سلام
در مورد اسس مدارک-من از حرفها ی شما اینطوری فهمیدم -اگر اشتباه می کنم بفرمایید. من یکی یکی براتون می نویسم
1- مدارک را می بریم برای ترجمه دارالترجمه بعدمهر دادگستری - وفتی ترجمه آماده شد
2- فقط و فقط ترجمه ( نه اصل ) را می بریم دانشگاه همراه با فرمی که در wes هست و پرداخت خود دانشگاه همه را مهر و موم میکنه میده دستمون
3- ما هم می فرستم به آدرس wes
4-بعد که اسس شد wes اسس رابه ادرسی که ما می دهیم میفرسته
5- بعد اسس را باپرونده میفرستیم به اداره مهاجرت
درسته؟
مسئله دوم : پرداخت چگونه باید باشد؟
اگر ازطریق مانی اوردر باشد باید از کانادا برامون فراهم کنند بعد بفرستند ایران و مابدیم به دانشگاه تا با ترجمه و فرم مهر و موم کننه درسته؟
اگر از طریق کردیت کارت باشه چیه میشه؟
مسئله سوم: اصل مدارک تحصیلی را که به wes نمی فرستیم درسته ؟
مسئله چهارم : پول پست از wes به ادرسی که ما بهشون میدیم را چگونه باید پرداخت کنیم؟
دوستان خیلی وقت نداریم لطفا نطرات را بدهید- مخصوصا کسانی که تجربه اسس را دارند
لینک wes را لطفا کنید همراه با مقدار پرداختی بفرمایید
مرسی
قسمت اول حرفتون درسته
قسمت دوم:مانی اردر رو از ایران هم می تونید بگیرین و به حساب WORD EDUCATION SERVICE می ریزید ولی خوب CREDIT خیلی راحت تره چون همون لحظه پرداخت میشه و وقتتون رو نمیگیره،در ضمن شما مبلغ کل را (با پست به ایران) با مانی اردر پرداخت می کنید(مثلا اگر فوق لیسانس هستین اینطوری میشه(180+180+75 )*1.13 =491.55 )
13 در صد مالیات
قسمت سوم: نخیر اصل هیچ مدرکی رو نمی فرستین فقط حواستون باشه از ریزنمرات و مدرک حتما دو نسخه داشته باشین و یک نسخه هم کپی برای خودتون چون این نسخه که فرستادین دیگه بر نمیگرده
این دانشگاه احمق ما حاضر نشد اون فرم مربطو به WES رو پر کنه و مهر و امضا کنه. دوستان تجربه مشابه دارند؟
خواهش میکنم به نظرم یک ایمیل به خود cic بزنید و بپرسید که می خواهید برای اسکیل ورکر 2013 اقدام کنید و مدرک دانشگاهی (مثلا از دانشگاه x لندن دارید) که انگلیسی زبان هست آیا باید مدرک آیلتس هم بفرستم یا دیگه نیازی نیست!!!
براردم برای phd دانشگاه کلگری اقدام کرده چون مدرکش از دانشگاه ابردین (اسکاتلند)هست دیگه نیازی به ارائه ی آیلتس نداره و پرسیده که اگر بخوام برای اقامت اقدام کنم چه طور جواب دادن نیازی نیست
ولی بهتره خودتون مستقیم از اداره مهاجرت کانادا بپرسین
Cio:16 Dec 2009, pass request: 2 Dec 2014
علاقه مندی ها (Bookmarks)