ممنون. نظرتون راجع به پرواز و هواپیماش چی هست؟ در مقایسه با امارات چی؟
QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
ممنون. نظرتون راجع به پرواز و هواپیماش چی هست؟ در مقایسه با امارات چی؟
با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.
You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression
یه سوال دیگه این که من تار دارم می برم با خودم. این رو می شه برد داخل کابین؟ خبر دارید کدوم هواپیمایی اجازه می ده؟یا اصلا این سوال بی مورده!
You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression
ممنون.تار تقریبا هم اندازه گیتار هست. چرا فرق دارن؟ به اندازه مربوطه؟ سایز سه تار کوچیکه اما تار تقریبا هم اندازه گیتاره.
سلام آقای پیرسون. من برای آتلانتا پرواز ایران ایر- بریتیش گرفتم روی بلیط من نوشته Bag : 2PC , ولی از چند نفر شنیدم این پرواز 1 PCهست. می خواستم بدونم برام مشکلی پیش نمیاد ؟
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
فيلادلفيا پنجمين شهر امريكا كه قطري پرواز گذاشته و تنها پرواز مستقيمی كه از خاورميانه به اين شهر انجام ميشه
QATAR Airways starting 02APR14 is launching daily Doha – Philadelphia operation, on board Boeing 777-300ER aircraft
QR727 DOH0100 – 0750PHL 77W D
QR728 PHL1040 – 0615+1DOH 77W D
علاقه مندی ها (Bookmarks)