صفحه 22 از 362 نخستنخست ... 12131415161718192021222324252627282930313272122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 3617

موضوع: مهاجرت کارکنان ماهر فدرال (FSW) بر اساس نظام امتیازبندی می 2013

پیش فرض پاسخ : مهاجرت کارکنان ماهر فدرال بر اساس نظام امتیازبندی جدید چهارم می 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط samanraz نمایش پست ها
    نه بابا کل کل چیه ، اینو که منم گفتم wes اوکیه می خواد تاییدیه رو ولی ecas یا تورنتو من جایی ندیدم که بخواد، آخه شما گفتین سه تاشون ولی من جایی ندیدم اون 2 تا بخوان این داستان رو
    نه نه منظورم مدارک باید مستقیم از خود دانشگاهم فرستاده بشه اونجوری دیگه نمیدونم بازم وریفای میخواد یا نه
    کلا بازم در کل گزینه wes به نطر بهتره

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت کارکنان ماهر فدرال بر اساس نظام امتیازبندی جدید چهارم می 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط zahragoli نمایش پست ها
    اگر مدرک دانشگاهی دارید که زبان اصلیش انگلیسی هست که مثل اینکه شما دارید نیازی به مدرک آیلتس ندارید
    البته بهتره باز هم از سایت چک کنید که خیالتون راحت بشه
    ممنون از این که پاسخ دادید.از کجا می تونم در این رابطه مطمئن بشم؟؟؟؟؟؟

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط zhigool نمایش پست ها
    نه نه منظورم مدارک باید مستقیم از خود دانشگاهم فرستاده بشه اونجوری دیگه نمیدونم بازم وریفای میخواد یا نه
    کلا بازم در کل گزینه wes به نطر بهتره
    آره درسته ولی الان دیگه دانشگاه ها خودشون نمیفرستن مهروموم میکنن میدن به خودتون با پست بفرستین

Junior Member

سلام
    در مورد اسس مدارک-من از حرفها ی شما اینطوری فهمیدم -اگر اشتباه می کنم بفرمایید. من یکی یکی براتون می نویسم
    1- مدارک را می بریم برای ترجمه دارالترجمه بعدمهر دادگستری - وفتی ترجمه آماده شد
    2- فقط و فقط ترجمه ( نه اصل ) را می بریم دانشگاه همراه با فرمی که در wes هست و پرداخت خود دانشگاه همه را مهر و موم میکنه میده دستمون
    3- ما هم می فرستم به آدرس wes
    4-بعد که اسس شد wes اسس رابه ادرسی که ما می دهیم میفرسته
    5- بعد اسس را باپرونده میفرستیم به اداره مهاجرت
    درسته؟

مسئله دوم : پرداخت چگونه باید باشد؟
    اگر ازطریق مانی اوردر باشد باید از کانادا برامون فراهم کنند بعد بفرستند ایران و مابدیم به دانشگاه تا با ترجمه و فرم مهر و موم کننه درسته؟
    اگر از طریق کردیت کارت باشه چیه میشه؟

مسئله سوم: اصل مدارک تحصیلی را که به wes نمی فرستیم درسته ؟

مسئله چهارم : پول پست از wes به ادرسی که ما بهشون میدیم را چگونه باید پرداخت کنیم؟

دوستان خیلی وقت نداریم لطفا نطرات را بدهید- مخصوصا کسانی که تجربه اسس را دارند

Junior Member

لینک wes را لطفا کنید همراه با مقدار پرداختی بفرمایید
    مرسی

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Abtin20 نمایش پست ها
    سلام
    در مورد اسس مدارک-من از حرفها ی شما اینطوری فهمیدم -اگر اشتباه می کنم بفرمایید. من یکی یکی براتون می نویسم
    1- مدارک را می بریم برای ترجمه دارالترجمه بعدمهر دادگستری - وفتی ترجمه آماده شد
    2- فقط و فقط ترجمه ( نه اصل ) را می بریم دانشگاه همراه با فرمی که در wes هست و پرداخت خود دانشگاه همه را مهر و موم میکنه میده دستمون
    3- ما هم می فرستم به آدرس wes
    4-بعد که اسس شد wes اسس رابه ادرسی که ما می دهیم میفرسته
    5- بعد اسس را باپرونده میفرستیم به اداره مهاجرت
    درسته؟

مسئله دوم : پرداخت چگونه باید باشد؟
    اگر ازطریق مانی اوردر باشد باید از کانادا برامون فراهم کنند بعد بفرستند ایران و مابدیم به دانشگاه تا با ترجمه و فرم مهر و موم کننه درسته؟
    اگر از طریق کردیت کارت باشه چیه میشه؟

مسئله سوم: اصل مدارک تحصیلی را که به wes نمی فرستیم درسته ؟

مسئله چهارم : پول پست از wes به ادرسی که ما بهشون میدیم را چگونه باید پرداخت کنیم؟

دوستان خیلی وقت نداریم لطفا نطرات را بدهید- مخصوصا کسانی که تجربه اسس را دارند
    قسمت اول حرفتون درسته
    قسمت دوم:مانی اردر رو از ایران هم می تونید بگیرین و به حساب WORD EDUCATION SERVICE می ریزید ولی خوب CREDIT خیلی راحت تره چون همون لحظه پرداخت میشه و وقتتون رو نمیگیره،در ضمن شما مبلغ کل را (با پست به ایران) با مانی اردر پرداخت می کنید(مثلا اگر فوق لیسانس هستین اینطوری میشه(180+180+75 )*1.13 =491.55 )
    13 در صد مالیات
    قسمت سوم: نخیر اصل هیچ مدرکی رو نمی فرستین فقط حواستون باشه از ریزنمرات و مدرک حتما دو نسخه داشته باشین و یک نسخه هم کپی برای خودتون چون این نسخه که فرستادین دیگه بر نمیگرده

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Abtin20 نمایش پست ها
    لینک wes را لطفا کنید همراه با مقدار پرداختی بفرمایید
    مرسی
    http://www.wes.org/ca/fswp/fees/

این دانشگاه احمق ما حاضر نشد اون فرم مربطو به WES رو پر کنه و مهر و امضا کنه. دوستان تجربه مشابه دارند؟

Member zahragoli آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط pegahhh نمایش پست ها
    ممنون از این که پاسخ دادید.از کجا می تونم در این رابطه مطمئن بشم؟؟؟؟؟؟
    خواهش میکنم به نظرم یک ایمیل به خود cic بزنید و بپرسید که می خواهید برای اسکیل ورکر 2013 اقدام کنید و مدرک دانشگاهی (مثلا از دانشگاه x لندن دارید) که انگلیسی زبان هست آیا باید مدرک آیلتس هم بفرستم یا دیگه نیازی نیست!!!
    براردم برای phd دانشگاه کلگری اقدام کرده چون مدرکش از دانشگاه ابردین (اسکاتلند)هست دیگه نیازی به ارائه ی آیلتس نداره و پرسیده که اگر بخوام برای اقامت اقدام کنم چه طور جواب دادن نیازی نیست
    ولی بهتره خودتون مستقیم از اداره مهاجرت کانادا بپرسین
    Cio:16 Dec 2009, pass request: 2 Dec 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط samanis نمایش پست ها
    این دانشگاه احمق ما حاضر نشد اون فرم مربطو به WES رو پر کنه و مهر و امضا کنه. دوستان تجربه مشابه دارند؟
    کدوم دانشگاه هستین؟