صفحه 152 از 1402 نخستنخست ... 521021421431441451461471481491501511521531541551561571581591601611622022526521152 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,511 تا 1,520 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

از دوستان عزیزی که پروژه ده ماهه جایگزین خدمت رو تموم کردن، عاجزانه خواهش میکنم لطف کنن بفرمایند از زمان تحویل طرح و تکمیل مدارک تا زمان رسیدن کارت پایان خدمت دم در خونه، چند ماه طول میکشه؟؟؟ من تقریبا همه پست ها رو خوندم ولی متاسفانه با وجود اینکه این سوال بارها پرسیده شده، کسی جوابی نداده. با تشکر: )

Junior Member

سلام
    اگه کسی بیاد پروژه انجام بده و کسری بگیره و موقع رفتن به ادامه سربازی معاف از رزم بگیره مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی بازم اون کسری ها اعمال میشه؟

Junior Member

سلام دوستان.با تشکر از دوستانی که وقت میگذارند و پاسخ میدن به سوالات.من حضوری رفتم بنیاد،واقع در خیابان نجات الهی.شرایطمو گفتم،اینکه دانشگا آزادم،توی ارشد شاگرد اولم،پرسید معدلت چنده چون بچه های آزاد ضریب بهشون تعلق نمیگیره،گفتم 18.42گفتش اوکی موردی نیس.گفت فقط باید یه مقاله isiداشته باشی.بعد یه صندلی اونورتر یه آقایی نشسته بود داشت واسه یکی دیگه از بچه ها توضیح میداد که دلتونو خوش نکنید که چون شرایط رو دارین میتونین پروژه به جای خدمت بگیرین.توی شورایی که تشکیل میشه اعضای هیات علمی دانشگاهها نشستن،نظر میدن که مثلا فلانی با اینکه این مقالرو داره،معدلش اینه اما مناسب نمیبینیمش.منم بدجوری تو دلم خالی شد.گفتم اگه اینجوری باشه که هیچی.بهتره یه فکر دیگه کنمو دنبال پروژه کسری خدمت باشم بجاش.حالا اگه دوستان باز نظری دارن که حرفای این فرد فقط واسه تضعیف روحیه ما بوده بگن یا اگه واقعا اینجوریه راه بهترو انتخاب کنم.ممنون از دوستان

ApplyAbroad Hero Hamid_110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط a67 نمایش پست ها
    سلام
    اگه کسی بیاد پروژه انجام بده و کسری بگیره و موقع رفتن به ادامه سربازی معاف از رزم بگیره مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی بازم اون کسری ها اعمال میشه؟
    سلام
    معاف از رزم به کسری ربظی نداره.
    ناخواناترین نوشته ها از قویترین حافظه ها ماندگارترند

ApplyAbroad Hero Hamid_110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kav نمایش پست ها
    سلام دوستان.با تشکر از دوستانی که وقت میگذارند و پاسخ میدن به سوالات.من حضوری رفتم بنیاد،واقع در خیابان نجات الهی.شرایطمو گفتم،اینکه دانشگا آزادم،توی ارشد شاگرد اولم،پرسید معدلت چنده چون بچه های آزاد ضریب بهشون تعلق نمیگیره،گفتم 18.42گفتش اوکی موردی نیس.گفت فقط باید یه مقاله isiداشته باشی.بعد یه صندلی اونورتر یه آقایی نشسته بود داشت واسه یکی دیگه از بچه ها توضیح میداد که دلتونو خوش نکنید که چون شرایط رو دارین میتونین پروژه به جای خدمت بگیرین.توی شورایی که تشکیل میشه اعضای هیات علمی دانشگاهها نشستن،نظر میدن که مثلا فلانی با اینکه این مقالرو داره،معدلش اینه اما مناسب نمیبینیمش.منم بدجوری تو دلم خالی شد.گفتم اگه اینجوری باشه که هیچی.بهتره یه فکر دیگه کنمو دنبال پروژه کسری خدمت باشم بجاش.حالا اگه دوستان باز نظری دارن که حرفای این فرد فقط واسه تضعیف روحیه ما بوده بگن یا اگه واقعا اینجوریه راه بهترو انتخاب کنم.ممنون از دوستان
    سلام
    شاید اون فرد شرایط رو نداشته، آقای صندلی اون ورتر داشته بهش محترمانه! میگفته نه.
    به هر حال برای فهمیدنش راهی جز اقدام کردن نیست.
    موفق باشید
    ناخواناترین نوشته ها از قویترین حافظه ها ماندگارترند

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran1511 نمایش پست ها
    نمونه متن چی؟ یه نامه میزنه به بناد نخبگان که ما با خروج موقت اقای... از تاریخ فلان تا فلان مشکل نداریم..دیگه معمولا 2 هفته بیشتر نمیشه فکر کنم..
    من شما پاسپورت دارید؟ معمولا موقع ویزا پاسپورت باید 6 ماه اعتبار داشته باشه..
    آهان فك كردم فرمت خاصي باي باشه. من پاسپورت ندارم. اصلا دارم اين كارا رو مي كنم كه پاسپورت بگيرم. وگرنه نمي خوام از كشور خارج شم. حالا اگه واسه دو هفتس پاسپورتمم اعتبارش همون دو هفتس؟. خب پس اينجوري كه نميتونم واسه درخواست ويزا ازش استفاده كنم؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ma_eghbalian نمایش پست ها
    آهان فك كردم فرمت خاصي باي باشه. من پاسپورت ندارم. اصلا دارم اين كارا رو مي كنم كه پاسپورت بگيرم. وگرنه نمي خوام از كشور خارج شم. حالا اگه واسه دو هفتس پاسپورتمم اعتبارش همون دو هفتس؟. خب پس اينجوري كه نميتونم واسه درخواست ويزا ازش استفاده كنم؟؟؟
    پاسپورتی که واسه تو صادر میشه با اعتبار 5 سال صادر میشه نه دوهقته. و چون الکترونیکی شده دیگه مهر خروج هم توش نمیزنن. به صورت الکترونیکی ثبت می کنن که از فلان تاریخ تا فلان تاریخ مجازی از مرزهای مجاز کشور خارج شی. بعدش که باز مجوز خروج بشتر خواستی یا پایان خدمت ات اومد، مجددا میری نظام وظیفه و گذرنامه، دوباره توی همون پاسپورت به صورت الکترونیکی مجوز خروج جدید واسه ات ثبت میشه.

Junior Member

سلام
    اگر امکان دارد من را راهنمایی کنید
    من معدل کارشناسی ارشدم 18 هست ولی شاگرد نشدم 7 مقاله isi دارم و 3تا مقاله پزوهشی رشتم کشاورزی هست، راهی هست من سربازی نرم

Junior Member

سلام بر دوستان عزیز

ازین که وقت می ذارید و تجربیات تونو به اشتراک می ذارید ممنون و سپاسگزارم ...
    سوالی داشتم که از دوستانی که در این زمینه تجربه داشتن ممنون می شم کمک کنند...

من 4 تا پروژه کسر خدمت گرفتم، از بهمن سال 90 مشغول انجام پروژه ام و الان که پروژه هام تموم شده مجموعا 26 ماه درخواست کسر خدمت دارم... خب بدیهیه که کمسیون این مقدار رو کم خواهد کرد ... البته با قاعده ای کاملا نا نوشته! ... پرس و جوهای من در ب ن ن م نشون داد که بعضی ها با وضعیت مشابه من 19 ماه کامل رو گرفته اند و بعضی ها هم 10 الی 15 ماه ... از اونجایی که من تا یک ماه دیگه باید در کمسیون حاضر بشم و از پروژه ها دفاع کنم، می خواستم دوستان با تجربه لطف کنند و فضای جلسه ی دفاع رو کمی توصیف کنند و بگند که در جلسه دفاع چی کار بکنیم که کسری بیشتری بگیریم و کمتر زحمات مون هدر بره ..

باز هم ممنون

Junior Member

سلام دوست عزیز امیدوارم که با این 4 تا پروژه بتونی کل خدمتت رو پوشش بدی
    یه سوال داشتم من تازه برای این پروژه های کسری خدمت شروع کردم و از 2 سازمان جداگانه،موضوع برای انجام پروژه کسری خدمت انتخاب کردم و امروز که به یکی از این سازمانها زنگ زدم می گفت که باید موضوعت رو تصویب کنی تا نامه ات رو بزنیم برای بنیاد نخبگان نیروهای مسلح می خواستم ببینم داستان این نامه چیه؟ یعنی من چه طوری می تونم طرح های همزمان کار کنم که بعدا مشکل پیش نیاد و بعدا تاریخ های دفاع مثل شما تو یه روز باشه؟
    ویرایش توسط shervin_gh : April 24th, 2013 در ساعت 04:36 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)