صفحه 191 از 428 نخستنخست ... 91141181182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201241291 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,901 تا 1,910 , از مجموع 4277

موضوع: راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

پیش فرض پاسخ : راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar2006 نمایش پست ها
    مشكل فقط بالش نيست ولى موضوع بحث اينجا درباره مشكلات روزهاى اول براى تازه واردان به كاناداست و خواب هم مهمترين موضوع روز اول هست قطعا. آدم لال هم باشه و انگليسى هم ندونه بايد بخوابه و بعد از حدود ٢٤ ساعت انتظار و پرواز و ترانزيت مهمترين مساله استراحت درسته تا جت لگ رو جبران كنه. بالش هتلها گاهى اينقدر نرم يا سفته كه خستگى رو در روزهاى اول تو تن آدم نگه ميداره و اين تاثير بدى ميذاره، حتى ممكنه باعث بيمارى هم بشه
    البته در مورد جت لگ، از ایران به اینجا زیاد آزاردهنده نیست، مخصوصن اگر وسط روز برسید، یه شب خواب کامل، قشنگ مشکل جت لگ رو حل می‌کنه
    اما از اینجا به ایران برید یه کم بیشتر آدم اذیت می‌شه

Senior Member reza1532 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    البته در مورد جت لگ، از ایران به اینجا زیاد آزاردهنده نیست، مخصوصن اگر وسط روز برسید، یه شب خواب کامل، قشنگ مشکل جت لگ رو حل می‌کنه
    اما از اینجا به ایران برید یه کم بیشتر آدم اذیت می‌شه
    من فکر نکنم مشکلی داشته باشم
    من تو اتوبوسهای بین شهری هم بلافاصله خوابم میبره الانم حدود 4 سال هست که ثابت تو شیفت شب هستم فکر کنم ساعت بدنم الان تو همین ایران هم تنظیم شده رو شب اونجا هم باید همه چی ok باشه البته.ما هم 12 ظهر میرسیم.
    یه روز اومدی یه روزم میری , به همین سادگی!

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar2006 نمایش پست ها
    به نظر من آوردن بالش از اوجب واجباته ، به لينك زير نگاه كنيد
    http://www.bestbuy.ca/en-CA/category...5813c14de3en01
    فكر كنيد روز اول آدم مجبور بشه ٢٠٠ دلار عزيز رو بابت سه تا بالش بده بره، دلارهايى كه بصورت محدود واسه هزارتا بدبختى با خودش آورده. تازه اگه همون بالش شصت دارى به مذاق ما خوش بياد
    دو هفته قبل سوپر استور دوتا بالش می داد 5 دلار. ( خوب هم بودند)
    اگر کسی حساسیت خاصی به بالشش داره بیاره، وگرنه از 2.5 دلار هست تا ....
    بجای اینکه قیمت اجناس در کانادا را با قیمت همون جنس در ایران مقایسه کنید یک فایل اکسل درست کنید، قیمت جنس را در ایران + قیمت وزنی اش+ قیمت حجمی اش کنید. اینطوری منطقی تره و می تونید مقایسه درستی داشته باشید

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط شادي نمایش پست ها
    بابا این خبرا هم نیست جاشو پیدا کنید . مثلا نرید از ایکیا بالش بخرید . winners بالش پر رو میده 15 دلار عالی هم هست . یا کاسکو هم جفت بالش خیلی خوب پر رو میده 36 دلار
    سلیقه ای هست. از اونجایی هم که خواب بیشترین زمان مداوم در زندگی آدمه، چنانچه به بالش حساسید بیارید.

Member yasinhajizadeh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دکترای مهندسی طی کشی

بالش ۳۵۰ دلاری هم هست، خدا قسمت عاشقان بکنه

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1532 نمایش پست ها
    این هم نظریه
    و اینجور که من برداشت کردم بسته به انعطاف پذیر بودن افراد هزینه هاشونم متفاوت هست و با هم رابطه معکوس دارند.هر چه انعطاف بیشتر هزینه کمتر.بالش از دونه ای 5 دلار شروع شده و به 65 دلار( فعلا البته) تموم شده.جالا باید دید بقیه عزیزان چقدر رکورد میزنن.

سلام دوستان
    امیدوارم همگی خوب باشید.
    پذیرش من برای fall از دانشگاه western ( البته بعد گذشت 35 روز هنوز خبری از سفارت نیست).
    میخواستم از بچه هایی که تو اونتاریو هستند در مورد شرایط زندگی و هزینه ها بپرسم. بهتره برم خوابگاه یا خونه بگیرم؟

سلام به همگی
    بعد از لندینگ و مراجعه به مراکز مربوطه چقدر طول میکشه تا health cardبه دستمون برسه.ایا این health card حکم بیمه رو داره؟یعنی وقتی مثلا" به بیمارستان میریم با داشتن این کارت دیگه ازمون پولی نمی خوان؟
    ممنون که جواب میدین.
    دریافت فایل نامبر دوم از سوریه: 18 ژانویه 2010---اپدیت مدارک:1 اکتبر 2011----دریافت مدیکال:14 نوامبر 2011----انجام مدیکال :5 ژانویه 2012----پاس رکوئست:6 دسامبر 2012---دریافت ویزا:2 ژانویه 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران -علم و صنعت

نقل قول نوشته اصلی توسط amira44a نمایش پست ها
    ١-تورنتو
    ٢-بله ولي بايد ادرستان را در BC بدهيد
    سين كارت در تمام كانادا يكسان است
    گواهينامه رانندگي براى ٣ ماه معتبر است ولى قوانين ايالت ها متفاوت است بايد بررسي كنيد كدام گواهينامه را از كدام ايالت به كدام ايالت ديگر ميخواهيد ببريد
    ٣-خير
    Child benefit tax return
    ٤-واقعيت را بگوييد چون فرقى نميكند ( اصلا اين سئوال را از شما نمى پرسند)
    پر كردن فرم ها اجبارى نيست
    ٥-كارت بيمه در هر ايالت متفاوت است و در ON بايد مدارك اقامت بيش از سه ماه داشته باشيد
    اگر با درخواست شما موافقت شد به ادرستان پست ميكنند
    ٦-بيمه درمانى از ايران به شرطى معتبراست كه شامل دارندگان ويزاى مهاجرتى هم باشد.
    موفق باشيد
    استرس نداشته باشيد و honest باشيد بقيه كارها ساده است
    امیرخان ممنون از جوابتون . در مورد بیمه اینکه نوشتین باید بیمه درمانی شامل بیمه مهاجرتی باشه یعنی چی ؟ ما از کجا باید برای گرفتن بیمه اقدام کنیم اصلن؟ یعنی اگه از کانادا اقدام کنیم چطوره از ایران اقدام کنیم چطور؟
    تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
    دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
    ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه 2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013

Senior Member

قابلى نداشت
    بيمه هايي كه بعنوان بيمه مسافرتى در ايران ميفروشند براى مسافرت هاى توريستى اعتبار دارد و ممكن است كه شامل افرادي كه به قصد مهاجرت سفر ميكنند نشود .
    بيمه معتبر را بهتر است از خود كانادا تهيه كنيد . من براى سه ماه اول بيمه نخريدم و به خير گذشت ولى حادثه خبر نميكند!
    بعضى از دوستان هم با همان بيمه هاى خريدارى شده از ايران توانسته اند هزينه ها را از بيمه بگيرند ولى به نظر من قاعده كلى نيست و نميتوان روى ان حساب باز كرد (ريسك دارد)

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط beheshteh1985 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    امیدوارم همگی خوب باشید.
    پذیرش من برای fall از دانشگاه western ( البته بعد گذشت 35 روز هنوز خبری از سفارت نیست).
    میخواستم از بچه هایی که تو اونتاریو هستند در مورد شرایط زندگی و هزینه ها بپرسم. بهتره برم خوابگاه یا خونه بگیرم؟
    بستگی داره. بسنجید ببینید هزینۀ خوابگاه چطور هست.
    با در نظر گرفتن اینکه آیا میتونید توی خونه هایی زندگی کنید که 5-6 نفر باهم هستن و هرکسی یه اتاق داره، با فاصلۀ منطقی از دانشگاه و معمولا مبله، ببینید شرایط چطور هست.
    معمولا آپشن دوم هزینۀ کمتری داره. ولی باز هم بستگی به محل و تعداد دانشجوهای هر خونه داره.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)