرم دانشگاه رو پر کنه پاسپورت یادتون نره داشته باشید و هرجا واکسن زدید گواهی رو بگیرید. هزینه صدور کارت زرد بین المللی هم 14300 تومن هست که فقط تو پاستور انجام میشه.

آدر انیستیتو پاستور: میدان پاستور ، خیابان پاستور، خیابان 12 فروردین. تلفن بخش واکسن 66953311. (اگه از میدون انقلاب میرید برید سر 12 فروردین تاکسی های مترو حر رو سوار شید جلوی انیستیتو پیاده شید.)
    کلینیک 16 آذر: خیابان انقلاب ، خیابان 16 آذر روبروی درب دانشگاه تهران. تلفن: 61113220
    کلینیک غرب : خیابان ملاصدرا، شیراز شمالی، کلینیک غرب. تلفن 88034928 داخلی 258 و 259.

موفق باشید.

رشته و دانشگاه

پست قبلي عالي بود. فقط يك نكته رو يادآوري كنم كه واكسن منتژيت چون ويالش ده تايي هست، بايد از قبل زنگ بزنيد و هماهنگي كنيد. مواقعي كه حجاج واكسن مي زنن مشكلي نيست و شما هم راحت مي تونيد بزنيد. ولي در ساير مواقع، به خاطر يك نفر ويال ده تايي رو باز نمي كنن. بايد اون روز حدود ده نفر ثبت نام كرده باشن در مركز واكسن. خود من وقتي رفتم هلال احمر ميدون انقلاب، گفت به خاطر يك نفر نمي تونيم ويال رو باز كنيم و با هلال احمر شهر ري هماهنگي كردن من رو فرستادن اونجا.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)