Capture.JPGCapture.JPG
new version![]()
Capture.JPGCapture.JPG
new version![]()
به حباب نگران لب يك رود قسم و به كوتاهي ان لحظه شادي كه گذشت غصه هم خواهد رفت، انچناني كه فقط خاطره اي خواهد ماند!
دوست مون کاملا درست می گن من بار اول که رفتم بگیرم ساعت هشت و ربع رفتم بانک گفتن ظرفیت امروز پر شده. فرداش نزدیک هفت صبح رفتم شدم نفر پنجم ششم صف و تونستم بگیرم. مدارک پاسپورت، کارت ملی، بلیت با مهر آژانس و خروجی پرداخت شده. ضمنا یه قانون مسخره داشتن که پول رو فقط با کارت ملت می گرفتن یا نقد. کارت بانک دیگه رو قبول ندارن.
Solitary trees, if they grow at all, grow strong.
دوستان از اونجاييكه من تا حالا دوتا ايميل زدم و به هيچ كدوم جواب ندادن بعيده pr دوستمون از بابت پيگيري اومده باشه چون من هم در آخرين ايميل بهشون گفته بودم بليط دارم ولي دريغ از يه جواب خشك و خالي!
حالا يه كار ديگه كردم ... ديدم پاسپورتم يه سال اعتبار داره عوضش كردم حالا ميخوام ايميل بزنم بگم عوض شده ببينم بلاخره جواب ميدن يا نه!؟
تاريخ ارسال مدارك به دمشق 24 آگوست 2006؛ تاريخ انتقال فايل به ورشو 28 آپريل 2010؛تاريخ ارسال مدارك آپديت 16 نوامبر 2012;تاريخ ارسال مديكال ٣٠نوامبر٢٠١٢؛تاريخ ارسال سري دوم آپديت ١٢ دسامبر٢٠١٢و
پاس ریکوئست : 28 می 2013
تاريخ ارسال مدارك به دمشق 24 آگوست 2006؛ تاريخ انتقال فايل به ورشو 28 آپريل 2010؛تاريخ ارسال مدارك آپديت 16 نوامبر 2012;تاريخ ارسال مديكال ٣٠نوامبر٢٠١٢؛تاريخ ارسال سري دوم آپديت ١٢ دسامبر٢٠١٢و
پاس ریکوئست : 28 می 2013
فایل نامبر:فوریه 2006-مدیکال:8نوامبر2012
تحویل مدیکال :3دسامبر2012-دریافت مدارک توسط ورشو:18دسامبر2012-مدیکال تکمیلی:3ژانویه2013-دریافت لندن:12مارس
dmehraniaوآقای کامرانی عزیز,بسیارتبریک میگویم.انتظارتان بسررسید.وکیل من هم میگفت تا آخرjuneاپرونده های قدیمی فاینالایزمیشوند.
فایل نامبر:فوریه 2006-مدیکال:8نوامبر2012
تحویل مدیکال :3دسامبر2012-دریافت مدارک توسط ورشو:18دسامبر2012-مدیکال تکمیلی:3ژانویه2013-دریافت لندن:12مارس
دوستان یه سوال، سفارت توی آنکارا 2 شنبه تعطیله، ولی توی ورشو بازه؟
مگه victoria Day نیست؟
یعنی دوشنبه هم جزء روزهای انتظارمون هست یا نه؟![]()
شروع پروسه در دمشق: آوریل 2006
دريافت مديكال: نوامبر 2012
پاسپورت ریکوئست: 3 جون 2013
ویزا: 10 جون 2013
بله جزو روزهاي انتظارمون هست
درعوض ورشو ٣٠مي تعطيله
http://www.canadainternational.gc.ca...eng&menu_id=16
علاقه مندی ها (Bookmarks)