دوستان ببخشید که مجبور شدم پستم رو تکرار کنم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه من رو واقعن ممنون میشم.
با سلام خدمت اساتید محترم .
ما داریم ماه جون میایم اونجا برای 5 هفته تا لند کنیم و برگردیم .چند تا سوال اساسی دارم .ببخشید اگه بعضی از سوالهام احمقانه و پیش پا افتاده باشه
اولن ما پروازمون کانکشن هست یعنی تو تورنتو می شینیم با کانکشن میایم ونکور سه هفته بعد برمیگیردیم تورنتو دو هفته میمونیم تورنتو برمی گردیم ایران . توی کاغذی که همراه ویزا دادن نوشته باید تو اولین فرودگاهی که میشینیم به افیسر مهارج مراجعه کنیم . به نظر شما بهتره من آدرس ونکور بدم یا تورنتو ؟
سوال دوم : آیا من می تونیم برای پی ار آدرس تورنتو رو بدم .بعد برم ونکور سین کارت بگیرم؟ منظورو اینه که سین کارت از یک ایالت به ایلات دیگه که فرق می کنه یا تو کل کانادا معتبره ؟گوهینامه چی؟ گواهینامه ای که تو ونکور می گیریم همه جا معتبره ؟
سوال سوم : این پولی که برای بچه ها میدن تو همون فرودگاه باید در خواست بدیم ؟ اسمش چیه دقیقن؟
سوال چهارم : آیا ما بهتره تو فرودگاه بگیم که قراره برگردیم یا بهرته بگیم که اومدیم بمونیم ؟ این رو از اون جهت می گم که ظاهرن براساس قوانین اگر قصد تون اقامت نباشه لازم نیست فرمهای b4a , b4e رو ارائه بدیم .
سوال پنجم: کارت بیمه رو خودمون باید بگیریم ؟ یا مثل پی ار می تونیم درخواست بدیم سه ماه بعد دوستهامون بگیرن برامون ؟
سوال ششم: دوستان گفته بودن برای اون سه ماه اول می تونم از ایران بیمه بگیریم چه جوری باید این کار رو بکنم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)