صفحه 162 از 1402 نخستنخست ... 621121521531541551561571581591601611621631641651661671681691701711722122626621162 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,611 تا 1,620 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

نقل قول نوشته اصلی توسط Civil_Engineer نمایش پست ها
    سلام دوستان
    کسانی که از طرح تحقیقاتی جایگزین خدمت سربازی استفاده می کنن (منظورم کسری نیست) در نهایت پروژه رو کجا باید دفاع کنن. برای سازمانی که کار می کنن یا برای بنیاد نخبگان؟
    بعد من صحبت هایی به گوشم خورده که دفاع رو استاد راهنما باید انجام بده و نه خود نخبه. این درسته؟
    با سپاس.
    سلام دوست عزیز
    شما در طرح نخبگی باید دفاع تان را برای سازمان مورد نظر انجام بدین و اونا را راضی بکنید. بنیاد نخبگان نیروهای مسلح فقط یک کپی از شرح پروژه و CD میخاد ؛ همین.
    موفق باشید
    .You can either have results or excuses; not both

سلام خدمت دوستان عزیز
    چندتا سوال از خدمتتون داشتم ممنون میشم منو راهنمایی کنید:
    معدل کارشناسی من 17.13 و ارشد هم 16.45 هست که با توجه به اینکه دانشگاه امیرکبیر هستم, فکر میکنم با ضریب بالای 17 بشه ....
    یک مقاله ISI هم فرستادم که در آستانه پذیرش هست ولی پذیرش نهایی الان در دست ندارم ....
    توصیه نامه هم می تونم از استاد خودم و از سایر اساتید دانشکده بگیرم

حالا با این شرایط آیا من می تونم برای استفاده از تسهیلات نظام وظیفه بنیاد نخبگان اقدام بکنم؟ برای این کار چی کار باید بکنم؟ برای مراجعه حضوری باید کجا برم و چه مدارکی لازم هست؟

و یک سوال اساسی اینکه اگر همه مراحل بالا طی شد و من تونستم با یک پروژه 10 ماهه + 45 روز کارت پایان خدمت بگیرم آیا مشکلی در روند ویزای آمریکا بوجود نمی یاد؟ منظورم همان مسائل مربوط به کلرینس هست !!!

بسیار ممنون از شما

Junior Member

با سلام خدمت دوستان عزیز

کسی اطلاعی دارد که اگر بعد از فارغ التحصیلی پروژه سربازی نخبگان را شروع کنیم، آیا امکان گرفتن پاسپورت به طریقی وجود دارد یا خیر؟

با سپاس

Banned
    رشته و دانشگاه
    mechanic, IUST

سلام. منم با همین روند سربازیمو تموم کردم و تو کلیرنس امریکا ریجکت شدم!!!
    الببببببببته !!! اصلا نباید نتیجه خاصی گرفت. این بدشانسی من بود !!
    ایشالا اگه کار به ویزا کشید میری و ویزاتو میگیری.
    میخوام بگم که ویزا اصلا ربطی نداره به سربازی و اصلا نگران نباش.

نقل قول نوشته اصلی توسط hoomi2011 نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز
    معدل کارشناسی من 17.13 و ارشد هم 16.45 هست که با توجه به اینکه دانشگاه امیرکبیر هستم, فکر میکنم با ضریب بالای 17 بشه ....
    یک مقاله ISI هم فرستادم که در آستانه پذیرش هست ولی پذیرش نهایی الان در دست ندارم ....

حالا با این شرایط آیا من می تونم برای استفاده از تسهیلات نظام وظیفه بنیاد نخبگان اقدام بکنم؟ برای این کار چی کار باید بکنم؟ برای مراجعه حضوری باید کجا برم و چه مدارکی لازم هست؟

و یک سوال اساسی اینکه اگر همه مراحل بالا طی شد و من تونستم با یک پروژه 10 ماهه + 45 روز کارت پایان خدمت بگیرم آیا مشکلی در روند ویزای آمریکا بوجود نمی یاد؟ منظورم همان مسائل مربوط به کلرینس هست !!!

بسیار ممنون از شما

Banned
    رشته و دانشگاه
    mechanic, IUST

سلام. بله. همه کار میشه کرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط meisam_629 نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز

کسی اطلاعی دارد که اگر بعد از فارغ التحصیلی پروژه سربازی نخبگان را شروع کنیم، آیا امکان گرفتن پاسپورت به طریقی وجود دارد یا خیر؟

با سپاس

ممنون دوست خوبم از پاسختون .... ولی راستش بخواین در مورد کلیرنس من شک داشتم ولی با فرموده شما شکم شدیدتر شد .... از یک طرف این پروسه بنیاد نخبگان بسیار وسوسه برانگیز هست .... از طرف دیگه هم اصلا نمی ارزه که آمریکا رو از دست بدی .... میشه از تجربه بقیه دوستانی که این کارو کردند هم بنویسید ....

نقل قول نوشته اصلی توسط nano2010 نمایش پست ها
    سلام. منم با همین روند سربازیمو تموم کردم و تو کلیرنس امریکا ریجکت شدم!!!
    الببببببببته !!! اصلا نباید نتیجه خاصی گرفت. این بدشانسی من بود !!
    ایشالا اگه کار به ویزا کشید میری و ویزاتو میگیری.
    میخوام بگم که ویزا اصلا ربطی نداره به سربازی و اصلا نگران نباش.

Junior Member

با سلام
    دوست عزیز من هم شرایطم تقریبا مثل شما بود ولی معدل ارشدم 16.6 بود که با ضریب امیرکبیر (1.02) شد 16.93 و تقاضا دادم و قبول کردن (البته بعد از دفاع معدلم بالای 17 شد، ولی قبل از دفاع جواب مثبت رو از بنیاد گرفتم).
    برای شما با ضریب میشه 16.77، باید بره تو کمیسیون، بنظرم احتمال داره قبول کنن.
    البته من با شرایط اختراع اقدام کردم و در واقع اختراع کار مقاله رو برام انجام داد.
    و من در حال حاضر که می خوام پروژه سربازی رو تصویب کنم نگرانم که بعدا در پروسه کلیرنس برام مشکل ایجاد بشه، دوستان اگه در این مورد تجربه یا نظری دارند لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

سلام خدمت دوستان عزیز

بسیار ممنون از شما

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

ممنون دوست خوبم از پاسختون .... ولی راستش بخواین در مورد کلیرنس من شک داشتم ولی با فرموده شما شکم شدیدتر شد .... از یک طرف این پروسه بنیاد نخبگان بسیار وسوسه برانگیز هست .... از طرف دیگه هم اصلا نمی ارزه که آمریکا رو از دست بدی .... میشه از تجربه بقیه دوستانی که این کارو کردند هم بنویسید ....
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad8 نمایش پست ها
    با سلام
    دوست عزیز من هم شرایطم تقریبا مثل شما بود ولی معدل ارشدم 16.6 بود که با ضریب امیرکبیر (1.02) شد 16.93 و تقاضا دادم و قبول کردن (البته بعد از دفاع معدلم بالای 17 شد، ولی قبل از دفاع جواب مثبت رو از بنیاد گرفتم).
    برای شما با ضریب میشه 16.77، باید بره تو کمیسیون، بنظرم احتمال داره قبول کنن.
    البته من با شرایط اختراع اقدام کردم و در واقع اختراع کار مقاله رو برام انجام داد.
    و من در حال حاضر که می خوام پروژه سربازی رو تصویب کنم نگرانم که بعدا در پروسه کلیرنس برام مشکل ایجاد بشه، دوستان اگه در این مورد تجربه یا نظری دارند لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
    دوستان نگران ویزا نباشید.
    مطمئنا اگه شما خودتون بهشون نگید ، اونا نمیفهمن.
    کارت پایان خدمتش هم مشابه بقیه کارتهاست و چیزی رویش در این مورد نوشته نمیشه.
    دوستان خیلی زیادی در همین فروم بودن که از این طریق سربازی شان را انجام دادن و الان در دانشگاه های آمریکا و اروپا و . . . مشغول تحصیل هستند.
    موفق باشید
    .You can either have results or excuses; not both

Junior Member kamygt آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of power engineering

سلام به دوستان عزیز فروم

دوستان یه سوالی‌ واسم پیش اومده که یکم نگرانم کرده میدونم شاید بی‌ ربط باشه اما ممنون میشم راهنماییم کنید

اگر من الان کسری خدمت بگیرم بعد از ارشد بخوام برای دکترا اقدام کنم کشورای دیگه مشکلی‌ که پیش نمیاد؟!
    Life is short...my opinion is,I do whatever i like

Junior Member

دوستان من یک سوال دارم: تو آیین نامه بنیاد زده اگه دو سال از زمان فارغ التحصیلی یک مقطع بگذره، اونوقت با ضوابط مقطع بعد ارزیابی میشه. حالا اگه تو ارشد مقاله بدیم ولی هنوز فارغ التحصیل نشده باشیم و کمتر از دو سال از زمان فارغ التحصیلی کارشناسی گذشته باشه، شرایط به چه شکل خواهد بود؟ آیا با ضوابط کارشناسی مدارکمونو بررسی می کنن؟

با سپاس

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)