نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نتیجه درخواست ویزای همسر: (انتخاب بیش از یک گزینه مجاز ا

رأی دهندگان
193. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • موافقت

76 39.38%
  • مخالفت

33 17.10%
  • موافقت بعد از اپیل

12 6.22%
  • مخالفت بعد از اپیل

4 2.07%
  • اقدام از ترکیه

105 54.40%
  • اقدام از امارات

25 12.95%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 55 از 651 نخستنخست ... 5454647484950515253545556575859606162636465105155555 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 6510

موضوع: ویزای نامزدی و ازدواج انگلستان (Partner of a British citizen or settled person)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ویزای نامزدی و ازدواج انگلستان (Partner of a British citizen or settled person

با سلام
    مدرك انتحان KET جزء مداركي هست كه براي ويزا ازتون ميخوان و توي check list اونها هست و بايد امتحانشو بدين .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه گیلان معماری

پیش فرض پاسخ : ویزای نامزدی و ازدواج انگلستان (Partner of a British citizen or settled person

پریسا جان شما اگه همین امروز بخواین پرینت موبایل رو از مخابرات بگیرین واسه 6 ماه می دن . البته مخابرات شهرهای دیگر رو نمی دونم .ولی اگه نداری باز نگران نباش اگه کارت تلفن و یا هر مدرک دیگری اعم از چت و یا ایمیل رو داشته باشی کافی .

نقل قول نوشته اصلی توسط sintia نمایش پست ها
    سلام ليلا جان. براي من هم نامه اي نيومده. شما از كجا ميدوني كه 1.5 ماه بيش نامه برات ارسال شده؟ من اصلاً جيزي راجع به اين نامه نميدونم
    سلام عزیزم، همسرم چندین بار تماس گرفت اخرین تماسی که داشت گفتند نامه در چه تاریخی ارسال شده از طریق ایمیل هم متن نامه رو ارسال کردن و گفتن مجددا نامه هم برام ارسال میکنند
    چهره ي خود را به سوي خورشيد بگردان،
    آن گاه تمام سايه ها پشت سر تو خواهند افتاد...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahaksharifi نمایش پست ها
    پریسا جان شما اگه همین امروز بخواین پرینت موبایل رو از مخابرات بگیرین واسه 6 ماه می دن . البته مخابرات شهرهای دیگر رو نمی دونم .ولی اگه نداری باز نگران نباش اگه کارت تلفن و یا هر مدرک دیگری اعم از چت و یا ایمیل رو داشته باشی کافی .
    ممنون از راهنماييتون عزيزم
    همسرم با كارت تلفن به من زنگ ميزنه و ليست تماسها رو از سايت مربوط به كارت تلفن گرفته آيا اين ليست معتبر هست ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه گیلان معماری

نقل قول نوشته اصلی توسط Parisa50 نمایش پست ها
    همسرم با كارت تلفن به من زنگ ميزنه و ليست تماسها رو از سايت مربوط به كارت تلفن گرفته آيا اين ليست معتبر هست ؟
    علاوه بر لیست تماسها کارت تلفن ها هم ضمیمه مدارکت کن هر مدرکی که ارتباطتون رو تو این مدت ثابت بکنه .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Leila82 نمایش پست ها
    سلام عزیزم، همسرم چندین بار تماس گرفت اخرین تماسی که داشت گفتند نامه در چه تاریخی ارسال شده از طریق ایمیل هم متن نامه رو ارسال کردن و گفتن مجددا نامه هم برام ارسال میکنند
    همسرت با كجا تماس كرفت؟ اكه ميشه بكو ما هم تماس بكيريم جوياي نامه بشيم.
    دوستان، من نامه دريافت نكردم الان من بايد تا كي منتظر بمونم؟ شماره ي تماسي وجود داره كه بتونم جوياي كارم بشم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Parisa50 نمایش پست ها

بله معتبره علاوه بر اون اگه پرینت تلفن مستقیم هم داری ضمیمه کن چون یه رکورد هم با تلفن همسرت باید داشته باشه هر چند آفیسری که کیس منو بررسی کرده بوده کوچکترین توجهی به تماسهای تلفنی نکرده بود

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ویزای نامزدی و ازدواج انگلستان

سلام هومن عزیز خسته نباشید یک سوال داشتم جواب بدید لطف کرده اید قانون جدید هست که باید 18600 درامد داشت ما 4 ماه است با اضافه کاری شوهرم هفته اای 410 پوند در یک شرکت به صورت استخدام است ولی پارسال به صورت اجنسی بود و حقوقش کمتر در p45اخر که برج 2013 داده شده این مبلغ کمتر ایا حقوق در حال حاضر را کار دارند یا p45

Junior Member

سلام .
    من در ماه مارچ درخواست بازبيني مدارك و اپيل دادم تازه يك نامه امده كه مدارك شما به تركيه ارسال شد منتظر تصميم باشيد كه آيا ويزاتون آماده است يا اينكه بايد برين دادگاه. ميخواستم بدونم كسي ميدونه چه مدت طول ميكشه تا جواب از تركيه به من بدن ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط li27 نمایش پست ها
    سلام .
    من در ماه مارچ درخواست بازبيني مدارك و اپيل دادم تازه يك نامه امده كه مدارك شما به تركيه ارسال شد منتظر تصميم باشيد كه آيا ويزاتون آماده است يا اينكه بايد برين دادگاه. ميخواستم بدونم كسي ميدونه چه مدت طول ميكشه تا جواب از تركيه به من بدن ؟
    سلام به من هم همين نامه تو ماه اپريل اومد اما توش نوشته از تاريخي روي نامه خورده تا ١٩ هفته بعد خبر ميدن واگه مشكلي باشه دادگاه هم بعد ١٩ هفته معلوم ميشه كه كي هست
    البته من اينطوري شنيدم كه ممكنه قبل ١٩ هفته جواب okبياد حالا تا چه حد درسته نميدونم اميدوارم موفق باشيد
    روزهای خوب خواهند آمد .
    اندکی صبر ......

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)