صفحه 167 از 1402 نخستنخست ... 671171571581591601611621631641651661671681691701711721731741751761772172676671167 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,661 تا 1,670 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    1. فکر کنم شما اگه به بنیاد بگین که من با فلان سازمان به توافق رسیدم و یک نامه اعلام نیاز هم ازشون بگیرید ، مشکل حل بشه.
    2. راستش این سوال خودم هم هست. فکر کنم اگه یک ماه طول بکشه گیر بدن ؛ ولی مطمئن نیستم. دوستانی بودن که 6 ماهه تموم کردن پروژه را و هیچ مشکلی نبوده. ولی یکی دو ماه را نمیدونم.
    موفق باشید
    مرسی از شما بابت راهنماییتون.
    بله باهاتون موافقم برا گرفتن نامه.
    در مورد این یک ماه اینام واقعا خودم ایده ای ندارم باید پرسید فکر کنم.

ممنون از راهنمایی و شاد باشید :-)

سلام
    یه مسئله ای ذهن من و مشغول کرده
    من می خوام از طریق پروژه 10 ماه به جای سربازی اقدام کنم
    من کاردانی بودم و بعد کارشناسی نا پیوسته
    معدل کاردانیم 16.3 و معدل کارشناسیم 17.03
    از طرفی هم معدل ارشد 16.9 هستش ، که هنوز دفاع نکردم ، و اگه دفاع کنم و قطعا بهتر می شه
    و از زمانی هم که مدرک کارشناسی گرفتم کمتر از دوسال می گزره
    به نظرتون من از لحاظ معدل به مشکل بر می خورم
    تو سایت بنیاد هم ندیدم مدارکی بخوان برای اونهایی که کارشناسی ناپیوسته بودند، که معدل ذکر شده باشه !
    با تشکر

Junior Member

با سلام
    من 3 تا پروژه کسری خدمت انجام دادم و تونستم با 2 تاشون کل خدمتم رو تمام کنم.
    من رشتم شیمی هست.
    اگه از دوستان کسی نیاز داره میتونم پروژه رو بهش بدم.

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط MMOGHIMW نمایش پست ها
    با سلام
    من رشتم شیمی هست.
    سلام دوست عزیز
    تبریک میگم بابت اتمام خدمت سربازی.
    اگه امکان داشته باشه مختصر توضیح بدین که اون دو تا پروژه ای که انجام دادین چطور بودن.
    برای هر کدام چند ماه کسر خدمت پیشنهاد داده شد و چند ماهش توسط کمیسیون تصویب شد !؟
    چقدر طول کشید انجام دادن پروژه ها !؟
    خیلی ممنون
    .You can either have results or excuses; not both

Junior Member

سلام دوست عزیز
    معدل کارشناسی بالای 16 و معدل بالای 17 در ارشد جزو شرایط هست
    با یک مقاله از پایان نامه که اسمت نفر اول باشه
    اونوقت میتونی برای استعداد برتر تو بنیاد اقدام کنی و تشکیل پرونده بدی

نقل قول نوشته اصلی توسط MMOGHIMW نمایش پست ها
    با سلام
    من رشتم شیمی هست.
    ممنون میشم اگه از جزئیات دفاع بگین، مثلا چقدر طول کشید این فرایند دفاع تا کسری هاتون بیاد، هر کدوم از پروژه هاتون چقدر درخواست دادنو چقدر بهتون کسری دادن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط binahayat_m نمایش پست ها
    سلام
    یه مسئله ای ذهن من و مشغول کرده
    من می خوام از طریق پروژه 10 ماه به جای سربازی اقدام کنم
    من کاردانی بودم و بعد کارشناسی نا پیوسته
    معدل کاردانیم 16.3 و معدل کارشناسیم 17.03
    از طرفی هم معدل ارشد 16.9 هستش ، که هنوز دفاع نکردم ، و اگه دفاع کنم و قطعا بهتر می شه
    و از زمانی هم که مدرک کارشناسی گرفتم کمتر از دوسال می گزره
    به نظرتون من از لحاظ معدل به مشکل بر می خورم
    تو سایت بنیاد هم ندیدم مدارکی بخوان برای اونهایی که کارشناسی ناپیوسته بودند، که معدل ذکر شده باشه !
    با تشکر
    دوستان ممنوم میشم کسی من رو از سردرگمی دربیاره
    من می خواستم ، همین الان که دانشجوی ارشد هستم اقدام کنم ببینم ، نتیجه می گیرم؟! تایید مقاله ها به زودی بدستم می رسه
    فقط بابت معدل می ترسم به مشکل برخردم هم کاردانی و هم کارشناسی ارشد، دفاع ارشد هم احتمالا بهمن ماه هستش
    با تشکر

Junior Member

با سلام،
    بچه ها 1 سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من در حال حاضر امریه شرکت نفت هستم و دفترچه هم بهمن سال 90 پر کردم و اردیبهشت 91 اعزام شدم. طبق قوانین اون زمان خدمتم 16 ماه بود ولی متاسفانه درست 2 هفته قبل از اعزامم قانون عوض شد و گفتن اونایی که اعزام 91 به بعد هستن خدمتشون 21 و برای امریه ها 24 ماه هست. دو تا نکته:

1- مگه همیشه وقعی قانون جدید میومده ملاک تاریخ ارسال دفترچه نبوده؟ الان چرا پس میگن ملاک تاریخ اعزام هستش؟

2- حدود 11 ماه دیگه از خدمتم مونده و میخوام طرح کسری بردارم. مستقیما باید بنیاد نخبگان نیروهای مسلح همون ساختمان آجر قرمزی توی بزرگراه صیاد بالای سبلان برم یا بنیاد ملی نخبگان؟

اصولا واسه من که 11 ماه از خدمتم مونده فکر میکنید ارزش داره پیگیری کنم با توجه به اینکه ساکن تهران هم نیستم؟ البته واقعا خسته شدم از خدمت و احساس میکنم ظلم بزرگی به ما کردن چون ملاک همیشه تاریخ ارسال دفترچه بود و نه اعزام، اگه در حقمون بی عدالتی نمیشد 3 ماه دیگه خدمتم تموم میشد در صورتیکه باید 11 ماه دیگه صبر کنم، بخدا زور داره .

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng, former AUT, now USC

متاسفانه تا جایی که من می دونم کسانی که امریه هستند نمی تونند از کسری خدمت استفاده کنند. البته مطمئن نیستم چون من پیگیر کسری نبودم. برای پیگیری همون ساختمون قرمز تو صیاد رو باید تشریف ببرید

موفق و شاد باشی.

نقل قول نوشته اصلی توسط atmega16 نمایش پست ها
    با سلام،
    بچه ها 1 سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من در حال حاضر امریه شرکت نفت هستم و دفترچه هم بهمن سال 90 پر کردم و اردیبهشت 91 اعزام شدم. طبق قوانین اون زمان خدمتم 16 ماه بود ولی متاسفانه درست 2 هفته قبل از اعزامم قانون عوض شد و گفتن اونایی که اعزام 91 به بعد هستن خدمتشون 21 و برای امریه ها 24 ماه هست. دو تا نکته:

1- مگه همیشه وقعی قانون جدید میومده ملاک تاریخ ارسال دفترچه نبوده؟ الان چرا پس میگن ملاک تاریخ اعزام هستش؟

2- حدود 11 ماه دیگه از خدمتم مونده و میخوام طرح کسری بردارم. مستقیما باید بنیاد نخبگان نیروهای مسلح همون ساختمان آجر قرمزی توی بزرگراه صیاد بالای سبلان برم یا بنیاد ملی نخبگان؟

اصولا واسه من که 11 ماه از خدمتم مونده فکر میکنید ارزش داره پیگیری کنم با توجه به اینکه ساکن تهران هم نیستم؟ البته واقعا خسته شدم از خدمت و احساس میکنم ظلم بزرگی به ما کردن چون ملاک همیشه تاریخ ارسال دفترچه بود و نه اعزام، اگه در حقمون بی عدالتی نمیشد 3 ماه دیگه خدمتم تموم میشد در صورتیکه باید 11 ماه دیگه صبر کنم، بخدا زور داره .

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng, former AUT, now USC

شما به محض اینکه پذیرش مقاله هات دستت رسید و قبل از اینکه دو سال از فراغت لیسانست بگذره اقدام کن. بنیاد خیلی خوب برخورد می کنه با بچه ها و سیاست کلی اش پذیرفتن حداکثر افراد هست نه اذیت کردن و گیر الکی.

نقل قول نوشته اصلی توسط binahayat_m نمایش پست ها
    دوستان ممنوم میشم کسی من رو از سردرگمی دربیاره
    من می خواستم ، همین الان که دانشجوی ارشد هستم اقدام کنم ببینم ، نتیجه می گیرم؟! تایید مقاله ها به زودی بدستم می رسه
    فقط بابت معدل می ترسم به مشکل برخردم هم کاردانی و هم کارشناسی ارشد، دفاع ارشد هم احتمالا بهمن ماه هستش
    با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)