صفحه 19 از 362 نخستنخست ... 9101112131415161718192021222324252627282969119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 3617

موضوع: مهاجرت کارکنان ماهر فدرال (FSW) بر اساس نظام امتیازبندی می 2013

پیش فرض پاسخ : مهاجرت کارکنان ماهر فدرال بر اساس نظام امتیازبندی جدید چهارم می 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط arshiar نمایش پست ها
    دوست عزیز من 2011 اقدام کردم 3 ماه بعد ازباز کردن پرونده ها که من فرستادم جدول فدرال با اینکه نشون میداد250 نفر فقط پر شده تو رشته بیولوژی. ریجکت شدم به علت تکمیل ظرفیت!!!!!!! الان که 1.5 ساله این برنامه تعطیله میدونی چقدر پرونده اماده از کل دنیا داریم؟؟؟؟ اونم با ظرفیت 300 برای هر رشته؟؟ رشته های مهندسی به سرعت پر خواهد شد . فقط اونایی که کاملا پرونده شون اماده است شانس اقدام دارند! این حرف من تا 2 ماه اینده متاسفانه ثابت خواهد شد
    دوست عزیز من، من هم سال 2012 واسه لیست 29 تایی اقدام کردم و رشته من تا آخرش هم پر نشد.
    بنده همون اول عرائضم عرض کردم که "تا 10 می ظرفیت کل پر نمیشه، مگر اینکه رشته ایی خیلی پرطرفدار باشه و ظرفیت اون رشته پر بشه. من قبول دارم بعضی از رشته ها خیلی سریع پر میشه ولی این شامل حال همه رشته ها نمیشه. تو دوره ما هم خیلی از مهندسین واسه کد مشابه رشته خودشون اقدام کردن، مثلاً مهندسین برق برای برقکار یا مهندسین معماری برای معماری. معماری چهار پنج ماهه پر شد، ولی برق تا آخرش هم پر نشد. رشته هایی هم بودن مثل رشته شما که متاسفانه خیلی سریع پر شدن.
    الانم همینه به نظرم، ظرفیت این دوره نصف ظرفیت دوره ماست و من فکر می کنم همونطور که برای ما 10 ماه طول کشید تا ظرفیت کل تکمیل بشه، اگر با همون سرعت بخواد پیش بره چهار پنج ماه رو برای ظرفیت کل زمان دارید. حالا ممکنه یه رشته ایی یه ماهه یا دو هفته ایی پر بشه، یه رشته ایی هم تا آخرش پر نشه. در هر صورت من موافقم که اونایی که کاملا پرونده شون اماده است شانس بیشتری دارن و این موضوع تو بعضی از رشته ها خیلی تعیین کننده تر هم هستش. ولی بازم بعید می دونم ظرفیت کل دو ماهه پر بشه.
    حالا همه این اصرار من برای چیه! فقط به خاطر یک چیز: بار اولی که لیست 29 تایی اعلام شد من می خواستم اقدام کنم ولی با دیدن بحث ظرفیت به این نتیجه رسیدم نوبت به ما نمیرسه و مایوس شدم اما در کمال تعجب سرعت تکمیل ظرفیت کمتر از اون چیزی بود که من حدس زدم! نتیجه این شد یکسال عقب افتادم و سال بعدش اقدام کردم. تمام چیزی که من می گم اینه که دوستانی که رشته اشون در لیست هست، بلافاصله مایوس نشن و شانسشون رو امتحان کنن.
    ویرایش توسط HosseinKazemi : April 20th, 2013 در ساعت 11:13 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی

پیش فرض پاسخ : مهاجرت کارکنان ماهر فدرال بر اساس نظام امتیازبندی جدید چهارم می 2013

دوستانی که مدارکشون رو برای 4می آماده کردند یا در حال آماده کردن هستند می دونید که باید مدرک تحصیلی اسس بشه. یکی از مدارکی که مراکز اسس کننده می خواهند گواهی از دانشگاهه که باید مستقیما از خود دانشگاه براشون ارسال بشه. سوالم اینه که دانشگاه های ما در ایران همچنین کاری می کنند؟ گواهی انگلیسی بدند مثلا؟ اونم اینجا که مسول هر کاری یا نیست یا 3 ساعت نهار و نمازه یا داره چایی میخوره یا حوصله نداره جواب بده.....
    لطفا تجربه هاتونو در میون بگذارین که آیا همچینین چیزی عملی هست یا خیر

Junior Member

سلام
    در حال حاضر کل پروسه مهاجرت فدرال چقدر طول می کشه یعنی از زمان تشکیل پرونده تا گرفتن اقامت و ورود به کانادا؟
    جایی به من گفتند بین 1 تا 2 سال آیا درسته؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahboubeh_a نمایش پست ها
    دوستانی که مدارکشون رو برای 4می آماده کردند یا در حال آماده کردن هستند می دونید که باید مدرک تحصیلی اسس بشه. یکی از مدارکی که مراکز اسس کننده می خواهند گواهی از دانشگاهه که باید مستقیما از خود دانشگاه براشون ارسال بشه. سوالم اینه که دانشگاه های ما در ایران همچنین کاری می کنند؟ گواهی انگلیسی بدند مثلا؟ اونم اینجا که مسول هر کاری یا نیست یا 3 ساعت نهار و نمازه یا داره چایی میخوره یا حوصله نداره جواب بده.....
    لطفا تجربه هاتونو در میون بگذارین که آیا همچینین چیزی عملی هست یا خیر
    من مدارك ام را ترجمه كردم، سپس دادم به أمور بين الملل دانشگاه( دانشگاه توانبخشي تهران) اونها بررسي كردند، يه فرم هم كه انجمن رشته من در كانادا ميخواست رو ، همين أمور بين الملل پر كرد، همه مدارك ترجمه تاييد شده به همراه فرم مورد نظر را در يه پاكت گذاشت و مهر و موم كرد. ادرس دانشگاه رو رو پاكت تايپ كرد، اون رو هم مهر كرد و داد دست خودم و گفت ميتوني با كوزير بفرستي بري.

البته من مدارك ام را ميخواستم براي انجمن رشته خودم بفرستم براي تاييد مدرك تحصيلي لم پارسال.
    در نهايت منظورم اينه كه بله ، دانشگاه ها يه واحد بين الملل دارن.

WES نوشته یک هفته طول می کشه مدرکو بررسی کنه خدا کنه درست باشه

برای بررسی مدرک برای wes بایستی مانی اوردر بگیریم ؟ از کجا بگیریم که معتبر باشه؟

Junior Member

سلام. خواهش میکنم یکی از دوستان بطور کامل توضیح بده که در کل چه مدارکی رو باید آماده کرد و برای تایید مدارک باید چه کار کرد؟

Junior Member

دوستان برای ارزیابی مدارک فوق لیسانس باید مدارک لیسانس رو هم بفرستیم؟

Member Islandsofhappy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    civil engineering

1-سلام. خواهش میکنم یکی از دوستان بطور کامل توضیح بده که در کل چه مدارکی رو باید آماده کرد و برای تایید مدارک باید چه کار کرد؟

2- در صورتی که مدرک تحصیلی از دانشگاه ازاد شهرستان باشه ایا باید اسس را در تهران(پاسداران) انجام داد یا در خود واحد شهرستان میشه و یا اینکه به هر دو مرکز باید مراجعه کرد؟کلا پروسه اسس برای
    کسایی که فارغ التحصیل ازاد شهرستانن چطوریه؟

Junior Member

سلام - من IELTS 6 داشتم که تاریخش گذشته ،هرچند از آن برای تحصیل حدود 1 سال و 2 ماه در انگلستان استفاده کردم و الان حدود 6 ماه که از انگلیس برگشتم .یعنی باید دوباره امتحان بدم؟ نمیشه اپلای کنم و با مدارک نشان بدم که در این مدت در انگلیس درس می خوندم یعنی آمادگی لازم را دارم و بعدش مجددا IELTS بگیرم؟؟؟؟