صفحه 190 از 428 نخستنخست ... 90140180181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200240290 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,891 تا 1,900 , از مجموع 4277

موضوع: راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

پیش فرض پاسخ : راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

به نظر من آوردن بالش از اوجب واجباته ، به لينك زير نگاه كنيد
    http://www.bestbuy.ca/en-CA/category...5813c14de3en01
    فكر كنيد روز اول آدم مجبور بشه ٢٠٠ دلار عزيز رو بابت سه تا بالش بده بره، دلارهايى كه بصورت محدود واسه هزارتا بدبختى با خودش آورده. تازه اگه همون بالش شصت دارى به مذاق ما خوش بياد

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar2006 نمایش پست ها
    فكر كنيد روز اول آدم مجبور بشه ٢٠٠ دلار عزيز رو بابت سه تا بالش بده بره، دلارهايى كه بصورت محدود واسه هزارتا بدبختى با خودش آورده. تازه اگه همون بالش شصت دارى به مذاق ما خوش بياد
    ما که بالشت هامونو از اوتلت سیرز دونه ای ۵ دلار خریدیم . شما اگه جا دارید بیارید. توی ایران هم یه جنس رو با چندین قیمت میشه پیدا کرد چه برسه به اینجا که تنوع جنس بالاتره اگه بالشت خوب بخواید بیارید میدونید چه حجم و وزنی داره سه تاش؟ معمولیشم که ما داریم والا بد هم نبود ۵ دلار.
    " به قلبت بگو ترس از رنج , از خود رنج بد تر است. و اینکه هیچ قلبی ,تا زمانیکه در جستجوی رویاهایش باشد , رنج نمیکشد چون هر لحظه جست و جو , لحظه ملاقات با خداوند و ابدیت است". "کیمیاگر" paulo coelho

Member
    رشته و دانشگاه
    مخابرات

به نظر من هم آوردن بالشت از واجبات هست اینجا ما بالشت خریدیم دونه ای 60 دلار ولی انگار نه انگار که چیزی زیر سر هست. من که توی اولین سفرم به ایران با خودم بالشت میارم
    Montreal, QC: app.filed December 1, 2011.file transfer January 31, 2012. in process February 24, 2012. Medical done November 3, 2011 ext 1 year.Landing Fee June 15, 2012. CSQ August 2, 2012. Passport request January 3, 2013.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam79 نمایش پست ها
    ما که بالشت هامونو از اوتلت سیرز دونه ای ۵ دلار خریدیم . شما اگه جا دارید بیارید. توی ایران هم یه جنس رو با چندین قیمت میشه پیدا کرد چه برسه به اینجا که تنوع جنس بالاتره اگه بالشت خوب بخواید بیارید میدونید چه حجم و وزنی داره سه تاش؟ معمولیشم که ما داریم والا بد هم نبود ۵ دلار.
    اگر بالش براتون مهمه حتما با خودتون بیارید. ما با اینکه 5-6 کیلو یا شایدم بیشتر جا ازمون گرفته شد. هم بالش و هم لحاف آوردیم. به جار خوردنی که همه جوره اش پیدا میشه و دز ضمن خورده میشه و میره بهتره چیزایی بیارید که راحتی براتون داشته باشه.
    خوش باشید.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    كارشناسي ارشد متالورژي - صنعتي اصفهان و اميركبير

بابا این خبرا هم نیست جاشو پیدا کنید . مثلا نرید از ایکیا بالش بخرید . winners بالش پر رو میده 15 دلار عالی هم هست . یا کاسکو هم جفت بالش خیلی خوب پر رو میده 36 دلار
    تاريخ شروع پروسه در دمشق : 7 جولاي 2005 تاريخ ارسال مدارك آپديت : 1 دسامبر2009
    دریافت مدیکال در لندن 12 سپتامبر 2011- پاسپورت ریکوئست 4 نوامبر 2011 - دریافت ویزا : 28 دسامبر 2011 * کل پروسه :نزدیک 77 ماه

نقل قول نوشته اصلی توسط شادي نمایش پست ها
    بابا این خبرا هم نیست جاشو پیدا کنید . مثلا نرید از ایکیا بالش بخرید . winners بالش پر رو میده 15 دلار عالی هم هست . یا کاسکو هم جفت بالش خیلی خوب پر رو میده 36 دلار
    من هم از Bay که جزو فروشگاه‌های گرون اینجاست، تو حراج 4 تا بالش عالی خریدم دونه‌ای 14-15 دلار اگر درست یادم باشه

Senior Member sama7452 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه فردوسی - الکترونیک

منم از والمارت بالش خریدم به 4 دلار. کیفیتش هم خوب بود؛ یعنی معمولی بود. ولی اگه کسی مثل من عادت به بالش پنبه داره که حتما باید با خودش بیاره. اینجا پیدا نمیشه. من که خودم آوردم. خیلی هم از این بابت شادمانم.
    به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!

Senior Member reza1532 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sama7452 نمایش پست ها
    منم از والمارت بالش خریدم به 4 دلار. کیفیتش هم خوب بود؛ یعنی معمولی بود. ولی اگه کسی مثل من عادت به بالش پنبه داره که حتما باید با خودش بیاره. اینجا پیدا نمیشه. من که خودم آوردم. خیلی هم از این بابت شادمانم.
    یعنی خداییش همه مشکلات فقط در حد بالش و متکاست یا بعد از مدتی به قول دوستمون zini تنها دغدغه میشه طعم پسته با لواشک اینها...... بابا عجب جای خوبیه خارجه !!!
    دوستان لطفا کمی در مورد اینکه روزهای اول برای کاریابی چه کارها کردید.چطور سعی کردید و میکنید البته تا جامعه اطرافتون رو گسترش بدید.یک تازه وارد از کجاها باید شروع کنه تا کم کم وارد جامعه ( ترجیحا کانادایی یا خارجی بشه.چون من دوستی دارم در آمریکا که 5 سال هست ساکن هستند ولی همسرشون به دلیل ارتباط با جامعه ایرانی هنوز در انگلیسی حرف زدن بعد از 5 سال مشکل داره!!!) و اینا .....
    راستی امروز برای اولین بار بعد از مدتها دلار کانادا از دلار آمریکا ارزونتر شد البته فقط 5 تا تک تومنی !!!
    یه روز اومدی یه روزم میری , به همین سادگی!

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

مشكل فقط بالش نيست ولى موضوع بحث اينجا درباره مشكلات روزهاى اول براى تازه واردان به كاناداست و خواب هم مهمترين موضوع روز اول هست قطعا. آدم لال هم باشه و انگليسى هم ندونه بايد بخوابه و بعد از حدود ٢٤ ساعت انتظار و پرواز و ترانزيت مهمترين مساله استراحت درسته تا جت لگ رو جبران كنه. بالش هتلها گاهى اينقدر نرم يا سفته كه خستگى رو در روزهاى اول تو تن آدم نگه ميداره و اين تاثير بدى ميذاره، حتى ممكنه باعث بيمارى هم بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza1532 نمایش پست ها
    یعنی خداییش همه مشکلات فقط در حد بالش و متکاست یا بعد از مدتی به قول دوستمون zini تنها دغدغه میشه طعم پسته با لواشک اینها...... بابا عجب جای خوبیه خارجه !!!
    دوستان لطفا کمی در مورد اینکه روزهای اول برای کاریابی چه کارها کردید.چطور سعی کردید و میکنید البته تا جامعه اطرافتون رو گسترش بدید.یک تازه وارد از کجاها باید شروع کنه تا کم کم وارد جامعه ( ترجیحا کانادایی یا خارجی بشه.چون من دوستی دارم در آمریکا که 5 سال هست ساکن هستند ولی همسرشون به دلیل ارتباط با جامعه ایرانی هنوز در انگلیسی حرف زدن بعد از 5 سال مشکل داره!!!) و اینا .....
    راستی امروز برای اولین بار بعد از مدتها دلار کانادا از دلار آمریکا ارزونتر شد البته فقط 5 تا تک تومنی !!!

Senior Member reza1532 آواتار ها

مشكل فقط بالش نيست ولى موضوع بحث اينجا درباره مشكلات روزهاى اول براى تازه واردان به كاناداست و خواب هم مهمترين موضوع روز اول هست قطعا. آدم لال هم باشه و انگليسى هم ندونه بايد بخوابه و بعد از حدود ٢٤ ساعت انتظار و پرواز و ترانزيت مهمترين مساله استراحت درسته تا جت لگ رو جبران كنه. بالش هتلها گاهى اينقدر نرم يا سفته كه خستگى رو در روزهاى اول تو تن آدم نگه ميداره و اين تاثير بدى ميذاره، حتى ممكنه باعث بيمارى هم بشه
    این هم نظریه
    و اینجور که من برداشت کردم بسته به انعطاف پذیر بودن افراد هزینه هاشونم متفاوت هست و با هم رابطه معکوس دارند.هر چه انعطاف بیشتر هزینه کمتر.بالش از دونه ای 5 دلار شروع شده و به 65 دلار( فعلا البته) تموم شده.جالا باید دید بقیه عزیزان چقدر رکورد میزنن.
    یه روز اومدی یه روزم میری , به همین سادگی!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)