این واکسن مننژیت که باید بزنیم دو تا type داره کدوم رو باید بزنیم تو فرم دانشگاه من ذکر نکرده کدوم یعنی فرقی نداره؟
این واکسن مننژیت که باید بزنیم دو تا type داره کدوم رو باید بزنیم تو فرم دانشگاه من ذکر نکرده کدوم یعنی فرقی نداره؟
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
سلام به دوستانی که در شیراز هستند و می خواهند واکسن های لازم رو تزریق کنند.
این توضیحات رو می نویسم چون خودم یک روز سر در گم بودم بین مرکز بهداشت های مختلف و هلال احمر و ...تا بفهمم دقیقن باید کجا رفت. حالا این جا می نویسم شاید به دردتان بخورد:
واکسنی که دانشگاه از من اجباری خواسته MMR هست و بقیه مثل مننژیت و هپاتیت اختیاری هست.
مرکز انجامش هم مرکز بهداشت والفجر در خیابان نشاط هست (از پل حر وارد خیابان نشاط که شوید قبل از رسیدن به زیر گذر)
پاسپورت و دعوت نامه یا نامه پذیرش دانشگاه یا برگ وقت سفارت رو می خوان که از من کپی پاسپورت هم قبول کرد چون گفتم دست سفارت هست.
یک کارت به زبان انگلیسی و با مهر انگلیسی می ده و بعدش واکسن ام ام آر , دیفتری و کزار و هپاتیت رو به صورت رایگان تزریق می کنه.
بعدش اگر خواستید با همون کارت باید برید به درمانگاه هلال احمر واقع در دروازه کازرون و اونجا آنفولانزا و مننژیت رو تزریق کنید و توی همون کارت مهر می شه. خیلی هم راحت و سریع انجام می شه.
جالبه که توی مرکز بهداشت مسئولینش مهندس بودن! آقای مهندس شاهیجانی و مهندس کرمی مسئول صدور کارت!!!
دوستان
من امروز رفتم 16 آذر.
خانمه گفت MMR چهارشنبه این هفته تزریق نمیشه چون کادرش مرخصی اند!
اگه بازم خواستید تشریف ببرید یه تماس بگیرید و الا همون هفته دیگه برید!
وافوض امری الی الله، انّ الله بصیرٌبالعباد
دوستان کسی تو امریکا مراکز یا کلینیک هایی رو سراغ نداره که با مبلغ کم واکسن بزنن؟ هر جا رو دیدم برای MMR حداقل 96$ می گرفتن :|
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
من پذیرش از Oklahoma State University دارم و مصاحبه رو قبول شدم و منتظر کلیرنس هستم اما در هیچ مرحله ای چه سفارت و چه دانشگاه صحبتی از واکسن نشده از کجا میتونم بفهمم چه واکسنی رو باید بزنم؟ آیا F2 هم احتیاج به واکسن داره؟
CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
بعضی جاها تست سل ایران رو اگه از نوع خونی باشه قبول میکنن. باید از دانشگاه بپرسید. بیشتر با تست سل از نوع پوستی مشکل دارن و قبول نمیکنن.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
سلام من سوئدم تو این بوکلت دانشگاه نوشته واکسن های MMR و TB رو باید زده باشید اگر مدرکی نیارید مجانی همینجا میرنیم حالا چه پیشنهادی دارید برم اونجا بزنم یا اینجا تو سوئد برم تست TITER بدم
تو پورت اینتری کاری به واکسن دارند؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)