نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 516 از 1383 نخستنخست ... 164164665065075085095105115125135145155165175185195205215225235245255265666161016 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,151 تا 5,160 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط gebrahimi91 نمایش پست ها
    سلام من قصد دارم واسه حدود 15 Aug برم Madison ایالت wisconsin. میشه راهنماییم کنید واسه بلیط؟ می دونم که شیکاگو نزدیک هست بهش.
    براي MSN هم مي تونيد با توركيش و هم قطري بليت بگيريد تا شيكاگو و ادامه ي آن با AMERICAN AIRLINES

نقل قول نوشته اصلی توسط kimiabeh نمایش پست ها
    سلام Pearson عزیز،
    بهترین پروازی که می تونم انتخاب کنم برای Rochester در ایالت New York چه پروازی هست؟ آخه من یه عالمه بار هم دارم که به صورت کارگو (فریت) می خوام بفرستم.
    براي ROC بهترين ارلاينز قطري هست چون مسير نيويورك به راچستر رو با JETBLUE كدشر هست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.mahmoudi نمایش پست ها
    پیرسون مهربون سلام
    با توجه به اینکه در این نقطه از زمان، خیلی از بچه ها در کلیرنس هستند یا به زودی واردش خواهند شد و از یک طرف دوست ندارن بلیط فوری گرون بخرند و از طرف دیگه احتمال داره ویزاشون جور نشه،
    میشه محبت کنی و این قشر از جامعه را با نکات مربوط به: رزرو کردن، کنسل کردن و خرید فوری بلیط آشنا کنی؟
    به نظرم یک پست جامع میطلبه.
    دوستت داریم
    درود
    هميشه گفتم خريد زود هنگام بليت بدون ويزا مثل يك قمار هست
    پارسال رو يادم هست كه خيلي بچه ها ويزاشون رو به موقع نتوستند بگيرند و مجبور شدند بليت ها رو يا ريفاند كنند و يا تغيير تاريخ دهند
    تغيير تاريخ بليت هم توي هايسيزن به اين سادگي هايي كه فكر مي كنيد نيست بايد مالتفاوت زيادي بابت تاريخ هاي جديد پرداخت شود و يا اصلن جايي نيست
    در ضمن اينكه شما بليتي از قبل خريديد امتيازي براتون توي تغيير تاريخ نخواهد داشت و مانند كسي هستيد كه بليتي تهيه نكرده است
    فقط فقط زماني برد خواهيد كرد كه سر همون تاريخ بليت پرواز داشته باشيد

Member behrad3d1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Cincinnati

نکته خیلی مهم
    طبق این ایمیل که اینترنشنال آفیس گرفتم توصیه شده به خاطر قانون جدید در مرزهای آمریکا پرواز کانکشن داخلی با فاصله زمانی مناسب گرفته بشه.

Dear Students,

We have been notified by the Department of Homeland Security that under the new border policy ordered last week, all visitors with a SEVIS record will go through secondary screening for a SEVIS check at their points of entry. These secondary screenings may only be conducted temporarily until a new verification system has been put in place by DHS, but it's unclear how long this might take to implement.

If you are traveling outside the U.S. and returning in the the near future you need to be prepared for your inspection at the port of entry to the U.S. to take to take additional time. We are hearing delays of 2 - 3 hours are currently being experienced. We want you to be prepared for these delays and make changes to your connecting flights if necessary.

We will keep you informed as we learn more.

International Services
    برای شرکت در پروژه‌ی "شهر من را ببین" این پست را بخونید

مهاجرگرام
    -۹ سال آمریکا زندگی کردیم حالا داریم از تجربیاتمون میگیم -
    مهاجرگرام در اینستاگرام و یوتیوب

Member s.mahmoudi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IUT- Mech Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    هميشه گفتم خريد زود هنگام بليت بدون ويزا مثل يك قمار هست
    پارسال رو يادم هست كه خيلي بچه ها ويزاشون رو به موقع نتوستند بگيرند و مجبور شدند بليت ها رو يا ريفاند كنند و يا تغيير تاريخ دهند
    تغيير تاريخ بليت هم توي هايسيزن به اين سادگي هايي كه فكر مي كنيد نيست بايد مالتفاوت زيادي بابت تاريخ هاي جديد پرداخت شود و يا اصلن جايي نيست
    در ضمن اينكه شما بليتي از قبل خريديد امتيازي براتون توي تغيير تاريخ نخواهد داشت و مانند كسي هستيد كه بليتي تهيه نكرده است
    فقط فقط زماني برد خواهيد كرد كه سر همون تاريخ بليت پرواز داشته باشيد

ممنون از جوابت
    فرمایشت متینه اما من میخوام عدد بیاد دستم.
    مثال: من باید حدود بیستم مرداد شارلوت باشم. آخر خرداد هم مصاحبه دارم.
    حالا چهار حالت پیش میاد:

یکم: آخر خرداد بلافاصله بعد از مصاحبه بلیط رزرو کنم و ویزا هم سر وقت بیاد. (صلوات)
    دوم: آخر خرداد بلافاصله بعد از مصاحبه بلیط رزرو کنم ولی ویزا سر وقت نیاد. و کلا بلیط رو کنسل کنم.
    سوم: آخر خرداد بلافاصله بعد از مصاحبه بلیط رزرو کنم ولی ویزا سر وقت نیاد. و بلیط رو تغییر تاریخ بدم.
    چهارم: صبر کنم تا ویزام بیاد (مثلا آخر تیر) بعد برم بلیط بگیرم.

تو هر حالت میتونی تخمینی از قیمت یا جریمه بدی؟
    درود
    سایه ای از سر دیوار گذشت
    غمی افزود مرا بر غمـــــــــها

نقل قول نوشته اصلی توسط behrad3d1 نمایش پست ها
    نکته خیلی مهم
    طبق این ایمیل که اینترنشنال آفیس گرفتم توصیه شده به خاطر قانون جدید در مرزهای آمریکا پرواز کانکشن داخلی با فاصله زمانی مناسب گرفته بشه.

Dear Students,

We have been notified by the Department of Homeland Security that under the new border policy ordered last week, all visitors with a SEVIS record will go through secondary screening for a SEVIS check at their points of entry. These secondary screenings may only be conducted temporarily until a new verification system has been put in place by DHS, but it's unclear how long this might take to implement.

If you are traveling outside the U.S. and returning in the the near future you need to be prepared for your inspection at the port of entry to the U.S. to take to take additional time. We are hearing delays of 2 - 3 hours are currently being experienced. We want you to be prepared for these delays and make changes to your connecting flights if necessary.

We will keep you informed as we learn more.

International Services
    خب اين يعني كانكشن فلايت ها رو توی پورت ورودی از سه ساعت بايد برد روی‌ 4 يا 5 ساعت
    ولی عملن ممكن هست خيلي از پروازها available نباشند ديگه. چون شما به هر حال بعد اظهر هميشه ميرسيد امريكا
    اين يعني مثلن بايد يك پروازي از پورت وروديتون ساعت 10 شب به بعد به شهر مقصدتون باشد كه همچين پروازي كم هست
    توصيه من اين هست كه اولن سعی كنيد پرواز دامستيك نداشته باشيد يعنی مسير هايی رو كه تا 200 مايل تا شهر نهايي تون بيشتر فاصله ندارد را زمينی برويد
    و يا حتي با علم اينكه به پرواز بعدي نميرسيد در مواردي كه پروازي وجود ندارد باز بليت بگيريد چون كريير شما را با يك پرواز ممكن همون روز يا روز بعد رهسپارتون مي نمايد

نقل قول نوشته اصلی توسط s.mahmoudi نمایش پست ها
    ممنون از جوابت
    فرمایشت متینه اما من میخوام عدد بیاد دستم.
    مثال: من باید حدود بیستم مرداد شارلوت باشم. آخر خرداد هم مصاحبه دارم.
    حالا چهار حالت پیش میاد:

یکم: آخر خرداد بلافاصله بعد از مصاحبه بلیط رزرو کنم و ویزا هم سر وقت بیاد. (صلوات)
    دوم: آخر خرداد بلافاصله بعد از مصاحبه بلیط رزرو کنم ولی ویزا سر وقت نیاد. و کلا بلیط رو کنسل کنم.
    سوم: آخر خرداد بلافاصله بعد از مصاحبه بلیط رزرو کنم ولی ویزا سر وقت نیاد. و بلیط رو تغییر تاریخ بدم.
    چهارم: صبر کنم تا ویزام بیاد (مثلا آخر تیر) بعد برم بلیط بگیرم.

تو هر حالت میتونی تخمینی از قیمت یا جریمه بدی؟
    درود
    حالت اول شما برد كرده ايد / بليت رو 200 تا 300 درصد زير قيمت تاريخهای نزديك پرواز خريده ايد
    حالت دوم شما 100 دلار ضرر كرديد
    حالت سوم علاوه بر اينكه 100 دلار ضرر كرديد حالا بايد بليطي با قيمت 200 تا 300 درصد گرانتر از حالت اول بخريد
    حالت چهارم مثل حالت سوم فقط 100 دلار جريمه را پرداخت نمي كنيد

بدترين حالت سوم هست

Member behrad3d1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Cincinnati

پیرسون عزیز یه سوال دارم در مورد پرواز های داخلی آمریکا

اینجا کلا قانون نداره قیمت ها؟ برای یه مسیر خاص من بارها چک کردم... مثلا برای وسط اپریل اگه از ۳ ماه قبلش بلیت میگرفتم قیمت X دلار بود اما برای همون تاریخ ها و دقیقا همون قیمت ها بعد چند هفته که به زمان پرواز نزدیک تر شد قیمت بیشتر از ۱۰۰ دلار کاهش پیدا کرد. جالب تر از همه اینکه قیمت همه ایرلاین ها کم شد!‌ قانون خاصی داره؟ یا همینجوری واسه خودشون تغییر میدن؟؟
    برای شرکت در پروژه‌ی "شهر من را ببین" این پست را بخونید

مهاجرگرام
    -۹ سال آمریکا زندگی کردیم حالا داریم از تجربیاتمون میگیم -
    مهاجرگرام در اینستاگرام و یوتیوب

Junior Member

براي ROC بهترين ارلاينز قطري هست چون مسير نيويورك به راچستر رو با JETBLUE كدشر هست
    ببخشید Pearson عزیز ، من این اصطلاحات رو نمی دونم یعنی چی؟

"با JETBLUE كدشر هست"

یعنی به راچستر پرواز داره دوباره؟!! بعد من اون بار های فریت شدم رو چیکار کنم تا راچستر؟ از نیویورک تا راچستر با هواپیما چقدر فاصله هست؟ و یه سوال دیگه اینکه داخل فرودگاه می تونم ماشینی پیدا کنم که برام بار ها رو تا راچستر بیاره و خودم هم باهاش برم راچستر؟ یه چیزی شبیه ون.
    ببخشید شما خلبان هستین یا توی آژانس کار می کنید ؟ آخه خیلی اطلاعات زیاد و عالی دارید. و اینکه می خوام مطمئن بشم اطلاعات رو دارم از یه فردی که شغلش همین هست می گیرم نه صرفا یه دانشجو. ببخشید توی شغلتون فضولی کردم.
    به هر حال دستتون درد نکنه به خاطر همه کمک هاتون.

ApplyAbroad Hero

خب اين يعني كانكشن فلايت ها رو توی پورت ورودی از سه ساعت بايد برد روی‌ 4 يا 5 ساعت
    ولی عملن ممكن هست خيلي از پروازها available نباشند ديگه. چون شما به هر حال بعد اظهر هميشه ميرسيد امريكا
    اين يعني مثلن بايد يك پروازي از پورت وروديتون ساعت 10 شب به بعد به شهر مقصدتون باشد كه همچين پروازي كم هست
    توصيه من اين هست كه اولن سعی كنيد پرواز دامستيك نداشته باشيد يعنی مسير هايی رو كه تا 200 مايل تا شهر نهايي تون بيشتر فاصله ندارد را زمينی برويد
    و يا حتي با علم اينكه به پرواز بعدي نميرسيد در مواردي كه پروازي وجود ندارد باز بليت بگيريد چون كريير شما را با يك پرواز ممكن همون روز يا روز بعد رهسپارتون مي نمايد
    دقیقا درسته..مثلا من ساعت 17.10 میرسم نیویورک...پرواز بعدی دامستیک واسه شهری که میخوام برم 8 شب هست که ریسکه ! اینا از دست میدم ..پس بیخیال این میشم. ! ولی پرواز بعدی میره 6 صبح فرداش ! یعنی یک شب باید تو فرودگاه تا صبح سیر کنم ..یه چی فهمیدم و مرتب چک کردم و اینکه پروازهای دامستیک واقعا از نه شب به بعد خیلی کمه ! عملا میره واسه فردا صبحش

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)