QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
هميشه گفتم خريد زود هنگام بليت بدون ويزا مثل يك قمار هست
پارسال رو يادم هست كه خيلي بچه ها ويزاشون رو به موقع نتوستند بگيرند و مجبور شدند بليت ها رو يا ريفاند كنند و يا تغيير تاريخ دهند
تغيير تاريخ بليت هم توي هايسيزن به اين سادگي هايي كه فكر مي كنيد نيست بايد مالتفاوت زيادي بابت تاريخ هاي جديد پرداخت شود و يا اصلن جايي نيست
در ضمن اينكه شما بليتي از قبل خريديد امتيازي براتون توي تغيير تاريخ نخواهد داشت و مانند كسي هستيد كه بليتي تهيه نكرده است
فقط فقط زماني برد خواهيد كرد كه سر همون تاريخ بليت پرواز داشته باشيد
نکته خیلی مهم
طبق این ایمیل که اینترنشنال آفیس گرفتم توصیه شده به خاطر قانون جدید در مرزهای آمریکا پرواز کانکشن داخلی با فاصله زمانی مناسب گرفته بشه.
Dear Students,
We have been notified by the Department of Homeland Security that under the new border policy ordered last week, all visitors with a SEVIS record will go through secondary screening for a SEVIS check at their points of entry. These secondary screenings may only be conducted temporarily until a new verification system has been put in place by DHS, but it's unclear how long this might take to implement.
If you are traveling outside the U.S. and returning in the the near future you need to be prepared for your inspection at the port of entry to the U.S. to take to take additional time. We are hearing delays of 2 - 3 hours are currently being experienced. We want you to be prepared for these delays and make changes to your connecting flights if necessary.
We will keep you informed as we learn more.
International Services
برای شرکت در پروژهی "شهر من را ببین" این پست را بخونید
مهاجرگرام -۹ سال آمریکا زندگی کردیم حالا داریم از تجربیاتمون میگیم - مهاجرگرام در اینستاگرام و یوتیوب
ممنون از جوابت
فرمایشت متینه اما من میخوام عدد بیاد دستم.
مثال: من باید حدود بیستم مرداد شارلوت باشم. آخر خرداد هم مصاحبه دارم.
حالا چهار حالت پیش میاد:
یکم: آخر خرداد بلافاصله بعد از مصاحبه بلیط رزرو کنم و ویزا هم سر وقت بیاد. (صلوات)
دوم: آخر خرداد بلافاصله بعد از مصاحبه بلیط رزرو کنم ولی ویزا سر وقت نیاد. و کلا بلیط رو کنسل کنم.
سوم: آخر خرداد بلافاصله بعد از مصاحبه بلیط رزرو کنم ولی ویزا سر وقت نیاد. و بلیط رو تغییر تاریخ بدم.
چهارم: صبر کنم تا ویزام بیاد (مثلا آخر تیر) بعد برم بلیط بگیرم.
تو هر حالت میتونی تخمینی از قیمت یا جریمه بدی؟
درود
سایه ای از سر دیوار گذشت
غمی افزود مرا بر غمـــــــــها
خب اين يعني كانكشن فلايت ها رو توی پورت ورودی از سه ساعت بايد برد روی 4 يا 5 ساعت
ولی عملن ممكن هست خيلي از پروازها available نباشند ديگه. چون شما به هر حال بعد اظهر هميشه ميرسيد امريكا
اين يعني مثلن بايد يك پروازي از پورت وروديتون ساعت 10 شب به بعد به شهر مقصدتون باشد كه همچين پروازي كم هست
توصيه من اين هست كه اولن سعی كنيد پرواز دامستيك نداشته باشيد يعنی مسير هايی رو كه تا 200 مايل تا شهر نهايي تون بيشتر فاصله ندارد را زمينی برويد
و يا حتي با علم اينكه به پرواز بعدي نميرسيد در مواردي كه پروازي وجود ندارد باز بليت بگيريد چون كريير شما را با يك پرواز ممكن همون روز يا روز بعد رهسپارتون مي نمايد
حالت اول شما برد كرده ايد / بليت رو 200 تا 300 درصد زير قيمت تاريخهای نزديك پرواز خريده ايد
حالت دوم شما 100 دلار ضرر كرديد
حالت سوم علاوه بر اينكه 100 دلار ضرر كرديد حالا بايد بليطي با قيمت 200 تا 300 درصد گرانتر از حالت اول بخريد
حالت چهارم مثل حالت سوم فقط 100 دلار جريمه را پرداخت نمي كنيد
بدترين حالت سوم هست
پیرسون عزیز یه سوال دارم در مورد پرواز های داخلی آمریکا
اینجا کلا قانون نداره قیمت ها؟ برای یه مسیر خاص من بارها چک کردم... مثلا برای وسط اپریل اگه از ۳ ماه قبلش بلیت میگرفتم قیمت X دلار بود اما برای همون تاریخ ها و دقیقا همون قیمت ها بعد چند هفته که به زمان پرواز نزدیک تر شد قیمت بیشتر از ۱۰۰ دلار کاهش پیدا کرد. جالب تر از همه اینکه قیمت همه ایرلاین ها کم شد! قانون خاصی داره؟ یا همینجوری واسه خودشون تغییر میدن؟؟
برای شرکت در پروژهی "شهر من را ببین" این پست را بخونید
مهاجرگرام -۹ سال آمریکا زندگی کردیم حالا داریم از تجربیاتمون میگیم - مهاجرگرام در اینستاگرام و یوتیوب
ببخشید Pearson عزیز ، من این اصطلاحات رو نمی دونم یعنی چی؟
"با JETBLUE كدشر هست"
یعنی به راچستر پرواز داره دوباره؟!! بعد من اون بار های فریت شدم رو چیکار کنم تا راچستر؟ از نیویورک تا راچستر با هواپیما چقدر فاصله هست؟ و یه سوال دیگه اینکه داخل فرودگاه می تونم ماشینی پیدا کنم که برام بار ها رو تا راچستر بیاره و خودم هم باهاش برم راچستر؟ یه چیزی شبیه ون.
ببخشید شما خلبان هستین یا توی آژانس کار می کنید ؟ آخه خیلی اطلاعات زیاد و عالی دارید. و اینکه می خوام مطمئن بشم اطلاعات رو دارم از یه فردی که شغلش همین هست می گیرم نه صرفا یه دانشجو. ببخشید توی شغلتون فضولی کردم.
به هر حال دستتون درد نکنه به خاطر همه کمک هاتون.
دقیقا درسته..مثلا من ساعت 17.10 میرسم نیویورک...پرواز بعدی دامستیک واسه شهری که میخوام برم 8 شب هست که ریسکه ! اینا از دست میدم ..پس بیخیال این میشم. ! ولی پرواز بعدی میره 6 صبح فرداش ! یعنی یک شب باید تو فرودگاه تا صبح سیر کنم ..یه چی فهمیدم و مرتب چک کردم و اینکه پروازهای دامستیک واقعا از نه شب به بعد خیلی کمه ! عملا میره واسه فردا صبحش![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)