نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 537 از 1383 نخستنخست ... 374374875275285295305315325335345355365375385395405415425435445455465475876371037 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,361 تا 5,370 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    براي رفتن به بولينگ گرين فرودگاه توليدو خيلي نزديكتره. مخلص آقا پيمان هستيم، من سند توليدو و حومه و اطلاع رساني در اين موارد رو به نام زدم.
    بله ولي آپشن هاي بهتري رو ميشه براي ديترويت پيدا كرد تا توليدو
    الان با اين بجث قيمت بليت و طولاني شدن ريجستر فرودگاهي صرف نداره يك پرواز دامستيك در امريكا داشته باشيد

Junior Member

ببخشید میشه بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟
    با چه ایرلاینی برم بهتره؟ این دیترویت که فرمودید رو میشه بیشتر درموردش بگید؟

پیش فرض پاسخ : اجبار به تهیه بلیت دوسره...محدودیت قانونی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadtm نمایش پست ها
    هنوز ویزا به دستم نرسیده ولی برای دوره دکترا هست و حداقل سه ساله...
    خب پس به نظرم مشکلی نیست. احتمالا چون هنوز ویزا به دستتون نرسیده اینطوری گفتن.

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    بله ولي آپشن هاي بهتري رو ميشه براي ديترويت پيدا كرد تا توليدو
    الان با اين بجث قيمت بليت و طولاني شدن ريجستر فرودگاهي صرف نداره يك پرواز دامستيك در امريكا داشته باشيد
    براي توليدو ميشه روي تركيش بليت گرفت با همون قيمت بليت شيكاگو. به علاوه بين پرواز ورودي به شيكاگو و پرواز بعدي به توليدو چند ساعتي فاصله هست. البته ما كماكان مخلص آقا پيمان هستيم. خدا سايه شما رو بر سر بچه هاي فروم مستدام بداره كه اينجوري في سبيل الله راهنمايي مي كنيد. ولي اين منطقه شمال غرب اهايو حوزه استحفاظي منه.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    براي توليدو ميشه روي تركيش بليت گرفت با همون قيمت بليت شيكاگو. به علاوه بين پرواز ورودي به شيكاگو و پرواز بعدي به توليدو چند ساعتي فاصله هست. البته ما كماكان مخلص آقا پيمان هستيم. خدا سايه شما رو بر سر بچه هاي فروم مستدام بداره كه اينجوري في سبيل الله راهنمايي مي كنيد. ولي اين منطقه شمال غرب اهايو حوزه استحفاظي منه.
    ما مخلصيم
    بله با توركيش اختلاف قيمت كمي بين پرواز به شيكاگو و توليدو هست منتها يكي نيست هيچ وقت! پس اين TAX فرودگاه توليدو چي ميشه!
    الان مثلن با توركيش كلاس M به توليدو روي تاريخ 15 آگست قيمت 5/200 هست ولي به شيكاگو 4/900 هست. البته تفاوت قيمت همانجور كه مي فرماييد زير 100 دلاره كه ناچيزه!
    ولي به مقصد ديترويت شما توي همين تاريخ مي تونيد با آليتاليا زير 4 ميليون با فقط يك استاپ و KLM با دو استاپ زير 3/5 بگيريد
    خب همانجور كه مي دونيد در هر لحظه نسبت به availability پرواز و قيمت كريير هاي ديگه منطقي ترين پرواز ممكن، ممكن هست كاملن تغيير كند
    مثلن ممكن هست يك ماه ديگه منطقي ترين پرواز براي اين مسير با قطري به قيمت 6 ميليون تومان باشد از طريق همون شيكاگو
    ویرایش توسط Pearson : May 23rd, 2013 در ساعت 06:45 AM

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

در مورد تكس فرودگاه درست مي فرماييد. ولي من هر دو دفعه كه ميومدم آمريكا، قيمت بليت رو گرفتم و تركيش دقيقا با همون قيمت شيكاگو بهم نرخ مي داد. هر دو بار هم قيمت بليت تا ديترويت از طريق لوفت هانزا يا ك ال ام گرونتر از بليت تركيش تا توليدو در ميومد. آخرين بارش همين چند ماه پيش بود. ولي اين رو هم بگم كه من هر دو بار براي تركيش از مبدا مشهد قيمت گرفتم نه از تهران. اين هم به دليل پر شدن كلاس ارزون تهران-استانبول نسبت به مشهد-استانبول بوده.

به هر حال من هر دو دفعه بليتم رو از مسير لندن گرفتم. حتي همين دفعه آخري كه روي خود وبسايت امريكن ايرلاينز بليت گرفتم (استانبول-لندن-شيكاگو-توليدو) قيمت بليت تا شيكاگو همون قيمت بليت تا توليدو ميشد. از شما كه سوال كردم كه توجيه اقتصادي قضيه براي ايرلاين چيه گفتيد، ايرلاينها اين كار رو مي كنن كه مشتري جذب بشه و كل مسير رو از خودشون بليت بخره و سراغ ايرلاين ديگه نره. البته براي شيكاگو-توليدو غير از امريكن گزينه ديگري وجود نداره و نمي دونم امريكن با چه توجيهي بايد اين تيكه آخر پرواز رو مفتي به من بده. ولي به هر حال داد، نوش جونم.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

مرسی بابت جوابتون

یعنی بلیط از تهران به این مسیرهایی که پیشنهاد دادین باید تهیه کنم؟؟؟؟ مثلا پرواز به شیکاگو بعد تولیدو؟؟؟؟ یا پرواز از شیکاگو به تولیدو چون پرواز داخلیه باید بلیط دیگه تهیه کرد؟؟؟
    یا مثلا برم آژانس بگم بلیط واسه از تهران به دیترویت می خوام؟؟؟ این دیترویت فرودگاه بین المللی ؟؟؟؟؟

مرسی اگه با جزیات جواب بدید آخه من خوب اولین بارمه هیچ اطلاعاتی ندارم، ممنون میشم :-)

سلام
    من در مورد حداکثر باری که میشه به آمریکا برد سوال دارم.
    من پرواز قطری رو به واشنگتون گرفتم.
    (توی سایت که گشتم هرکی یک چیز گفته، بعضی ها میگن 2 تا 23 کیلو، بعضی میگن 2 تا 32 کیلو، بعضی میگن کلا 23 کیلو .....) من نفهمیدم کدوم درسته!
    راستی پرواز ای داخلی آمریکا سقف بارشون چقدر هست؟
    مرسی از لطف شما

نقل قول نوشته اصلی توسط TGA نمایش پست ها
    سلام
    من در مورد حداکثر باری که میشه به آمریکا برد سوال دارم.
    من پرواز قطری رو به واشنگتون گرفتم.
    (توی سایت که گشتم هرکی یک چیز گفته، بعضی ها میگن 2 تا 23 کیلو، بعضی میگن 2 تا 32 کیلو، بعضی میگن کلا 23 کیلو .....) من نفهمیدم کدوم درسته!
    راستی پرواز ای داخلی آمریکا سقف بارشون چقدر هست؟
    مرسی از لطف شما
    حداكثري وجود ندارد دوست عزيز اگر منظورتون بار مجاني هست براي قطري به ديستنيشن امريكا توي كلاس اكونومي هر نفر دو تيكه بار 23 كيلويي هست براي كلاس بيزينس 32 كيلويي هست
    داخل امريكا هم يك تيه بار 23 كيلويي. ولي اگر پرواز بين قاره ايي داشته باشيد و بليت يك تيكه مي تونيد باز دو بار رو بطور مجاني داشته باشيد

مرسی از جوابتون
    همونطور که گفتم من پرازم از تهران به واشنگتون هست و از اونجا از سایت دلتا پروازی رو واسه لینکولن به صورت آنلان خریدم، الان اگه من به پرواز آمریکاییم بلیت قطری رو نشون بدم منو دیگه اضافه چارج نمیکنه؟ اگه میکنه چقدر جریمه داره؟ مرسی
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    حداكثري وجود ندارد دوست عزيز اگر منظورتون بار مجاني هست براي قطري به ديستنيشن امريكا توي كلاس اكونومي هر نفر دو تيكه بار 23 كيلويي هست براي كلاس بيزينس 32 كيلويي هست
    داخل امريكا هم يك تيه بار 23 كيلويي. ولي اگر پرواز بين قاره ايي داشته باشيد و بليت يك تيكه مي تونيد باز دو بار رو بطور مجاني داشته باشيد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)