QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
من بلیط گرفتم برای شیکاگو از اتحاد از مسیر ابوظبی
می خوام بعد از ظهر که میرسم شیکاگو شب اونجا هتل استراحت کنم و فرداش پرواز داخلی داشته باشم.
با توجه به اینکه امریکن ایرلاینز فقط به شهرم پرواز داره و تو سایتش گفته کسایی که از آسیا میان میتونن دومین چمدون 23 کیلویی رو هم بدون اضافه بار بیارن، این شب موندن و فرداش پرواز کردن این قضیه رو خراب نمی کنه؟
اینجاییم که به هم کمک کنیم.
رسم تشکر تو این فروم اینه که اضافه به امتیاز کاربر رو در سمت راست هر پست و بعدش اضافه به امتیاز رو بزنین. (اینجوری پست ها کوتاه تر و بازدهی بیشتر میشه)
سلام
آقای پیرسون عزیز
من برای حدود 19 آگوست باید نیو مکزیکو باشم و باید برای فرودگاه ال پاسو بلیط مستقیم از ایران بگیرم. میشه راهنمایی کنید ارزون ترین پرواز چیه؟
و اینکه پرواز داخلی آمریکا از لوس آنجلس تا ال پاسو رو چطور میتونم بگیرم؟
سلام دوستان میشه برای mississippi شهز starkville مناسبترین مسیر و پروازو بگید. ممنون میشم
سلام دوستان.در پستای قبلی دیدم که گویا پروازهای ترکیبی ایران ایر برای لوس آنجلس مناسبه.از کدوم آزانس بگیرم؟امکان تغییر تاریخ هست؟ جریمه کنسلی چقدر هست؟ از الان برای 20 آگوست بگیرم بهتره؟به جریمه کنسلی می ارزه؟
سلام.برای پرواز از آنکارا به شیکاگو رفت و برگشت چه پروازی رو پیشنهاد میکنید که هم قابلیت تغییر تاریخ داشته باشه و هم هزینش زیاد نشه؟آژانسا میگن چون پرواز از داخل نیست فقط ترکیش میتونن بدن ولی من لوفتهانزا رو از chepoair.com پیدا کردم که قیمتشم مناسب تره.کسی تجربه رزور از این سایتو داشته.اگر از این سایت بگیرم امکان تغییر تاریخ داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)