تهران_لوس آنجلس غیر از رزو آن لاین برای آگوست چه جوری می شه رزو کرد که در صورت کنسلی پولو پس بدن؟
QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
تهران_لوس آنجلس غیر از رزو آن لاین برای آگوست چه جوری می شه رزو کرد که در صورت کنسلی پولو پس بدن؟
سلام دوستان. من الان منتظر مرحله کلیرنس هستم. اگه اکی بشه باید 28 آگوست بوستون باشم. به نظر شما بهتره قبل از اینکه جواب بیاد دنبال بلیط باشم؟ یا منتظر بمونم؟ به نظرتون بهترین پرواز و مناسبترین زمان برای خرید بلیط (برای اینکه ارزونتر بشه) کیه؟ بعضی از بچه ها دوطرفه میخرن و میگن که حتی اگه سینگل بگیرن از نظر قیمتی بهتره. پبشاپیش ممنون
سلام.
یه سوال داشتم. مادرم میخواد اواسط جولای بیاد سیاتل و دسامبر یا ژانویه برگرده ایران. سوال من اینه که درسته که من نمیتونم از اینجا براش بلیط بگیرم چون تو فرودگاه میگن کردیت کاردی که گرفتی رو نشون بده؟ و سوال دوم اینکه اگه رفت رو خودش بگیره و برگشت رو من اصلا راه داره ارزونتر در بیاد یا اینکه رفت و برگشت همیشه ارزونتره؟
و در نهایت ! الان من ارزونترین بلیطی که میبینم مثلا برا 15 جولای تا 15 ژانویه حدود 6500 با قطر هست؟ یعنی از این ارزونتر امکان نداره گیر بیاد؟
قطري كه به سياتل پرواز نداره اينطوري بايد يك استاپ توي شيكاگو يا شهر ديگه ايي داشته باشند كه در اين صورت بايد بار رو تحويل بگيرند و دوباره چك اين كنند
بهترين پرواز براي ايشان پروازهاي تركيبي ايران ار و يا امارات هست
خير واقعيت ندارد مي تونيد با كرديت تون بليت بخريد آنلاين براي مادرتون
رفت و برگشت معمولن ارزونتر در مياد
دوستاني كه رزرو باز دارند در حال حاضر
ROE با نرخ ارز توي بازار بيشتر از 3 درصد الان اختلاف قيمت پيدا كرده هست
اين يعني بليت شون رو اين هفته سه شنبه صادر كنند تا چهارشنبه حداقل سه درصد اختلاف قيمت خواهند داشت
سلام ببخشید اگه سوالم تکراریه. می شه بفرمایید پروازهایی که دو استاپ تو اروپا دارن کلا برای ما قابل استفاده نیست؟ یا اینکه می شه اقداماتی انجام داد تا بتونیم اون پرواز ها رو رزرو کنیم؟ یا اینکه اول رزرو کنیم و بعد دنبال اون اقدامات! بریم. منظورم هر جور هماهنگی با هواپیمایی مورد نظر و یا اقدام برای ویزای ترانزیت یا همچین چیزیه. ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)