صفحه 188 از 428 نخستنخست ... 88138178179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198238288 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,871 تا 1,880 , از مجموع 4277

موضوع: راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط newapplicant نمایش پست ها
    سلام، دوستان من الان تورنتو هستم ميشه راهنمايي كنيد تبديل سر دو شاخه كه به سيستم اينجا بخوره كجا ميتونم بيدا كنم. حند جا رفتم نديدم. شارز همه وسايلمون هم تمام شده.
    به Sourceسر بزنید شاید داشته باشند.

Member immigrantdr آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    پزشكي-دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    سلام،
    من دقیقا سوالتون رو متوجه نشدم. واجبات مختلفی داریم بعضی ها عینی و بعضی ها کفایی و بعضی ها اصلا مستحب هستن.
    اما یکی از واجبات عینی اینه که خودتون رو با هوای بد ادمنتون و سرمای اونجا آماده کنید. در ضمن از آنجایی که هوا کمتر آفتابی هست همین باعث افسردگی هم میشه
    سلام دوست عزیز.هر دو بفرمایید هم عینی و کفایی را ممنون می شوم ولی منظور اصلی من این است که برای بیمه بهداشتی و .........و ان چه که باید تغییر کند چه باید بکنیم و از کجا شروع کنیم.

سلام، دوستان من الان تورنتو هستم ميشه راهنمايي كنيد تبديل سر دو شاخه كه به سيستم اينجا بخوره كجا ميتونم بيدا كنم. حند جا رفتم نديدم. شارز همه وسايلمون هم تمام شده.
    من از source خریدم

Senior Member mehran23 آواتار ها

من از دالرما گرفتم يه دلار. كارم ميكنه. اين دالرما هم پديده ايست!

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran23 نمایش پست ها
    من از دالرما گرفتم يه دلار. كارم ميكنه. اين دالرما هم پديده ايست!
    واقعن برای بعضی چیزا عالیه!
    من هر چیز پلاستیکی، از سبد و کاسه و سطل و وسایل شستشو مثل فرچه و جاروی دستی و این چیزا می‌خواستم ازش گرفتم
    برای یه چیزایی مثل پنبه و چسب زخم و گل سر و این خرت و پرتا هم عالیه!
    ظرف یه بارمصرف، وسایل تزئینی برای تولد بچه‌ها، حتی بعضی خوراکیا... واقعن یه دنیائیه! من که دوست دارم هر دفعه برم توش یه چرخ بزنم

Senior Member reza1532 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    واقعن برای بعضی چیزا عالیه!
    من هر چیز پلاستیکی، از سبد و کاسه و سطل و وسایل شستشو مثل فرچه و جاروی دستی و این چیزا می‌خواستم ازش گرفتم
    برای یه چیزایی مثل پنبه و چسب زخم و گل سر و این خرت و پرتا هم عالیه!
    ظرف یه بارمصرف، وسایل تزئینی برای تولد بچه‌ها، حتی بعضی خوراکیا... واقعن یه دنیائیه! من که دوست دارم هر دفعه برم توش یه چرخ بزنم
    سلام
    من این لیست رو برای خودم نوشته بودم تا بیارم ( البته برای دو نفر) یه نگاه بهش بندازین اگرم چیزی به نظرتون اومد بهش اضافه کنید.

1. دمپایی برای حمام و دستشویی و بیرون رفتن.
    2. پتو و ملحفه و رو بالشی.
    3. بشقاب وکاسه و قاشق و چنگال و چاقو.
    4. چند راهی مناسب و تبدیل برای برق.
    5. لوازم حمام شامل: آویز حوله (پشت دری) و جا صابون و مسواک.
    6. لوازم آشپز خانه: آبکش درون سینک و جای اسکاتچ و قاشق چنگال و دستکش ظرفشویی و اسکاتچ و قابلمه و لیوان.
    7. ظروف پلاستیکی برای نگهداری مواد در یخچال.
    8. چند عدد لامپ روشنایی کم مصرف.
    9. ادویه و سبزی خشک.
    10. اسکاتج و شت جهت شستشو.
    11. دفتر و کاغذ و خودکار.
    12. خوشبوکننده دستشویی.
    13. باطری به سایزها ی مختلف.
    14. چوب لباسی.
    15. دستمال کاغذی و گرد گیری.
    16. شونه و مسواک و برس و نخ دندان.
    17. ترجمه تمام مدارک 2 نسخه و ترجمه گواهینامه با مهر دادگستری و تایید امور خارجه نامه رانندگی به همراه اصل(2 نسخه) و سوابق رانندگی .
    18. جای لباس کثیف برای شستشو( جمع شونده).
    19. کیسه فریزر.
    20. دیکشنری فارسی به انگلیسی و بر عکس و خرید دستگاه مترجم همراه.
    21. نخ سوزن و سنجاق قفلی و دکمه.
    22. Router برای شبکه اینترنت.
    23. قفل آویز در سایزهای مختلف
    24. اسپری و لوازم بهداشتی.
    25. کیف چرمی برای مصاحبه ها و مدارک
    26. کابل های usb و سایر کابلها( رابط تلویزیون و dvd player )در سایزهای مختلف
    27. لباس راحتی و اسپرت برای منزل.
    28. منگنه و پوشه.
    29. تهیه سکه یک دلاری جهت کرایه برای حمل چمدان در فرودگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1532 نمایش پست ها
    سلام
    من این لیست رو برای خودم نوشته بودم تا بیارم ( البته برای دو نفر) یه نگاه بهش بندازین اگرم چیزی به نظرتون اومد بهش اضافه کنید.

6. لوازم آشپز خانه: آبکش درون سینک و جای اسکاتچ و قاشق چنگال و دستکش ظرفشویی و اسکاتچ و قابلمه و لیوان.
    9. ادویه و سبزی خشک.
    12. خوشبوکننده دستشویی.
    14. چوب لباسی.
    17. ترجمه تمام مدارک 2 نسخه و ترجمه گواهینامه با مهر دادگستری و تایید امور خارجه نامه رانندگی به همراه اصل(2 نسخه) و سوابق رانندگی .
    19. کیسه فریزر.
    28. منگنه و پوشه.
    من چیز خاص دیگه‌ای به ذهنم نمی‌رسه، فقط لیستتون رو یه اصلاحیه روش می‌ذارم اگر خواستید

دمپائی، پتو و ملافه، بشقاب و چنگال و اینا، فقط به اندازه‌ی روزای اولتون بیارید (تازه اون هم اگر ماه اول یه جای مبله رو بگیرید، همه‌ش توی خونه یا هتل آپارتمانتون هست، می‌تونید همینجا برید بهترین چیزا رو با قیمت ارزون بخرید)
    تبدیل برق بیارید
    لوازم حمام به نظرم خیلی جاگیره! توی والمارت هم با صد تا مدل متنوع و قیمت مناسب هست، تمام سرویسش رو هم داره، از جای صابون و مسواک تا پرده‌ی دوش و گیره‌های پرده دوش!
    لوازم آشپزخونه رو نمی‌خواد بیارید (من فقط سبد کوپیک برای توی سینک اینجا ندیدم) باقیش رو از همون دالر استور با بهترین قیمت بگیرید!
    قابلمه هم اینجا جنس خوبش، از جنس خوب ایران ارزون‌تره!
    ظرف پلاستیکی منم خودم 2-3 تا اوردم، ولی اینا هم با قیمت خوب تو والمارت و ایکیا هست (یه ست 17 تیکه آیکیا 5 دلار! خیلی هم جنسش خوبه!)
    لامپ نیارید! اینجا هست... خونه‌های اجاره‌ای هم خودشون لامپ کم‌مصرف دارن اکثرن
    ادویه و سبزی خشک بیارید، اصلن وزنی نداره! من خودم قد 2 سال آوردم!
    اسکاچ و خوشبوکننده هم نیارید!
    چوب لباسی که اصلن نیارید! 50 تاش 10 دلاره! مگر یکی دو تا برای روزای اول
    دفتر و کاغد در حد یکی دو تا برای یادداشت‌های روزای اول (که البته من خودم بیشتر از Note موبایلم استفاده می‌کنم!)
    باطری یه کم گرونه، حالا اگه خواستین بیارید، ولی وزنش رو هم در نظر داشته باشید
    دستمال کاغذی نیارید، دستمال آشپزخونه و گردگیری هم قیمتش خوبه، ولی حالا چند تا دونه نه جایی می‌گیره، نه وزنی داره
    شونه و مسواک و اینا رو بیارید
    ترجمه که حتمن بیارید
    کیسه فریزر هم اینجا هست، ولی گرونتر از ایرانه، حالا جایی نمی‌گیره که!
    دیکشنری رو با اون وزنش اصلن نیارید! 100 تا اپ برای گوشی موبایل هست... دیکشنری آنلاین هم که الی ماشاالله!!
    جای لباس نیارید!!! به خدا اینجا هست!
    وسایل خیاطی اولیه رو بیارید حتمن، بدرد می‌خوره
    روتر واسه چی؟!! خود شرکت اینترنت بهتون مودم وایرلس می‌ده
    قفل‌اویز نمی‌دونم چیه! اگر از این قفل‌هایی که به در می‌زنن... کوچیکش رو احتمالن برای لاکر ساختمونتون لازمتون می‌شه
    عطر و اسپریتون هم بیارید
    کیف بیارید
    کابل‌های مختلف هم اینجا گرونه! USB ، Mini USB ، HDMI.. اگر دارید اینا هم خوبه بیارید
    لباس، منکنه، پوشه، همه رو بیارید که بدرد می‌خوره
    سکه هم تو فرودگاه ونکوور که چرخ مجانی بود، مقصذ شما رو نمی‌دونم

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1532 نمایش پست ها
    سلام

9. ادویه و سبزی خشک.
    12. خوشبوکننده دستشویی.
    14. چوب لباسی.
    19. کیسه فریزر.
    28. منگنه و پوشه.
    میل خودتونه قطعا اگه جا دارید هرچی دارید برید به نفعتونه اما بعضی هاش به نظرم در اولویت اصلا نیست به جای اینکه با اینها چمدونتون رو سنگین کنید میشه چیزای مفید تری اورد یه چیزایی مثل صابون و ... فقط اندازه مصرف یکی دو هفته یا باطری یا لامپ روشنایی یا کیسه فریزر که من اوردم و اخر نفهمیدم دوستان واسه چی توصیه میکنن یا دستمال کاغذی و گرد گیری حیفه چمدون با اینها پر شه. فکر کنم هنوز چمدونو نبستین که ببینین چیزای ضروریتونم جا نمیشه نه اقا رضا؟ وزن کردین اینها رو؟
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam79 نمایش پست ها
    میل خودتونه قطعا اگه جا دارید هرچی دارید برید به نفعتونه اما بعضی هاش به نظرم در اولویت اصلا نیست به جای اینکه با اینها چمدونتون رو سنگین کنید میشه چیزای مفید تری اورد یه چیزایی مثل صابون و ... فقط اندازه مصرف یکی دو هفته یا باطری یا لامپ روشنایی یا کیسه فریزر که من اوردم و اخر نفهمیدم دوستان واسه چی توصیه میکنن یا دستمال کاغذی و گرد گیری حیفه چمدون با اینها پر شه. فکر کنم هنوز چمدونو نبستین که ببینین چیزای ضروریتونم جا نمیشه نه اقا رضا؟ وزن کردین اینها رو؟
    من همین امروز یه بسته کیسه فریزر مارک پنگوئن خریدم به 1.99دلار. گرونه بنظرتون؟! لامپ روشنایی؟!!!!!جدی میگین یا شوخی میکنین؟ آخه میخواین به کجا وصلش کنین؟!
    تنها چیزی رو که منم تاکید میکنم بیارین، همون سبد داخل سینکه که ماها معمولا برای خالی کردن محتویات قوری استفاده میکنیم. من که کلی مصیبت کشیدم تا پیدا کردم.
    وسایل دوخت و دوز هم مثل ایران خیلی تنوع نداره. اگه رنگهای مختلف نخ بتونین بیارین، خیلی بدردتون میخوره. به نسبت، وسایل خیاطی خیلی ارزون نیست.

ببخشید آقا رضا. اون قفل آویز رو برای چی میخواین؟ منظورم اینه که کاربردش چیه؟!
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Senior Member reza1532 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam79 نمایش پست ها
    سلام مریم خانوم و هدی خانوم و سما خانوم
    نظر شما درسته شاید خیلی هاش زیاد باشه.و همونطور که مریم جون گفتن ما هنوز وزن نکردیم اینها رو.ولیکن همونطور که عرض کردم برای روزهای اول که خونه کاملا خالی هست و ما هم هیچ جا رو نمیشناسیم و تا یاد گرفتن آدرسها زمان میبره و نمیخوایم که تو این مدت لنک بمونیم کفتیم اینها رو بیاریم.این تجربه ای بود که از سوئد داشتیم.فرمایش هدی خانوم کاملا درسته که با قیمت ارزون میشه نمام اینها رو خرید ولی برای روزهای اول احتیاج میشه البته الان که فکر میکنم مثلا 50 تا چوب لباسی 10 دلار یا ست پلاستیکی ایکیا ( راستی تو همون گوتنبرگ کلی راه بود تا ایکیا وای به حال کلگری !!!)
    5 دلار واقعا شاید درست نباشه به تعداد آدم بیاره ولیکن ما فقط به اندازه رفع احتیاج میاریم تا بعدا مکانها و قیمتها دستمون بیاد راستی ما میریم کلگری.
    سرکار خانومها , من و همسرم هر دو باهم این مطالب رو میخونیم( البته نگارش به عهده منه ) و چون ظبیعتا شما خانومها بسیار بیشتر در جریان هستید لطف کنید بر اساس تجربه خودتون این لیست رو اصلاح کنید چون قطعا به درد سایر دوستانی که این مطالب رو میخونند میخوره.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)