صفحه 186 از 428 نخستنخست ... 86136176177178179180181182183184185186187188189190191192193194195196236286 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,851 تا 1,860 , از مجموع 4277

موضوع: راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

پیش فرض پاسخ : راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

نمکی که زمستون ها به خاطر برف روی زمین میریزند، دشمن کفش هست. اگر جنس کفش خوب باشه و سوراخ نشه، از رنگ و رو می افته. اوایل توی مترو تورنتو به نظرم می اومد که چقدر کفش همه کهنه و درب و داغونه، بعد از مدت کوتاهی که کفش های خودمون هم به همون قیافه افتاد و بوت من سوراخ شد. فهمیدم که مشکل از چیز دیگری است. به همین خاطر بعضی ها روی کفش شون یک روکش می پوشند، که کفششون خراب نشه. توی محل کار ما خیلی ها کفش بیرون و داخل شرکتشون جداست. بنابراین کفش اینجا خیلی نیازه و عمرش کم. هر چی کفش دارید بیارید که به کار می یاد.
    Landed in Toronto: Nov 2012

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Engineering - Senior Software Developer

نقل قول نوشته اصلی توسط neda811 نمایش پست ها
    نمکی که زمستون ها به خاطر برف روی زمین میریزند، دشمن کفش هست. اگر جنس کفش خوب باشه و سوراخ نشه، از رنگ و رو می افته. اوایل توی مترو تورنتو به نظرم می اومد که چقدر کفش همه کهنه و درب و داغونه، بعد از مدت کوتاهی که کفش های خودمون هم به همون قیافه افتاد و بوت من سوراخ شد. فهمیدم که مشکل از چیز دیگری است. به همین خاطر بعضی ها روی کفش شون یک روکش می پوشند، که کفششون خراب نشه. توی محل کار ما خیلی ها کفش بیرون و داخل شرکتشون جداست. بنابراین کفش اینجا خیلی نیازه و عمرش کم. هر چی کفش دارید بیارید که به کار می یاد.
    کاملا درسته ولی گذشته از اون حدود سه ماه برفی که این مشکل رو داریم، بقیه ماهها مثل اوایل پائیز و اوایل بهار هم میشه از بوت های چرمی ایران به راحتی استفاده کرد. به علت همون سردی هوا و همچنین بارندگی های مکرر که در این زمانها معمولا به دفعات اتفاق میافته بهترین گزینه همین بوت های چرمیه.

در مورد داشتن کفش محل کار به صورت جداگانه هم منم خیلی برخورد داشتم. چون پوشیدن پوتین گرم و سنگین برای چیزی حدود حداقل 8 ساعت در روز و در فضایی که گرمه، عذاب آوره و ملت معمولا در اینگونه موارد وقتی به محل کار رسیدن کفش راحت و سبک میپوشن

Junior Member

سلام دوستان

اطلاعات خوبی از کفش بدست آوردم ولی ما توایران چون خیلی هوا سرد نمیشه(به شدت سرمای اونجا )هیچ وقت زیر بوت جوراب پشمی نمی پوشم به خاطر همین هم حالا باید بوتی تهیه کنم که یکی دو سایز بزرگتر باشه که بتونم زیرش حداقل یک جوراب پشمی بپوشم .
    NOC: 3111 - FSW1 (38) - CIO: 30 Nov 2009 - 1st file number: 1 Feb 2010 - 2nd file number: 5 May 2010 - Request for Update : 28 May 2011 - The File Transferred to Warsaw Office and Process started: 23 Jan 2012 - Request for Medical Exam: 25 Sep 2012 - London Office Recieved the Medical: 11 Oct 2012 - Request for Passport Copy and Physical Appearance: 27 March 2013 and Finally: Passport Request 28 May 2013

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط yalda123 نمایش پست ها
    سلام دوستان

اطلاعات خوبی از کفش بدست آوردم ولی ما توایران چون خیلی هوا سرد نمیشه(به شدت سرمای اونجا )هیچ وقت زیر بوت جوراب پشمی نمی پوشم به خاطر همین هم حالا باید بوتی تهیه کنم که یکی دو سایز بزرگتر باشه که بتونم زیرش حداقل یک جوراب پشمی بپوشم .
    دوست گلم.
    بیخود نرین دنبال خرید بوت سایز بالا برای برف و زمستون. همون چیزایی رو که توی زمستون ایران میپوشیدید، بردارید و بیارید واسه فصل بارون اینجا. کاملا جواب میده چون هوا اونهمه سرد نیست. اما برای زمستون همینجا یک چکمه مثلا تا منهای 25 یا 30 بگیرید. اونا رو حتی میتونید بدون جوراب هم بپوشید. من خودم همینکارو کردم. از سیرز (وقتی سیل داشت) یک جفت پوتین زمستونی تا منهای 25 خریدم به 100 دلار. همه زمستون هم پام کردم. جنس چکمه های اینجا اصولا با اونایی که توی ایران هست، متفاوته. اون قسمت پایینش که با برف درتماسه، پلاستیکیه. برای همین هم نمک و برف و گل هیچ نشتی به داخلش نداره و کاملا ایزوله هست. همون چکمه ای رو که من خریدم به 100 دلار، دوماه بعدش فامیل جان از سیرز آوتلت خرید به 50 دلار!
    بنابراین سنگینی برای خودتون درست نکنید. همونطوری که نداجان گفتن، چکمه های چرمی به محض اینکه نمک بهشون بخوره، داغون میشن. نگهشون دارین برای مهمونی و اینجور جاها.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Engineering - Senior Software Developer

نقل قول نوشته اصلی توسط yalda123 نمایش پست ها
    سلام دوستان

یلدا جان خوب متوجه منظور من نشدی عزیز. من که نگفتم برین در ایران یه بوت نو بخرین اونم سایز بزرگتر تا بتونین زیرش جوراب پشمی بپوشین!!! خب چه کاریه؟ منظور من این بود که اگه میخواین از همون بوت های ایرانتون اوایل استفاده کنین تا جا بیفتین و دستتون بیاد چی مناسبتونه بر اساس رفت و آمدها و شرایط خاص خودتون (اینکه ماشین میخرین یا نه، اینکه مسیرهای رفت و آمد و مدتشون چطور میشه و ...)، اجالتا میتونین از همون بوت های موجود با جوراب مناسب کارتونو راه بندازین ولی گفتم بوتی که مناسب رفت و آمد در برف و ضد آب باشه مسلما باید اینجا صرف و مخصوص همین موضوع تهیه بشه و ناچارین و راه گریزی نیست (بازم البته اگه ماشین شخصی دارین و همه رفت و آمدهاتون با ماشین خودتونه و پیاده روی خاصی ندارین اینم اجبار نیست!)

به هر حال با داشتن بوت چرم ایرانتون همونطور که میدونین میتونین از پولیش های ضد آب هم استفاده کنین که بازم یه راه حلیه ولی من خودم اینکارو نکردم و نیمدونم تا چه حد جواب میده. در مجموع اگه بوت ندارین خب نرین بخرین بمونین اینجا سر فرصت تهیه کنین چون فکر نکنم شما وسط فصل سرد بخواین بیاین پس به حال فرصت وقت دارین برای انتخاب و تصمیم گیری. اگرم دارین که مفصل صحبت شد

من بوت با سایز بالاتر خریدم اما با اینکه ماشین نخریدیم و کل زمستون خیابانها رو پیاده در می نوردیدم پشیمونم که سای بزرگتر خریدم شاید دو سه بار بیشتر نپوشیدمش با جوراب پشمی اگه سایز خودم بود بیشتر استفاده می شد
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

Junior Member

[QUOTE=Jill;1190208]یلدا جان خوب متوجه منظور من نشدی عزیز. من که نگفتم برین در ایران یه بوت نو بخرین اونم سایز بزرگتر تا بتونین زیرش جوراب پشمی بپوشین!!! خب چه کاریه؟ منظور من این بود که اگه میخواین از همون بوت های ایرانتون اوایل استفاده کنین تا جا بیفتین و دستتون بیاد چی مناسبتونه بر اساس رفت و آمدها و شرایط خاص خودتون (اینکه ماشین میخرین یا نه، اینکه مسیرهای رفت و آمد و مدتشون چطور میشه و ...)، اجالتا میتونین از همون بوت های موجود با جوراب مناسب کارتونو راه بندازین ولی گفتم بوتی که مناسب رفت و آمد در برف و ضد آب باشه مسلما باید اینجا صرف و مخصوص همین موضوع تهیه بشه و ناچارین و راه گریزی نیست (بازم البته اگه ماشین شخصی دارین و همه رفت و آمدهاتون با ماشین خودتونه و پیاده روی خاصی ندارین اینم اجبار نیست!)

به هر حال با داشتن بوت چرم ایرانتون همونطور که میدونین میتونین از پولیش های ضد آب هم استفاده کنین که بازم یه راه حلیه ولی من خودم اینکارو نکردم و نیمدونم تا چه حد جواب میده. در مجموع اگه بوت ندارین خب نرین بخرین بمونین اینجا سر فرصت تهیه کنین چون فکر نکنم شما وسط فصل سرد بخواین بیاین پس به حال فرصت وقت دارین برای انتخاب و تصمیم گیری. اگرم دارین که مفصل صحبت شد[/QUOTE

دوست عزیز

ممنون از توضیحاتتون راستش با این وضعی که دارن pr میدن و مال ما رو انگار که یادشون رفته فکر کنم خدای نکرده آخرش مجبور شیم وسط چله ی زمستون بیاییم .
    NOC: 3111 - FSW1 (38) - CIO: 30 Nov 2009 - 1st file number: 1 Feb 2010 - 2nd file number: 5 May 2010 - Request for Update : 28 May 2011 - The File Transferred to Warsaw Office and Process started: 23 Jan 2012 - Request for Medical Exam: 25 Sep 2012 - London Office Recieved the Medical: 11 Oct 2012 - Request for Passport Copy and Physical Appearance: 27 March 2013 and Finally: Passport Request 28 May 2013

سلام،
    ازدوستانی که اطلاع و تجربه دارند خواهش میکنم در مورد زمان و نحوه ی گرفتن سین نامبر و بیمه و.... یه مختصر توضیحی بدن.
    مرسی
    دریافت فایل نامبر دوم از سوریه: 18 ژانویه 2010---اپدیت مدارک:1 اکتبر 2011----دریافت مدیکال:14 نوامبر 2011----انجام مدیکال :5 ژانویه 2012----پاس رکوئست:6 دسامبر 2012---دریافت ویزا:2 ژانویه 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra7777 نمایش پست ها
    سلام،
    ازدوستانی که اطلاع و تجربه دارند خواهش میکنم در مورد زمان و نحوه ی گرفتن سین نامبر و بیمه و.... یه مختصر توضیحی بدن.

مرسی
    شما هنوز لند نکردین از ژانویه؟؟؟ از فردای روزی که آمدین می تونین تشریف ببرین مراکز سرویس کانادا . یکی شون تقاطع یانگ و شپرد هستش اونجا بگین سین نامبر رو می خوام ( پاسپورت و برگه لندیگ همراتون باشه ) به همراه یه آدرس

بانک رو هم که اسکوشیا و آربی سی جفتشون یه حساب دارند که واسه مهاجرین اولی تا یک سال دومی تا 6 ماه رایگانه. بیمه هم که باید یه آدرس داشته باشین آدرستون هم یا باید با اجاره نشون داده بشه یا با بانک اسسمنتتون . دوباره می رین هونجا عکس می گیرند بعد از 3ماه هم بیمتون می یاد

دوستان کسی میتونه اهنمایی کنه من رو درباره این فرم تکس که پر کردیم به همه دوستانی که میشناسم یه مبلغ بر گردوندن به ما نه یعنی نامش دیروز اومد با اینکه درامد رو صفر زده و کلی فقط خرج داشتیم و پولی هم تو حساب نداریم مگه میشه اخه هیچ مبلغی بر نگرده؟؟ این بر چه اساسی هست؟
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)