سلام دوستان
اولین پروژه کسر خدمت رو تموم کردم. حالا باید دو نسخه صحافی شده و دو نسخه CD به سازمان تحویل بدم.
لطفاً بفرمائید:
1) بعداً با همین نسخه های صحافی شده باید بریم بنیاد برای کمیسیون کسری؟
2) از لحاظ نوع جلد و ... صحافی اهمیت داره؟ بیشتر چه نوع صحافی مد نظرشون هست؟ در چه اندازه و فرمتی؟ برگه های یک رو یا پرینت دو رو؟ نوع جلد و...؟
3) یکی از دانشجو های کسر خدمت رو توی دفتر سازمانی که دارم کسر خدمت انجام میدم دیدم؛ گفت ازش نسخه چاپی نگرفتن و فقط نسخه الکترونیکی! آیا ممکنه؟ پس چی رو می فرستن به بنیاد؟
با سلام خدمت دوستان گرامی.
شرایط بنیاد نخبگان با بنیاد نخبگان نیروهای مسلح فرق داره؟؟منظورم اینه که من تا اونجاییکه میدونم برای گرفتن پروژه برای کسر خدمت از طریق بنیاد نخبگان باید معدل بالای 17 ارشد و مقاله داشته باشی...برای یکی مثل من که این شرایط رو ندارم روند کار چجوریه؟؟میتونم پروژه بگیرم؟؟
سلام دوستان
کسانی که از تسهیلات سربازی میخوان بهره ببرند. حقوقشون اینجوری حساب میشه
دکتری 4000 ارشد 3500
حق خانواده 400 فرزند 100
ضریب برای سال 91 805 ریال
مثلا دکتری متاهل میشه 4400*805=؟؟؟ ریال که فکر کنم پول بنزین بشه
حالا سوال اینه که میشه جایی کار کرد یا نه؟
سلام دوستان
قسمتی که بنیاد می گه اصل یا رونوشت مدارک را ارسال کنید
1-آیا باید برای مقاله ها یی که چاپ شده اند هم مدرکی بفرستیم؟
2- به طور کلی به جز توصیه نامه ها چی را باید بفرستیم؟
3- آیا حضوری تحویل بدیم تهران بهتره یا اینکه بدهیم به دفاتر استانی؟
ممنون
خیلی ممنون دوست عزیز.
اون متن رو مطالعه کردم...فقط یه شایعه هایی شده بود که میگفتن اون قانون قبلی دیگه نیست و فقط پروژه رو به افرادی میدن که مقاله داشته باشن و معدل ارشدشون بالای 17 باشه...
حالا سوالم در اون مورد بود که آیا من با معدل ارشد حدود 16.5 و بدون مقاله میتونم پروژه بگیرم؟؟(رشتم عمران و در حال حاضر هم سربازم)
سلام دوستان عزیز
من با یه سازمان برای پروژه دومم به توافق رسیدم.حالا باید سازمان به ب ن ن م نامه اعلام نیاز بده؟ یا من شخصا باید برم بنیاد و بگم که نامه من رو برای اون سازمان بزنن؟
پروژه اولم یه ماهه تموم شده 15 روز پیش نامه کسری رو زدن به بنیاد.حالا من باید به بنیاد بگم که میخوام پروژه دوم بردارم که برام کمیسیون نذارن یا با ارسال نامه اعلام نیاز سازمان اتوماتیک برام جلسه نمیذارن؟
پیشاپیش خیلی ممنون از جواباتون
سلام دوستان. من 1 تیر باید برم آموزشی. میخواستم اگه هرکس میتونه اطلاعاتی راجب آموزشی بده کمکم کنه. در ضمن متاهل هستم.
-عصر از ساعت چند بیکاریم؟
-میتونیم لپ تاپ و کتابای درسی همراه خودمون ببریم؟
-میتونیم عصرا از پادگان بریم بیرون؟
-متاهلا اخر هفته ها تعطیلن؟
-اکه کرج باشیم راحت تره یا تهران؟
-شانسی میفتیم یه جا یا مثلا میشه زنگ زد درخواست داد که مثلا کرج باشیم؟
ممنون میشم اگه این سوالارو بی جواب نذارین
علاقه مندی ها (Bookmarks)