صفحه 1465 از 2683 نخستنخست ... 465965136514151455145614571458145914601461146214631464146514661467146814691470147114721473147414751515156519652465 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 14,641 تا 14,650 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Senior Member anthelion آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

نقل قول نوشته اصلی توسط fendy نمایش پست ها
    سلام دوستان ، من landing fee رو may 2012 بعد از قبولی مصاحبه تو سوریه پرداخت کردم و گذاشتم روی پرونده فدرال و فایل نامبر فدرالمو گرفتم حالا هفته پیش برام update اومده و عدم سوء پیشینه خواستن با landing fee کسی می دونه که من باید چی کار کنم همون قبضو دوباره بفرستم یا دوباره بدم؟
    در نامه ای (ایمیلی) که به عنوان رسید پول به شما زدند یه شماره ذکر شده و دقیقا در همون ایمیل گفته شده که از این ایمیل یه کپی برای خودتون نگه دارید و هر گاه مکاتبه ای در زمینه پرداخت با شما انجام شد این شماره رو در مکاتباتتون ذکر کنید. این خط دقیقا در اون ایمیل اومده
    . Please keep a copy of this letter for your records and quote this number on all correspondence relating to application fees or refunds.

خواهشا این ایمیل ها و نوشته هایی که براتون ارسال میشه رو یه کم دقیق تر مطالعه بفرمایید ثواب داره والا!
    شروع پروسه: اکتبر 2010 - CSQ: نوامبر 2012 - فایل نامبر فدرال: 12 فوریه 2013 - مدیکال: 18 فوریه 2014 - پاس ریکوئست اول می 2014 - پاس ریکوئست دوم 28 نوامبر 2014
    (رشته 6 امتیازی) -- ویزانما

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    فقط اين را بدانيد كه خيلي از دوستان در شركتهايي كار مي كردند در ليست مذكور قرارداشتند و الان مونترال هستند .
    قطعا همینطوره دوست من، فقط یک کمی چک بیشتری میشن و یا شاید ازشون توضیح بیشتری بخوان در مورد کارشون من چون می خواستم کارمو عوض کنم گفتم برای این چند وقت یک موقع دردسری برای خودم درست نکرده باشم اینم گفته باشم یکی از اقوام من توی یکی از همین شرکتها کار می کرد و الان نزدیک 2 ساله که مونتراله پس جای نگرانی نیست فقط جهت اطلاع برای آمادگی بیشتره
    (قبل از اینکه نشانیت را تغییر دهی فکرت را عوض کن ) وقتی تغییر نکنیم هر جا برویم آسمان همین رنگ است
    2010 Oct : فایل نامبرکبک, May 2012 : CSQ
    April 2013 , Medical : 17 Oct 2013 آپدیت

Member sasa_msh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    computer

نقل قول نوشته اصلی توسط celin نمایش پست ها
    دوستان من يك سؤال دارم كسي اطلاع داره ليست س ي ا ه شركتهاي ا ي ر ا ن ي رو از كجا مي تونم پيدا كنم ؟ مي خوام ببينم همراه اول جزوشونه چون وابسته به س پ ا ه
    ميدونم كه هر چند ماهي يك بار اين ليست اپديت مي شه
    خيالت راحت ربطي به شما ندارد مگر مقام بالايي داشته باشي كه اگر اينجوري بود كه اصلا نمي رفتي دنبال مهاجرت!
    ولي اگر اطلاعات بيشتر و بروز بخواهيد ميتوانيد از لينكهاي زير استفاده كني:
    http://tinyurl.com/c8z3a2q
    http://www.gazette.gc.ca/rp-pr/p2/20...rs283-eng.html
    همراهی، همفكري، همبستگي و اتحاد

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    graphic design

مرسی از جوابتون ولی ایمیل ها برای من ارسال نمی شه برای وکیلم ارسال میشه اونم گفت ممکنه قبول کنن ممکنه قبول نکنن و می خواستم از شما بپرسم که آیا مورد مشابهی بوده ؟ چون این وکیلا که میدونین چجورین.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    graphic design

نقل قول نوشته اصلی توسط anthelion نمایش پست ها
    در نامه ای (ایمیلی) که به عنوان رسید پول به شما زدند یه شماره ذکر شده و دقیقا در همون ایمیل گفته شده که از این ایمیل یه کپی برای خودتون نگه دارید و هر گاه مکاتبه ای در زمینه پرداخت با شما انجام شد این شماره رو در مکاتباتتون ذکر کنید. این خط دقیقا در اون ایمیل اومده
    . Please keep a copy of this letter for your records and quote this number on all correspondence relating to application fees or refunds.

خواهشا این ایمیل ها و نوشته هایی که براتون ارسال میشه رو یه کم دقیق تر مطالعه بفرمایید ثواب داره والا!

مرسی از جوابتون ولی ایمیل ها برای من ارسال نمی شه برای وکیلم ارسال میشه اونم گفت ممکنه قبول کنن ممکنه قبول نکنن و می خواستم از شما بپرسم که آیا مورد مشابهی بوده ؟ چون این وکیلا که میدونین چجورین.

نقل قول نوشته اصلی توسط fendy نمایش پست ها
    دوست عزیز ایمیلی که سفارت برای من زد به صراحت گفته که در صورت پرداخت هزینه لندینگ در گذشته , فقط کپی پرداختتون رو به همراه نوشتن فایل فدرال و اسمتون(مین)و تاریخ تولد بر روی آن بفرستید و قبول میکنن و هیچ مشکلی هم نیست . وقتی که خودشون میگن قبوله یعنی قبوله دیگه! کاملا مشخصه

نقل قول نوشته اصلی توسط mslotani نمایش پست ها
    خبري از آپديت نيست ؟
    میبینم که از صبح زود آن لاین شدید. الان زوده خبرای خوب ظهر به بعد میاد. به امید خبر های آپدیتی و مدیکالییییی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسي صنايع امير كبير

سلام
    براي يكي از دوستام با فايل اوايل اكتبر ٢٠١٠ الان آپديت اومد،
    Quebec File Number: 23 Feb 2010
    Federal File Number: 06 Oct 2010
    My federal document has been transferred to Paris in 28 Feb 2013
    Medical soon

Member
    رشته و دانشگاه
    SOCIAL PLANNING

نقل قول نوشته اصلی توسط hashemadl نمایش پست ها
    سلام
    براي يكي از دوستام با فايل اوايل اكتبر ٢٠١٠ الان آپديت اومد،
    جالبه خداکنه واسه 2010 دوتا صف بشه یعنی از جون تا سپتامبر یک صف واسه آپدیت و از اکتبر تا دسامبر یک صف که دوستان از نگرانی زودتر دربیان
    CSQ:26MAY2010 FFN:26MAY2010 1ST UPDATE:18JUL2012
    2ND UPDATE:16 AVRIL 2013 DELIVERY DATE OF UPDATE:22 AVRIL 2013 MEDICAL:29AVRIL2013 DELIVERY OF MEDICAL:16MAY2013
    PASS REQUEST:22 JULY2013 VISA :25JULY2013 ARRIVER A MONTREAL 02AUG2013

Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد کامپیوتر -نرم افزار_20جولای 2010 فایل نامبر

نقل قول نوشته اصلی توسط anthelion نمایش پست ها

ببخشید من ایمیل ندارم .فقط همون رسید بانک رو دارم .اگه کپی اون رو بفرستیم درسته دیگه ..؟؟؟
    سی اس کیو:19 جولای 2010-فایل نامبر 20 جولای 2010 -انتقال به پاریس 28 وریه 2013----اپدیت :25 اپریل 2013- مدیکال:29 اگوست--ویزا:4 دسامبر-لندینگ -تصمیم نگرفتم الان برم یا بهار

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)