کسی وکیل مهاجرتی خوب می شناسد؟
ویزای من رد شده اما برای اپیل یا application مجدد نظرها متفاوت است؟کدومش بهتر کسی می دونه؟
کسی وکیل مهاجرتی خوب می شناسد؟
ویزای من رد شده اما برای اپیل یا application مجدد نظرها متفاوت است؟کدومش بهتر کسی می دونه؟
سلام ... ممنونم برای اطلاع رسانیتون ... من تا قبل از این شنیده بودم برای ویزای ازدواج باید ازمون ایلتس داد و خیلی استرس داشتم ...اگه میشه لطف کنید در مورد اون آزمون " کت " اطلاعات بدید که کجا باید برای ثبت نام اقدام کنیم و تاریخ این ازمون امسال کی هستش؟!
سلام .آزمون KET آزمون خيلي راحتي هست اصلا استرس نداشته باين . اگر زبان بدونين خيلي آزمون راحتي هست و نمره حداقل براي قبولي 46 هست . مراكزي كه ثبت نام ميكنن براي آزمون در سايت http://cambridgeesol-centres.org/cen...am&country=ALL
هست كه تماس ميگيرين و بهتون ميگن كه زمان آزمون كي هست .البته تو اين سايت مركز ميردامادش هست .
با سلام . ممکن است در مورد تحویل ریز مکالمات تلفن به سفارت بنده را راهنمایی کنید. ریز مکالماتی که مخابرات بر روی کاغذ پرینت می کند فارسی است و برای ترجمه نیاز به مهر مخابرات است که مخابرات هم مهر نمی زند . لطفا بگویید شما چطور ریز مکالمات خود را تحویل دادید. با تشکر
سلام ریز مکاملات و تلفن و6 ماه به 6 ماه مخابرات می ده و مخابرات مهر می زنه نمونش و دارم و فقط نام مشترک نمی نویسند که مشکلی نیست توی اپلیکشن فرم شمارمو وارد کرده بودم
با تشکر از جوابتون .
آیا کسی اطلاع دارد که پرینت ریز مکالمات تلفن را که مخابرات روی سی دی می زندو مهر و موم کرده تحویل می دهد ، سفارت قبول می کند یا خیر ؟ (چون مثل اینکه به انگلیسی نیست )
سلام دوستان يه سوال داشتم براي يكي از دوستانم اگه ممكنه راهنماييم كنيد
كسي كه در ايران ازدواج كرده باشه و بعد شوهرش رفته uk بعد ٧ سال جواب گرفته و يه بچه 17 ساله داره (پسر) باز هم اون خانوم بايد امتحان انگليسي (ket) مدركش و بگيره يا نه اگه ممكنه جواب بديد ممنون ميشم
روزهای خوب خواهند آمد .
اندکی صبر ......
من يك سال گذشته پرينت نگرفتم از مخابرات. حالا چطور ميتونم بگيرم؟
آيا پرينتي كه همسرم از طريق كارت تلفن ميگيره كافيه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)