نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 49 از 114 نخستنخست ... 39404142434445464748495051525354555657585999 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

Junior Member

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

سلام. دوستان من الان دانشجو کامپیوتر هستم 85 واحد از درسم هم رفته میتونم هم درخواست کاردانی بدم
    من پدرم آمریکا در خونده texas southern university , یکی از دوستام گفت اگه بخوام چون پدرم اونجا درس خونده میتونم از همون دانشگا پذیرش بگیرم
    این حرف چقدر صحت داره؟

Senior Member mdemehri آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط buttinho نمایش پست ها
    سلام. دوستان من الان دانشجو کامپیوتر هستم 85 واحد از درسم هم رفته میتونم هم درخواست کاردانی بدم
    من پدرم آمریکا در خونده texas southern university , یکی از دوستام گفت اگه بخوام چون پدرم اونجا درس خونده میتونم از همون دانشگا پذیرش بگیرم
    این حرف چقدر صحت داره؟
    نکنی این کارو ها... لیسانست رو بگیر بعد بیا.....
    والا من نشنیدم اگه خانوادتون اونجا درس خونده به شما هم پذیرش می دن...اگر پدر یا مادر یا همسر کارمند اون دانشگاه باشن پذیرش شما راخت تره و هزینه ی کمتری رو دربر داره
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

این حرف چقدر صحت داره؟

بله، میتونه صحت داشته باشه. خیلی از دانشگاه های آمریکا این سیاست رو دارن که فرزند alumni دانشگاه خودشون بودن رو به عنوان یه معیار در پذیرش خودشون تاثیر میدن.
    مثلاً دانشگاه princeton:
    Admission rateش در کل چیزی کمتر از 10 درصد هستش؛ اما برای فرزندان alumni ها حدوداً 30 درصد هستش.

درباره ی این دانشگاه نمیدونم که این قضیه توش مطرحه یا نه. اما حتی اگر هم مطرح باشه؛ این فقط یه معیار هستش از بین تقریباً 10 - 15 معیار دیگه. یعنی اصلاً این طوری نیستش که شما رو همین طوری راحت راه بدن. شما همچنان به نمره ی SAT و نمره ی تافل خوب نیاز دارید.

* درضمن حتماً با دانشگاه ارتباط برقرار کنید تا مطمئن بشید شما رو با این فرض که قبلاً به دانشگاه رفتید، راتون میدن یا نه...
    Apply A to Z - Undergraduate
    راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
    این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mjfadaee نمایش پست ها
    بله، میتونه صحت داشته باشه. خیلی از دانشگاه های آمریکا این سیاست رو دارن که فرزند alumni دانشگاه خودشون بودن رو به عنوان یه معیار در پذیرش خودشون تاثیر میدن.
    مثلاً دانشگاه princeton:
    Admission rateش در کل چیزی کمتر از 10 درصد هستش؛ اما برای فرزندان alumni ها حدوداً 30 درصد هستش.

درباره ی این دانشگاه نمیدونم که این قضیه توش مطرحه یا نه. اما حتی اگر هم مطرح باشه؛ این فقط یه معیار هستش از بین تقریباً 10 - 15 معیار دیگه. یعنی اصلاً این طوری نیستش که شما رو همین طوری راحت راه بدن. شما همچنان به نمره ی SAT و نمره ی تافل خوب نیاز دارید.

* درضمن حتماً با دانشگاه ارتباط برقرار کنید تا مطمئن بشید شما رو با این فرض که قبلاً به دانشگاه رفتید، راتون میدن یا نه...
    ممنون دوست عزیز ، راستش من به دانشگاه میل زدم و این جواب را بهم دادن. یه سوال دیگه از کجا میشه فهمید برای این دانشگاه مهم هست یا نه؟

Sina,

Thank you for your interest in Texas Southern University for continuing your higher education. We feel that TSU will offer you the best possible college education along with an exciting college experience. You completed your application today. It will be processed into our data base tomorrow. Once the application has been processed please follow the instructions at the bottom of this email to follow the procession of your application.

Students are required to meet the following requirements:

1.Completed International Student Application
    2.$78 Application Fee
    3.SAT or ACT test results (requirements: 17 (ACT Composite), 820 (SAT - English & Math)
    4.Affidavit of Support indicating $29,000 for first year of school
    5.High School Transcript with a graduating gpa of 2.0 average on a 4.0 scale

Junior Member

بچه ها من یه سوالی داشتم:
    می خواستم بدونم وقتی برای لیسانس پذیرش داری، آیا لازم SOP و CV هم برای مصاحبه آماده کنی؟
    منظورم اینکه آیا تابحال پیش اومده بچه هایی که برای لیسانس پذیرش داشتن و رفتن مصاحبه،آفیسر از اونا SOP و CV خواسته باشه؟
    ممنون.

ممنون دوست عزیز ، راستش من به دانشگاه میل زدم و این جواب را بهم دادن. یه سوال دیگه از کجا میشه فهمید برای این دانشگاه مهم هست یا نه؟

Sina,

Thank you for your interest in Texas Southern University for continuing your higher education. We feel that TSU will offer you the best possible college education along with an exciting college experience. You completed your application today. It will be processed into our data base tomorrow. Once the application has been processed please follow the instructions at the bottom of this email to follow the procession of your application.

Students are required to meet the following requirements:

1.Completed International Student Application
    2.$78 Application Fee
    3.SAT or ACT test results (requirements: 17 (ACT Composite), 820 (SAT - English & Math)
    4.Affidavit of Support indicating $29,000 for first year of school
    5.High School Transcript with a graduating gpa of 2.0 average on a 4.0 scale

خوب این چیزها که کاری نداره! شما حتی بدون کمک پدرتون هم میتونید خیلی راحت پذیرش بگیرید... نکته اینجاست که این همه پول رو دارید؟؟؟ یا SAT میرید بدید؟؟؟ (دقت کنید که دانشگاه های ایالتی اکثراً به خارجی ها financial aid نمیدن...)

در ضمن: بله. این دانشگاه هم در نظر میگیره:
    این لینک: https://bigfuture.collegeboard.org/c...hernUniversity

نوشته که: (فاکتورهای پذیرش)

This college rated the relative importance of these academic and non-academic factors in their admission decisions.
    Very Important

• Academic GPA
    • Standardized Test Scores

Important

• Application Essay
    • Class Rank
    • First generation college student
    • Recommendations

Considered

• Alumni Relation
    • Character/Personal Qualities
    • Extracurricular Activities
    • Geographical Residence
    • Interview
    • Level of Applicant's Interest
    • Rigor of secondary school record
    • State Residency
    • Talent/Ability
    • Volunteer Work
    • Work Experience

Junior Member

دوستان،
    یعنی از بین این همه آدم، هیچ کس نیست که اخیرا برای undergraduate مصاحبه رفته باشه؟!!
    بچه ها اگر کسی با پذیرش undergraduate برای مصاحبه رفته، خواهش می کنم تجربه مصاحبشو بذاره.

ممنون و شاد باشید.

Senior Member mdemehri آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mani85 نمایش پست ها
    دوستان،
    یعنی از بین این همه آدم، هیچ کس نیست که اخیرا برای undergraduate مصاحبه رفته باشه؟!!
    بچه ها اگر کسی با پذیرش undergraduate برای مصاحبه رفته، خواهش می کنم تجربه مصاحبشو بذاره.

ممنون و شاد باشید.
    پست اول همین تاپیک رو بخونید
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

Junior Member simrfb آواتار ها

سلام ، یه سوال خیلی فوری داشتم:

من بدلیل مشکلاتی که برام پیش اومد نتونستم اونجور که باید برای امتحانات نهایی خرداد حاضر بشم ، میخواستم بدونم اگه امتحان درس های تخصصی ام رو بذارم برای شهریور مشکلی برای گرفتن پذیرش و اینا پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا زود جواب بدین خیلی فوریه.........

اگه توی کارنامت ذکر بشه که شهریور این درس رو قبول شدی؛ ممکنه/ شاید/ احتمال داره که توی پذیرشت تاثیر داشته باشه. اما خوب هیچ کس نمیدونه که اونا چه شکلی بررسی میکنن و اصلاً چقدر کارنامت رو تاثیر میدن...

ولی خوب اگه ذکر بشه و اگه اونا هم بدونن چیه خیلی ظاهر قشنگی نداره...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)