صفحه 157 از 1402 نخستنخست ... 571071471481491501511521531541551561571581591601611621631641651661672072576571157 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,561 تا 1,570 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

سلام من به دانشگاه مالک اشتر جهت انجام طرح تحقیقاتی (طرح نخبگان) معرفی شدم. حالا دوستان با تجربه میتونید راهنمایی کنید پروسه اونجا چطوریه؟ . پروژه عملی یا تئوری؟. دانشگاه استخدام میشیم یا فقط بعنوان مهمان میریم و اخرش هم حقوق بی حقوق ؟ چقدر طول میکشه که بالاخره خدمت استارت بخوره؟ اخه یکی که داشت کارت پایان خدمت میگرفت گفتش 2 3 ماه طول میکشه تا پروپزال بنویسی و ب ن ن م تایید کنه؟ ایا دانشگاه تعهد میگیره واسه انجام سربازی یا خیلی راحت میشه بعد از خدمت رفت خارج؟

چه خوب میشد بچه هایی که کسری‌شون توی کمیسیون تصویب میشد، میومدن و میگفتن سازمان مربوطه چند ماه درخواست کسری داده و کمیسیون چند ماهش رو قبول کرده.

سلام، میشه قبل از اتمام پروژه های کسری وقت دفاع نهایی از بنیاد نخبگان نیروهای مسلح رو گرفت؟ ضمنا میشه دفاع پروژه ها رو به تعویق انداخت؟ ضمنا زمان انجام یک پروژه میتونه یک ماه باشه؟

سلام
    دوستان اطلاع دارین که در مورد نوع و اعتبار ژورنالی که از پایان نامه دادیم چقدر سخت میگیرن؟؟

Member
    رشته و دانشگاه
    grad-cntrl-sharif tech

سلام
    من پست هایی که بود رو تقریبا یه ورقی زدم .تقریبا هم میشه گفت چیزی عایدم نشد.
    یکی میشه توضیح بده این سوالای منو؟
    من دانشجوی ارشدم.ارشد برق دانشگاه شریف.عضو بنیاد هم نیستم
    یکی دوبار از شرکت هایی که پروزه کسری می دادند زنگ زدند و حالا به دلایلی گفتم نمی تونم همکاری کنم.
    الان چه جوری باید اقدام کنم.این شرکت ها رو از کجا می تونم پیداشون کنم؟
    روال اداری کار چطوریه؟یعنی میرم پادگان خلیل نژاد میگم من اومدم برای پروژه کسر خدمت؟یا نه باید آشنا داشته باشم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sinafar نمایش پست ها
    سلام
    من پست هایی که بود رو تقریبا یه ورقی زدم .تقریبا هم میشه گفت چیزی عایدم نشد.
    یکی میشه توضیح بده این سوالای منو؟
    من دانشجوی ارشدم.ارشد برق دانشگاه شریف.عضو بنیاد هم نیستم
    یکی دوبار از شرکت هایی که پروزه کسری می دادند زنگ زدند و حالا به دلایلی گفتم نمی تونم همکاری کنم.
    الان چه جوری باید اقدام کنم.این شرکت ها رو از کجا می تونم پیداشون کنم؟
    روال اداری کار چطوریه؟یعنی میرم پادگان خلیل نژاد میگم من اومدم برای پروژه کسر خدمت؟یا نه باید آشنا داشته باشم؟
    سلام
    اگر معدل کارشناسی بالای 16 و ارشد بالای 17 + مقاله داری، برای سرباز نخبگی اقدام کن. با یک پروژه، کل سربازی (به جز آموزشی) رو پوشش میده.

اگر میخوای از پروژه کسری استفاده کنی، برو پادگان، داخل سالن بنیاد نخبگان، روی پنل ها اسم و تلفن همه سازمان ها هست. اگر دوست داشتی، یادداشت کن و بعد خودت با هرکدوم که دوست داشتی تماس بگیر و قرار ملاقات بذار. اگر هم خواستی میتونی پرونده تشکیل بدی (توی پادگان) و اونا شما رو معرفی میکنن به یکی از سازمان ها.

برگه اشتغال به تحصیل (خطاب به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح)، 2 قطعه عکس، اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی و ترجیحاً رزومه همراهت باشه.

موفق باشی

Member
    رشته و دانشگاه
    grad-cntrl-sharif tech

نقل قول نوشته اصلی توسط Davood21 نمایش پست ها
    سلام
    اگر معدل کارشناسی بالای 16 و ارشد بالای 17 + مقاله داری، برای سرباز نخبگی اقدام کن. با یک پروژه، کل سربازی (به جز آموزشی) رو پوشش میده.

اگر میخوای از پروژه کسری استفاده کنی، برو پادگان، داخل سالن بنیاد نخبگان، روی پنل ها اسم و تلفن همه سازمان ها هست. اگر دوست داشتی، یادداشت کن و بعد خودت با هرکدوم که دوست داشتی تماس بگیر و قرار ملاقات بذار. اگر هم خواستی میتونی پرونده تشکیل بدی (توی پادگان) و اونا شما رو معرفی میکنن به یکی از سازمان ها.

برگه اشتغال به تحصیل (خطاب به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح)، 2 قطعه عکس، اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی و ترجیحاً رزومه همراهت باشه.

موفق باشی
    ممنون .مختصر و مفید بود.
    حالا این لیست رو البته جدیدش رو کسی نداره ا ما پادگان برو نباشیم.؟
    ممنون می شم اگه کسی شرکت هایی به به برقی ها پروژه می دن رو بذاره

نقل قول نوشته اصلی توسط sinafar نمایش پست ها
    ممنون .مختصر و مفید بود.
    حالا این لیست رو البته جدیدش رو کسی نداره ا ما پادگان برو نباشیم.؟
    ممنون می شم اگه کسی شرکت هایی به به برقی ها پروژه می دن رو بذاره
    خواهش می کنم.

این لیست سازمان ها:

http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/خدمت_سربازی

Junior Member

سلام
    ببخشید من شرایط خاصی دارم بخاطر این خواستم اینجا مطرح کنم تا شاید کسی بتونه کمک کنه
    من شهریور 91 از پایان نامه (تحقیق نظری) خودم دفا کردم با نمره 19.6 و دو مقاله همایشی از پایان نامه
    معدل کاردانی من 14.97 کارشناسی ناپیوسته 16.33 و ارشد 17.42 هستش
    البته من از بچه های آموزش محور هستم
    الان میخواستم ببینم میتونم برای بنیاد اقدام کنم؟
    مقاله پژوهشی رو میتونم از پایان نامه ام که ترجمه بوده ( با توجه به نو بودنش) چاپ کنم
    فقط مشکل من معدل کارشناسی هستش آیا با کاردانی جمع میشه؟
    البته من یه بار رفتم بنیاد نخبگان استان گلستان گفت که همون کارشناسی ناپیوسته ملاکه یعنی 16.33 که اگه اینجوری باشه میتونم شرایط رو فراهم کنم
    کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ilanloo نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید من شرایط خاصی دارم بخاطر این خواستم اینجا مطرح کنم تا شاید کسی بتونه کمک کنه
    من شهریور 91 از پایان نامه (تحقیق نظری) خودم دفا کردم با نمره 19.6 و دو مقاله همایشی از پایان نامه
    معدل کاردانی من 14.97 کارشناسی ناپیوسته 16.33 و ارشد 17.42 هستش
    البته من از بچه های آموزش محور هستم
    الان میخواستم ببینم میتونم برای بنیاد اقدام کنم؟
    مقاله پژوهشی رو میتونم از پایان نامه ام که ترجمه بوده ( با توجه به نو بودنش) چاپ کنم
    فقط مشکل من معدل کارشناسی هستش آیا با کاردانی جمع میشه؟
    البته من یه بار رفتم بنیاد نخبگان استان گلستان گفت که همون کارشناسی ناپیوسته ملاکه یعنی 16.33 که اگه اینجوری باشه میتونم شرایط رو فراهم کنم
    کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره؟
    سلام
    اگر کسی با مدرک کارشناسی بخواد اقدام کنه:
    معدل 17 + مقاله

اگر کسی با مدرک ارشد بخواد اقدام کنه:
    معدل کارشناسی 16 + معدل ارشد 17 + مقاله

شما شرایطش رو دارید.

موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)