صفحه 189 از 428 نخستنخست ... 89139179180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199239289 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,881 تا 1,890 , از مجموع 4277

موضوع: راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

پیش فرض پاسخ : راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1532 نمایش پست ها
    سلام مریم خانوم و هدی خانوم و سما خانوم
    نظر شما درسته شاید خیلی هاش زیاد باشه.و همونطور که مریم جون گفتن ما هنوز وزن نکردیم اینها رو.ولیکن همونطور که عرض کردم برای روزهای اول که خونه کاملا خالی هست و ما هم هیچ جا رو نمیشناسیم و تا یاد گرفتن آدرسها زمان میبره و نمیخوایم که تو این مدت لنک بمونیم کفتیم اینها رو بیاریم.این تجربه ای بود که از سوئد داشتیم.فرمایش هدی خانوم کاملا درسته که با قیمت ارزون میشه نمام اینها رو خرید ولی برای روزهای اول احتیاج میشه البته الان که فکر میکنم مثلا 50 تا چوب لباسی 10 دلار یا ست پلاستیکی ایکیا ( راستی تو همون گوتنبرگ کلی راه بود تا ایکیا وای به حال کلگری !!!)
    5 دلار واقعا شاید درست نباشه به تعداد آدم بیاره ولیکن ما فقط به اندازه رفع احتیاج میاریم تا بعدا مکانها و قیمتها دستمون بیاد راستی ما میریم کلگری.
    سرکار خانومها , من و همسرم هر دو باهم این مطالب رو میخونیم( البته نگارش به عهده منه ) و چون ظبیعتا شما خانومها بسیار بیشتر در جریان هستید لطف کنید بر اساس تجربه خودتون این لیست رو اصلاح کنید چون قطعا به درد سایر دوستانی که این مطالب رو میخونند میخوره.
    ببینید... چیزی که قطعیه، شما زودتر از 2-3 خونه پیدا نمی‌:کنید که بخواین توی خونه خالی ساکن بشید
    به نظر من که اقلن یه هفته باید یه جای موقت مثل هتل باشید و این زمان برای خرید لوازم اولیه از کافی هم یه چیزی بیشتره
    مگر اینکه شما از ایران و بدون حضور خودتون آپارتمانتون رو اجاره کنید (که نه آسونه، نه توصیه می‌کنم) که اونوقت چیزی که می‌گید درسته

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    من همین امروز یه بسته کیسه فریزر مارک پنگوئن خریدم به 1.99دلار. گرونه بنظرتون؟! لامپ روشنایی؟!!!!!جدی میگین یا شوخی میکنین؟ آخه میخواین به کجا وصلش کنین؟!
    تنها چیزی رو که منم تاکید میکنم بیارین، همون سبد داخل سینکه که ماها معمولا برای خالی کردن محتویات قوری استفاده میکنیم. من که کلی مصیبت کشیدم تا پیدا کردم.
    وسایل دوخت و دوز هم مثل ایران خیلی تنوع نداره. اگه رنگهای مختلف نخ بتونین بیارین، خیلی بدردتون میخوره. به نسبت، وسایل خیاطی خیلی ارزون نیست.

ببخشید آقا رضا. اون قفل آویز رو برای چی میخواین؟ منظورم اینه که کاربردش چیه؟!
    در مورد وسایل دوخت و دوز خدمت دوستان عرض کنم که در بعضی والمارتها، یه بخشی داره پر از وسایل دو خت و دوز . از انواع نخ و سوزن گرفته تا پولک و منجوق، حتی رنگ و غیره برای مارک درست کردن روی لباس.
    بعضی اوقات به خودم میگم که نکنه از بس تنوع اینجا زیاده ما نمیتونیم خوب تصمیم بگیریم و میگیم تنوع کمه!!
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    در مورد وسایل دوخت و دوز خدمت دوستان عرض کنم که در بعضی والمارتها، یه بخشی داره پر از وسایل دو خت و دوز . از انواع نخ و سوزن گرفته تا پولک و منجوق، حتی رنگ و غیره برای مارک درست کردن روی لباس.
    بعضی اوقات به خودم میگم که نکنه از بس تنوع اینجا زیاده ما نمیتونیم خوب تصمیم بگیریم و میگیم تنوع کمه!!
    حالا والمارت هیچی!
    من دفعه اول که رفتم تو فروشگاه مایکلز دلم نمی‌خواست از درش بیام بیرون! اینقدر که همه چیز داشت این فروشگاه! جون می‌ده برای کسایی که اهل هنر و کار دست هستن
    البته در مورد فروشگاه مایکلز اگر دفعه اولتونه ازش خرید می‌کنید، می‌تونید ایمیلتون رو بدین به کشیر و رجیستر کنید، روی گرونترین آیتمتون 40٪ بهتون تخفیف می‌ده (من یه گلدون تقریبن 40 دلاری برام 20 دلار دراومد)
    البته خودش حتمن بهتون پیشنهاد می‌ده، ولی اگر نگفت خودتون بهش بگید

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
    شما توی ایران تنوع بیشتری دارید. اینو از من پیرزن قبول کنید. زرق و برق اون پولک و منجوقا بدرد دوختن درز شلوار لی نمیخوره. شما به نخ با رنگ و جنس خاص نیاز دارین که اینجا نمیتونید پیدا کنید. نخاشون توی بسته بندی و چندتا رنگ اجباری هست که قیمت معقولی هم نداره.

البته اون فروشگاهی که هداجون گفتن، من تاحالا نرفتم. نمیدونم. شاید قیمتای اونجا خوب باشه. ولی من چون خودم خیاطی میکردم، اصلا از این چیزایی که اینجا دیدم، خوشم نیومده.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    شما توی ایران تنوع بیشتری دارید. اینو از من پیرزن قبول کنید. زرق و برق اون پولک و منجوقا بدرد دوختن درز شلوار لی نمیخوره. شما به نخ با رنگ و جنس خاص نیاز دارین که اینجا نمیتونید پیدا کنید. نخاشون توی بسته بندی و چندتا رنگ اجباری هست که قیمت معقولی هم نداره.

البته اون فروشگاهی که هداجون گفتن، من تاحالا نرفتم. نمیدونم. شاید قیمتای اونجا خوب باشه. ولی من چون خودم خیاطی میکردم، اصلا از این چیزایی که اینجا دیدم، خوشم نیومده.
    فروشگاهی که می‌گم اینه:

http://michaels.com/on/demandware.st...ault/Home-Show

بیشتر چیزای زلم زیمبو داره... اما لوازم خیاطی هم کنارش هست... به نظر من که تنوع خیلی خوبی داره
    شما یه فروشگاه قد یه والمارت رو تصور کن که همه‌ش لوازم اولیه‌ی انواع کارای هنریه! از کارت پستال خام و اکلیل و پولک بگیر، تا گدون و سنگای تزئینی و یه چیزایی که من تا وقتی ندیده بودم نمی‌دونستم وجود داره!!

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران -علم و صنعت

دوستان ببخشید که مجبور شدم پستم رو تکرار کنم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه من رو واقعن ممنون میشم.
    با سلام خدمت اساتید محترم .
    ما داریم ماه جون میایم اونجا برای 5 هفته تا لند کنیم و برگردیم .چند تا سوال اساسی دارم .ببخشید اگه بعضی از سوالهام احمقانه و پیش پا افتاده باشه
    اولن ما پروازمون کانکشن هست یعنی تو تورنتو می شینیم با کانکشن میایم ونکور سه هفته بعد برمیگیردیم تورنتو دو هفته میمونیم تورنتو برمی گردیم ایران . توی کاغذی که همراه ویزا دادن نوشته باید تو اولین فرودگاهی که میشینیم به افیسر مهارج مراجعه کنیم . به نظر شما بهتره من آدرس ونکور بدم یا تورنتو ؟
    سوال دوم : آیا من می تونیم برای پی ار آدرس تورنتو رو بدم .بعد برم ونکور سین کارت بگیرم؟ منظورو اینه که سین کارت از یک ایالت به ایلات دیگه که فرق می کنه یا تو کل کانادا معتبره ؟گوهینامه چی؟ گواهینامه ای که تو ونکور می گیریم همه جا معتبره ؟
    سوال سوم : این پولی که برای بچه ها میدن تو همون فرودگاه باید در خواست بدیم ؟ اسمش چیه دقیقن؟
    سوال چهارم : آیا ما بهتره تو فرودگاه بگیم که قراره برگردیم یا بهرته بگیم که اومدیم بمونیم ؟ این رو از اون جهت می گم که ظاهرن براساس قوانین اگر قصد تون اقامت نباشه لازم نیست فرمهای b4a , b4e رو ارائه بدیم .
    سوال پنجم: کارت بیمه رو خودمون باید بگیریم ؟ یا مثل پی ار می تونیم درخواست بدیم سه ماه بعد دوستهامون بگیرن برامون ؟
    سوال ششم: دوستان گفته بودن برای اون سه ماه اول می تونم از ایران بیمه بگیریم چه جوری باید این کار رو بکنم ؟
    تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
    دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
    ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه 2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط solmaz76 نمایش پست ها
    دوستان ببخشید که مجبور شدم پستم رو تکرار کنم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه من رو واقعن ممنون میشم.
    ما داریم ماه جون میایم اونجا برای 5 هفته تا لند کنیم و برگردیم .چند تا سوال اساسی دارم .ببخشید اگه بعضی از سوالهام احمقانه و پیش پا افتاده باشه
    اولن ما پروازمون کانکشن هست یعنی تو تورنتو می شینیم با کانکشن میایم ونکور سه هفته بعد برمیگیردیم تورنتو دو هفته میمونیم تورنتو برمی گردیم ایران . توی کاغذی که همراه ویزا دادن نوشته باید تو اولین فرودگاهی که میشینیم به افیسر مهارج مراجعه کنیم . به نظر شما بهتره من آدرس ونکور بدم یا تورنتو ؟
    سوال دوم : آیا من می تونیم برای پی ار آدرس تورنتو رو بدم .بعد برم ونکور سین کارت بگیرم؟ منظورو اینه که سین کارت از یک ایالت به ایلات دیگه که فرق می کنه یا تو کل کانادا معتبره ؟گوهینامه چی؟ گواهینامه ای که تو ونکور می گیریم همه جا معتبره ؟
    سوال سوم : این پولی که برای بچه ها میدن تو همون فرودگاه باید در خواست بدیم ؟ اسمش چیه دقیقن؟
    سوال چهارم : آیا ما بهتره تو فرودگاه بگیم که قراره برگردیم یا بهرته بگیم که اومدیم بمونیم ؟ این رو از اون جهت می گم که ظاهرن براساس قوانین اگر قصد تون اقامت نباشه لازم نیست فرمهای b4a , b4e رو ارائه بدیم .
    سوال پنجم: کارت بیمه رو خودمون باید بگیریم ؟ یا مثل پی ار می تونیم درخواست بدیم سه ماه بعد دوستهامون بگیرن برامون ؟
    سوال ششم: دوستان گفته بودن برای اون سه ماه اول می تونم از ایران بیمه بگیریم چه جوری باید این کار رو بکنم ؟
    من تنها سوالی که جوابش رو می‌دونم بهتون می‌گم
    شما وقتی برای بیمه درخواست می‌دین، چند روز قبل از اتمام اون سه ماه، براتون نامه میاد و شما خودتون باید برید ازتون عکس بگیرن، کسی نمی‌تونه جاتون بره

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

ما سه نفريم هر نفر هم دو تا چمدان ٢٣ كيلو ميتونيم بياريم با يه كوله... اينهمه چمدون رو با چى پر كنيم اگه قرار باشه اين چيزايى كه شما گفتين با خودمون نياريم؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط solmaz76 نمایش پست ها
    ١-تورنتو
    ٢-بله ولي بايد ادرستان را در BC بدهيد
    سين كارت در تمام كانادا يكسان است
    گواهينامه رانندگي براى ٣ ماه معتبر است ولى قوانين ايالت ها متفاوت است بايد بررسي كنيد كدام گواهينامه را از كدام ايالت به كدام ايالت ديگر ميخواهيد ببريد
    ٣-خير
    Child benefit tax return
    ٤-واقعيت را بگوييد چون فرقى نميكند ( اصلا اين سئوال را از شما نمى پرسند)
    پر كردن فرم ها اجبارى نيست
    ٥-كارت بيمه در هر ايالت متفاوت است و در ON بايد مدارك اقامت بيش از سه ماه داشته باشيد
    اگر با درخواست شما موافقت شد به ادرستان پست ميكنند
    ٦-بيمه درمانى از ايران به شرطى معتبراست كه شامل دارندگان ويزاى مهاجرتى هم باشد.
    موفق باشيد
    استرس نداشته باشيد و honest باشيد بقيه كارها ساده است

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar2006 نمایش پست ها
    ما سه نفريم هر نفر هم دو تا چمدان ٢٣ كيلو ميتونيم بياريم با يه كوله... اينهمه چمدون رو با چى پر كنيم اگه قرار باشه اين چيزايى كه شما گفتين با خودمون نياريم؟
    دوست عزیز بقیه رونمیدونم اما من به همه همینجا چند بار گفتم که هرچیزی که بیارین به نفعتونه حتی همون یه اسکاچم روز اول نخواین واسش پول بدین به نفعتونه حالا شما چمدونتون رو ببندین وزن کنید بعد متوجه میشید .باید اولویت بندی کنید دیگه چمدون سه سوته میشه ۲۳ کیلو اونوقت شما ببین چوبلباسی و اسکاچ واجب تره یا مثلا ملحفه هاتون
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)