صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: وضعيت ساخت و توليد و گرايشهاي مختلف آن (در ايران يا خارج)

Junior Member

پیش فرض وضعيت ساخت و توليد و گرايشهاي مختلف آن (در ايران يا خارج)

سلام به دوستان من سال آخر ساخت و تولید دانشگاه تبریزم معدلم 20/14 زبانم هم بدک نیست یعنی یه ساله می تونم به حد تافل برسونم راست و حسینی اش راهنمایی ام کنید واسه ارشد ایران بخونم یا یرم تو نخ خارجه.. .. بد جور ذهنم مشغوله اینه ??? ???
    There are only two qualities in the world: efficiency and inefficiency, and only two sorts of people: the efficient and the inefficient
    George Bernard Shaw

پیش فرض پاسخ : وضعيت ساخت و توليد و گرايشهاي مختلف آن (در ايران يا خارج)

تو ایران گرایش ساختو تولید از mechanic معمولا به دلیل کمبود استاد و امکانات آزمایشگاهی در کارشناسی ارشد به سمت دروس گرایش های دیگه میرن. و درس های خود ساختو تولید هم با کیفیت بالایی ارایه نمیشن.

در زیرشاخه‌ی سیستم‌های تولید صنعتی علنا شما چیزی بیش از کارشناسی یاد نمیگیرید.

خیلیها هم به سمت متالورزی میرن و تز رو اون تیپی برمیدارن. که باز اون قدرا manufacturing نیست.

علم و صنعت مکاترونیک داره: جذابه ولی با سواد از توش در اومدن کاملا به خود شما بستگی داره که چقدر آدم پیگیری باشین.

ساختو تولیدی‌های دانشگاه تهران که من دیدم teory of elasticityمیخونن.

صنتعی اصفهان تو شکل دهی و فرمینگ و non traditional manufacturing استاد خوب داره.

دانشگاه تبریزیها تو لیسانس خیلی از mechanic دور میشن و اصلا به رشتشون به غیر از mechanic نیگاه میکنن (که البته من مخالفم با این طرزه فکر). من دوستانم از این دانشگاه اومدن بیرون خیلی راضی نبودن.

از من میشنوی اگه میتونی پذیرش بگیری 100% برای فوق از ایران خارج شو.اگر رزومه خوبی نداری یه فوق بگیر و رزومتو حسابی قوی کن تا بعد پذیرش بگیری.

ختم کلام:

تو ایران در ارشد و به خصوص manufacturing- نباید منتظر باشی چیزی یادت بدن خودت باید به صورت گسترده‌ی self studyکنی.

hmoein
    Guest

در تکمیل حرفای دوستم anathema باید بگم که اکه بتونی امیرکبیر قبول شی می تونی براحتی رزومت رو قوی کنی چون از نظر استاد حداقل 10-12 تا استاد ساخت و تولیدی که تو هر زمینه ای که بخوای هم درس ارائه می شه هم پروژه میشه گرفت .
    good luck

ApplyAbroad Superstar Countdown آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical-Georgia Inst. of Technology

ساخت و تولید چه در لیسانس در حد دروس دو واحدی general و چه فوق لیسانس با توجه به امکانات کم (با توجه به نیاز شدید این رشته به آزمایشگاه ها و کارگاه ها واسه کارهای تحقیقاتی) شدیدا به خود شخص بستگی داره چقدر چیز یادبگیره در حالیکه بله اسم دانشگاه در پروسه اپلای کمک کننده هست وگرنه دانشگاه ها فرق دارند در این رشته ولی not that you are thinking of

رشته و دانشگاه

سلام

به خوب نکته ای اشاره کردی

در خارج از ایران بخصوص در کشورهای اروپایی چیزیکه بنام ساخت و تولیدی که ما میشناسیم ارائه میدند وجود نداره-بلکه بیشتر دید صنایعی داره
    بنابراین در انتخاب زمنیه تحقیق باید دقت بشه که لااقل یه نمه به مکانیک ساخت و تولید نزدیک تر باشه

همونطور که خود میدونید از بین دروسی که گفتید تنها دروسی مانند
    advanced Metrology- بیشتر در زمینه ساخت و تولیدی هست که ما ازش سراغ داریم
    نه اینکه بقیه اونها نباشه- بلکه بیشتر گرایش صنایعی داره
    برخی ازین دروس در حد ارشد و لیسانس بصورت optional ارائه میشه به دانشجویان تو ایران
    ساخت و تولید تو ایران بیشتر به فرآیند های ساخت و روش های اون- تجزیه تحلیل های مکانیکی و ... قالب ها و ... میپردازه که هیچ ربطی به مدیریت ساخت نداره و اونا بیشتر به صنایعی ها واگذار شده
    البته که یک ساخت و تولیدی میتونه تسلط به مثلا متدولوژی هم داشته باشه اما به عنوان دانشی اضافه بر چیزی که وظیفه اون هست

Junior Member

خواهران و برادران گرام من در تب و تاب انتخاب رشته کارشناسی ارشدم. می خواستم بدونم کسی اطلاعی از گرایش مکاترونیک ساخت و تولید داره؟ بخصوص وضعیت کار تو ایران و خارج و وضعیت ادامه تحصیل تو خارج
    فقط بی زحمت تا 10 خرداد جواب بدید تا مرغ از قفس نپریده..
    There are only two qualities in the world: efficiency and inefficiency, and only two sorts of people: the efficient and the inefficient
    George Bernard Shaw

نقل قول نوشته اصلی توسط kaka
    خواهران و برادران گرام من در تب و تاب انتخاب رشته کارشناسی ارشدم. می خواستم بدونم کسی اطلاعی از گرایش مکاترونیک ساخت و تولید داره؟ بخصوص وضعیت کار تو ایران و خارج و وضعیت ادامه تحصیل تو خارج
    فقط بی زحمت تا 10 خرداد جواب بدید تا مرغ از قفس نپریده..
    مکاترونیک این طرف که ما هستیم خیلی بروبیا داره...خیلی هم سخته (من سه واحدشو باید پاس کنم که ناله ی بچه ها رو از حالا شنیدم و از حالا عزا گرفته ام )ولی جذابه
    تو ایران بچه می گفتن بازار کارش هنوز جا نیفتاده ... بهترین کار : قبل از انتخاب با دانشجوهای در حال تحصیلش مشورت کن pros and cons اش از صحبتاشون گیر میاد...
    خواستی pm به من بزن به یکی از بچه های ساخت ارشد علم و صنعت لینکتون کنم ازش دقیق تر جویا بشید
    باشد که از کسانی باشیم که این جهان را تازه می گردانند
    اشو زردشت

رشته و دانشگاه

Mechatronics is a very broad major, depending on which area u r focusing at
    If u r gonna compare that with other Master's majors like Metal forming or else. in manufacturing at Elmo-sanaat; yes, I suggest you to go for Mechatronics.
    Thats a very interesting area, and I did my Masters thesis on that, though my main major was Manufacturing. That time we didnt have such thing as now called Mechatronics as a separate major; Of course it is saving my life now, as I got to know and familiar with measuring systems; design and making, working with sensors and ....and that knowledge is helping me though I m working on other things here; you might deal with sensors, electronics and control, robotics, home appliance, measuring systems , toys remote controls, machine tools like CNCs and ... so please dont think of only a single word as Mechatronics; that could cover a huge knowledge applied to run a little moving stage controlled by a labview virtual instrument, but interesting and very applicable in/for real life and a real time engineer

Banned
    رشته و دانشگاه
    Manufacturing Engineering

سلام
    ساخت و تولید گرایشات زیادی داره و میشه تو field های زیادی که مورد علاقته روش کار کنی ولی تو ایران رو بحث های محدودی که خیلی ام ساخت و تولیدی نیستن کار میکنن
    تبریز رو که من خودم اونجا بودم برا ارشد خوب نیست هر چند لیسانسش عالیه! علم و صنعت یه استاد ساختی نداره !و به همراه تهران و صنعتی اصفهان و خواجه نصیر هم بیشتر رو شکل دهی که جامداتیه کار میکنن
    امیر کبیر خوبه و فیلدهای خوبی کار میکنن . تربیت مدرس و صنعتی بابل هم خوبن (بهتر از بقیه!)
    از فیلدهای دیگه که تقریبا تو ایران ناشناخته است و تو خارج کار میکنن : مکاترونیک ، cad/cam ، نانو ، هیدرولیک ، اتوماسیون و .... هست
    که اگه بتونی رو اینا کار کنی جزو مو ضوعات hot محسوب میشه و برا apply کرده به دردت میخوره البته به نظر حقیر!
    بحث های قدیمی شکل دهی ، ماشینکاری و جوش که تو ایران کار میکنن تقریبا پروندهاش بسته اس

Junior Member

Wink پاسخ : وضعيت ساخت و توليد و گرايشهاي مختلف آن (در ايران يا خارج)

از امسال دانشگاه امیرکبیر یه گرایش جدید واسه ساخت و تولید به نام "مهندسی جوش" آورده، حالا نمی دونم این رشته با گرایش جوشکاری مهندسی مواد چه قدر فرق داره و مهمتر از اون اینکه تو خارج چه قدر این رشته شناخته شده است بخصوص به عنوان گرایشی از مهنسی ساخت و تولید؟
    George Bernard Shaw

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)