اون چيزي كه من در مورد ايميل زدن به سويس گفته بودم ، براي انتقال سويس في از يك شماره سويس به شماره سويس ديگه بود كه در پستهاي قبلي همين تاپيك سويس توضيح كامل دادم. همه اين بحث انتقال سويس في از يك شماره سويس به شماره سويس ديگه يا از I20 به I20 ديگه هم مربوط به "قبل" از صدور ويزا و ورود به آمريكا هست. "بعد" از ورود به آمريكا كه آدم ده بار هم دانشگاه عوض كنه، نيازي به انتقال سويس في يا پرداخت مجدد سويس في نيست. البته در صورتي كه در تمام مدت حضور در آمريكا وضعيت F1 به صورت تمام وقت حفظ شده باشه.
چيزي كه در مورد انتقال "پرونده" سويس از يك دانشگاه به دانشگاه ديگه گفتم، بحثش از سويس في جداست و اين انتقال پرونده مربوط به "بعد" از ورود به آمريكا يا به طور كلي در طي مدت حضور در آمريكا هست. در اين مورد هم در تاپيك late arrival توضيح دادم. روال عادي كار انتقال پرونده به صورت يك روزه هم مي تونه انجام بشه چون كل عمليات آنلاين هست. ولي در صورتي كه سويس چي مربوطه در هر يك از دانشگاههاي مبدا يا مقصد كار رو عقب بندازه، كار انتقال ميتونه خيلي بيشتر از يك روز طول بكشه. چنانكه براي خود من در سال ٢٠٠٩ اتفاق افتاد و من بيشتر از دو ماه علاف اين قضيه بودم. دليلش هم كارشكني سويس چي دانشگاه مقصد بود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)