These processing times only apply to the federal part of the processing (at the visa office) once we have received the complete application. It does not include the time it takes for the province of Quebec to process the Certificat de sélection du Québec (CSQ).
http://www.cic.gc.ca/english/informa...killed-que.asp
با سلام
من فایل نامبر نوامبر 2012 هستم و هیچی هم دریافت نکردم ..... این پست رو اینجا گذاشتم که بگم زمان تقریبی بررسی پرونده ها در پاریس 11 ماه هست و اونها این 8 ماه رو برای این گذاشتند که بررسی پرونده ها رو انجام بدن... الان که دارن آپدیت می گیرند مثل این میمونه که تازه پرونده ها باز شده و دارن بررسی رو شروع می کنن. 8 ماه برای دوره بررسی کامل و سیکوریتی و سپس دادن مدیکال و ویزا ها تا 11 ماه آینده ...حالا برای بعضی ها زودتر و برای بعضی ها دیرتر..
اخه این چه وضعیه؟بجز یکی دو مورد جون 2010 گزارش دیگه ای نیس میشه یکی دقیقا بگه اوضاع از چه قراره ما با ف ف اگست 2010 منطقیه مدارکومونو برا اپ اماده کنیم یا نه ؟؟؟؟
اگر سفارت پاريس بخواهد به روشي كه شما عنوان مي كنيد كار كند فايل نامبر هاي سه دوم 2010 بايد روي 47 ماه انتظار پس از فايل نامبر فدرال به مديكال و ويزا برسند . به نظر شما منطقي است ؟؟؟
شايد تحليل شما براي فايل نامبر هاي 2012 درست باشد ولي اين هم به شرطي است كه سفارت قبل از آن كل پروند ه هاي 2010 و 2011 را به ويزا رسانده باشد.
سی اس کیو:19 جولای 2010-فایل نامبر 20 جولای 2010 -انتقال به پاریس 28 وریه 2013----اپدیت :25 اپریل 2013- مدیکال:29 اگوست--ویزا:4 دسامبر-لندینگ -تصمیم نگرفتم الان برم یا بهار
تاریخ مصاحبه 17 نوامبر 2010// تاریخ فایل فدرال 21 نوامبر 2010تاریخ دریافت آپدیت 15 می 2013 //رسیدن آپدیت به پاریس: 5 ژوئن 2013
تاریخ دریافت مدیکال 28 ژوئن 2013 //رسیدن مدیکال به سفارت 5 ژوئیه // پاس ریکوئست 13 آگوست// دریافت ویزا 20 آگوست2013
Ffn من ١٨ jun2010 هست ولي هنوز خبري نشده كسه ديكري هست jun كه هنوز updateنكرفته باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)