.You can either have results or excuses; not both
سلام خدمت دوستان عزیز
چندتا سوال از خدمتتون داشتم ممنون میشم منو راهنمایی کنید:
معدل کارشناسی من 17.13 و ارشد هم 16.45 هست که با توجه به اینکه دانشگاه امیرکبیر هستم, فکر میکنم با ضریب بالای 17 بشه ....
یک مقاله ISI هم فرستادم که در آستانه پذیرش هست ولی پذیرش نهایی الان در دست ندارم ....
توصیه نامه هم می تونم از استاد خودم و از سایر اساتید دانشکده بگیرم
حالا با این شرایط آیا من می تونم برای استفاده از تسهیلات نظام وظیفه بنیاد نخبگان اقدام بکنم؟ برای این کار چی کار باید بکنم؟ برای مراجعه حضوری باید کجا برم و چه مدارکی لازم هست؟
و یک سوال اساسی اینکه اگر همه مراحل بالا طی شد و من تونستم با یک پروژه 10 ماهه + 45 روز کارت پایان خدمت بگیرم آیا مشکلی در روند ویزای آمریکا بوجود نمی یاد؟ منظورم همان مسائل مربوط به کلرینس هست !!!
بسیار ممنون از شما
با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی اطلاعی دارد که اگر بعد از فارغ التحصیلی پروژه سربازی نخبگان را شروع کنیم، آیا امکان گرفتن پاسپورت به طریقی وجود دارد یا خیر؟
با سپاس
ممنون دوست خوبم از پاسختون .... ولی راستش بخواین در مورد کلیرنس من شک داشتم ولی با فرموده شما شکم شدیدتر شد .... از یک طرف این پروسه بنیاد نخبگان بسیار وسوسه برانگیز هست .... از طرف دیگه هم اصلا نمی ارزه که آمریکا رو از دست بدی .... میشه از تجربه بقیه دوستانی که این کارو کردند هم بنویسید ....
با سلام
دوست عزیز من هم شرایطم تقریبا مثل شما بود ولی معدل ارشدم 16.6 بود که با ضریب امیرکبیر (1.02) شد 16.93 و تقاضا دادم و قبول کردن (البته بعد از دفاع معدلم بالای 17 شد، ولی قبل از دفاع جواب مثبت رو از بنیاد گرفتم).
برای شما با ضریب میشه 16.77، باید بره تو کمیسیون، بنظرم احتمال داره قبول کنن.
البته من با شرایط اختراع اقدام کردم و در واقع اختراع کار مقاله رو برام انجام داد.
و من در حال حاضر که می خوام پروژه سربازی رو تصویب کنم نگرانم که بعدا در پروسه کلیرنس برام مشکل ایجاد بشه، دوستان اگه در این مورد تجربه یا نظری دارند لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
دوستان نگران ویزا نباشید.
مطمئنا اگه شما خودتون بهشون نگید ، اونا نمیفهمن.
کارت پایان خدمتش هم مشابه بقیه کارتهاست و چیزی رویش در این مورد نوشته نمیشه.
دوستان خیلی زیادی در همین فروم بودن که از این طریق سربازی شان را انجام دادن و الان در دانشگاه های آمریکا و اروپا و . . . مشغول تحصیل هستند.
موفق باشید![]()
.You can either have results or excuses; not both
سلام به دوستان عزیز فروم
دوستان یه سوالی واسم پیش اومده که یکم نگرانم کرده میدونم شاید بی ربط باشه اما ممنون میشم راهنماییم کنید
اگر من الان کسری خدمت بگیرم بعد از ارشد بخوام برای دکترا اقدام کنم کشورای دیگه مشکلی که پیش نمیاد؟!
Life is short...my opinion is,I do whatever i like
دوستان من یک سوال دارم: تو آیین نامه بنیاد زده اگه دو سال از زمان فارغ التحصیلی یک مقطع بگذره، اونوقت با ضوابط مقطع بعد ارزیابی میشه. حالا اگه تو ارشد مقاله بدیم ولی هنوز فارغ التحصیل نشده باشیم و کمتر از دو سال از زمان فارغ التحصیلی کارشناسی گذشته باشه، شرایط به چه شکل خواهد بود؟ آیا با ضوابط کارشناسی مدارکمونو بررسی می کنن؟
با سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)