نقل قول نوشته اصلی توسط sozi نمایش پست ها
با تشکر از دوستای که راهنمایی کردن. اگر تا این تاریخی که گفتین نمره زبانم کمتر از حداقل بود مثلا 6.5 یا حتی 6 اونوقت چی میشه؟بورس شانسی ندارم ؟
یه سئوال دیگه اینکه من پارسال برای بورسیه اقدام کردم بدون مدرک زبان و دقیقا با همین رزومه ای که الان دارم (برای central Queensland U) ولی رد شدم. میشه اینطور نتیجه گرفت که امسال هم شانس بورسیه ام بسیار پاییینه؟ (البته بدون مدرک زبان.) بعضیا میگن مدرک زبان تاثیری رو بورس نداره اگه اینجوریه که ایلتس امتحان دادن هم بی نتیجه هست .ممنون.
ببینید بالاخره شما باید تا اون تاریخی که بهتون مهلت میدن نمره زبانتون رو ارائه کنین و باید حداقل نمره زبانی رو که دانشگاه میخواد رو آورده باشین وگرنه حتی اگر اسکولارشیپ هم گرفته باشین کنسل میشه.

بله تو اکثر دانشگاهها نمره زبان تأثیری روی شانس شما برای گرفتن اسکولارشیپ نداره. یعنی اگر حتی آیلتس 9 هم بگیرین فرقی با آیلتس 6/5 (که به عنوان مثال حداقل نمره موردنیاز دانشگاه هست) نداره.

وقتی رزومه شما هیچ تغییری نکرده باشه، تنها فاکتوری که میتونه شانس شما رو افزایش بده استاد هستش. چون خیلی از مواقع استادا میتونن خیلی تأثیرگذار باشن بر اسکولارشیپ گرفتن دانشجوشون.