نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 545 از 1383 نخستنخست ... 454454955355365375385395405415425435445455465475485495505515525535545555956451045 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,441 تا 5,450 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

تهران_لوس آنجلس غیر از رزو آن لاین برای آگوست چه جوری می شه رزو کرد که در صورت کنسلی پولو پس بدن؟

ApplyAbroad Veteran
    rikavache آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Université de Sherbrooke, Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط samare نمایش پست ها
    سلام ببخشید اگه سوالم تکراریه اما نمی شه با پرواز klm رم آمستردام به بوستون رفت؟
    دو استاپ پروازی که پیشنهاد دادم در ابوظبی و آمستردام هست، در مورد پرواز KLM از طریق رم و آمستردام ظاهرا برای ما غیرقابل دسترس است به خاطر اینکه دو استاپ در محدوده شنگن ممکن نیست.
    موفق باشید

Junior Member

سلام دوستان. من الان منتظر مرحله کلیرنس هستم. اگه اکی بشه باید 28 آگوست بوستون باشم. به نظر شما بهتره قبل از اینکه جواب بیاد دنبال بلیط باشم؟ یا منتظر بمونم؟ به نظرتون بهترین پرواز و مناسبترین زمان برای خرید بلیط (برای اینکه ارزونتر بشه) کیه؟ بعضی از بچه ها دوطرفه میخرن و میگن که حتی اگه سینگل بگیرن از نظر قیمتی بهتره. پبشاپیش ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    Eelectrical Engineering - POWER

سلام.
    یه سوال داشتم. مادرم میخواد اواسط جولای بیاد سیاتل و دسامبر یا ژانویه برگرده ایران. سوال من اینه که درسته که من نمیتونم از اینجا براش بلیط بگیرم چون تو فرودگاه میگن کردیت کاردی که گرفتی رو نشون بده؟ و سوال دوم اینکه اگه رفت رو خودش بگیره و برگشت رو من اصلا راه داره ارزونتر در بیاد یا اینکه رفت و برگشت همیشه ارزونتره؟
    و در نهایت ! الان من ارزونترین بلیطی که میبینم مثلا برا 15 جولای تا 15 ژانویه حدود 6500 با قطر هست؟ یعنی از این ارزونتر امکان نداره گیر بیاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Razieh_89 نمایش پست ها
    میشه بگید چه اپشنای بهینه‌ی دیگه‌ای هست؟ امارات یا ترکیش
    خب بعد از ايران ار بهترين آپشن امارات هست با فقط يك استاپ
    امارات براي اين ROUTE كلاس B با قيمت 3/800 رو بسته و در حال حاضر فقط كلاس W با قيمت 4/450 AVAILABLE‌هست

نقل قول نوشته اصلی توسط diba_ze نمایش پست ها
    تهران_لوس آنجلس غیر از رزو آن لاین برای آگوست چه جوری می شه رزو کرد که در صورت کنسلی پولو پس بدن؟
    به هر حال بايد جريمه كنسلي بليت رو پرداخت نماييد

نقل قول نوشته اصلی توسط golak99 نمایش پست ها
    سلام دوستان. من الان منتظر مرحله کلیرنس هستم. اگه اکی بشه باید 28 آگوست بوستون باشم. به نظر شما بهتره قبل از اینکه جواب بیاد دنبال بلیط باشم؟ یا منتظر بمونم؟ به نظرتون بهترین پرواز و مناسبترین زمان برای خرید بلیط (برای اینکه ارزونتر بشه) کیه؟ بعضی از بچه ها دوطرفه میخرن و میگن که حتی اگه سینگل بگیرن از نظر قیمتی بهتره. پبشاپیش ممنون
    براي بوستون هم مناسب ترين پروازهاي تركيبي ايران ار هست منتها آخر آگست جا نميده
    پروازهاي دو طرفه موقعي به صرفه هستن كه قيمتي كمتر از بليت هاي يكطرفه پيدا مي كنند.
    اين اتفاق موقعي مي افتد كه كلاس هاي ارزون يكطرفه همگي پر شده اند ولي كلاس هاي ارزون دوطرفه هنوز AVAILABLE هستند

نقل قول نوشته اصلی توسط arash642004 نمایش پست ها
    سلام.
    یه سوال داشتم. مادرم میخواد اواسط جولای بیاد سیاتل و دسامبر یا ژانویه برگرده ایران. سوال من اینه که درسته که من نمیتونم از اینجا براش بلیط بگیرم چون تو فرودگاه میگن کردیت کاردی که گرفتی رو نشون بده؟ و سوال دوم اینکه اگه رفت رو خودش بگیره و برگشت رو من اصلا راه داره ارزونتر در بیاد یا اینکه رفت و برگشت همیشه ارزونتره؟
    و در نهایت ! الان من ارزونترین بلیطی که میبینم مثلا برا 15 جولای تا 15 ژانویه حدود 6500 با قطر هست؟ یعنی از این ارزونتر امکان نداره گیر بیاد؟
    قطري كه به سياتل پرواز نداره اينطوري بايد يك استاپ توي شيكاگو يا شهر ديگه ايي داشته باشند كه در اين صورت بايد بار رو تحويل بگيرند و دوباره چك اين كنند
    بهترين پرواز براي ايشان پروازهاي تركيبي ايران ار و يا امارات هست
    خير واقعيت ندارد مي تونيد با كرديت تون بليت بخريد آنلاين براي مادرتون
    رفت و برگشت معمولن ارزونتر در مياد

دوستاني كه رزرو باز دارند در حال حاضر
    ROE با نرخ ارز توي بازار بيشتر از 3 درصد الان اختلاف قيمت پيدا كرده هست
    اين يعني بليت شون رو اين هفته سه شنبه صادر كنند تا چهارشنبه حداقل سه درصد اختلاف قيمت خواهند داشت

Member samare آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering-Control

سلام ببخشید اگه سوالم تکراریه. می شه بفرمایید پروازهایی که دو استاپ تو اروپا دارن کلا برای ما قابل استفاده نیست؟ یا اینکه می شه اقداماتی انجام داد تا بتونیم اون پرواز ها رو رزرو کنیم؟ یا اینکه اول رزرو کنیم و بعد دنبال اون اقدامات! بریم. منظورم هر جور هماهنگی با هواپیمایی مورد نظر و یا اقدام برای ویزای ترانزیت یا همچین چیزیه. ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)