دوست عزیز من، من هم سال 2012 واسه لیست 29 تایی اقدام کردم و رشته من تا آخرش هم پر نشد.
بنده همون اول عرائضم عرض کردم که "تا 10 می ظرفیت کل پر نمیشه، مگر اینکه رشته ایی خیلی پرطرفدار باشه و ظرفیت اون رشته پر بشه. من قبول دارم بعضی از رشته ها خیلی سریع پر میشه ولی این شامل حال همه رشته ها نمیشه. تو دوره ما هم خیلی از مهندسین واسه کد مشابه رشته خودشون اقدام کردن، مثلاً مهندسین برق برای برقکار یا مهندسین معماری برای معماری. معماری چهار پنج ماهه پر شد، ولی برق تا آخرش هم پر نشد. رشته هایی هم بودن مثل رشته شما که متاسفانه خیلی سریع پر شدن.
الانم همینه به نظرم، ظرفیت این دوره نصف ظرفیت دوره ماست و من فکر می کنم همونطور که برای ما 10 ماه طول کشید تا ظرفیت کل تکمیل بشه، اگر با همون سرعت بخواد پیش بره چهار پنج ماه رو برای ظرفیت کل زمان دارید. حالا ممکنه یه رشته ایی یه ماهه یا دو هفته ایی پر بشه، یه رشته ایی هم تا آخرش پر نشه. در هر صورت من موافقم که اونایی که کاملا پرونده شون اماده است شانس بیشتری دارن و این موضوع تو بعضی از رشته ها خیلی تعیین کننده تر هم هستش. ولی بازم بعید می دونم ظرفیت کل دو ماهه پر بشه.
حالا همه این اصرار من برای چیه! فقط به خاطر یک چیز: بار اولی که لیست 29 تایی اعلام شد من می خواستم اقدام کنم ولی با دیدن بحث ظرفیت به این نتیجه رسیدم نوبت به ما نمیرسه و مایوس شدم اما در کمال تعجب سرعت تکمیل ظرفیت کمتر از اون چیزی بود که من حدس زدم! نتیجه این شد یکسال عقب افتادم و سال بعدش اقدام کردم. تمام چیزی که من می گم اینه که دوستانی که رشته اشون در لیست هست، بلافاصله مایوس نشن و شانسشون رو امتحان کنن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)