یه روز اومدی یه روزم میری , به همین سادگی!
دو هفته قبل سوپر استور دوتا بالش می داد 5 دلار. ( خوب هم بودند)
اگر کسی حساسیت خاصی به بالشش داره بیاره، وگرنه از 2.5 دلار هست تا ....
بجای اینکه قیمت اجناس در کانادا را با قیمت همون جنس در ایران مقایسه کنید یک فایل اکسل درست کنید، قیمت جنس را در ایران + قیمت وزنی اش+ قیمت حجمی اش کنید. اینطوری منطقی تره و می تونید مقایسه درستی داشته باشید
سلام دوستان
امیدوارم همگی خوب باشید.
پذیرش من برای fall از دانشگاه western ( البته بعد گذشت 35 روز هنوز خبری از سفارت نیست).
میخواستم از بچه هایی که تو اونتاریو هستند در مورد شرایط زندگی و هزینه ها بپرسم. بهتره برم خوابگاه یا خونه بگیرم؟
سلام به همگی
بعد از لندینگ و مراجعه به مراکز مربوطه چقدر طول میکشه تا health cardبه دستمون برسه.ایا این health card حکم بیمه رو داره؟یعنی وقتی مثلا" به بیمارستان میریم با داشتن این کارت دیگه ازمون پولی نمی خوان؟
ممنون که جواب میدین.
دریافت فایل نامبر دوم از سوریه: 18 ژانویه 2010---اپدیت مدارک:1 اکتبر 2011----دریافت مدیکال:14 نوامبر 2011----انجام مدیکال :5 ژانویه 2012----پاس رکوئست:6 دسامبر 2012---دریافت ویزا:2 ژانویه 2013
تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013
قابلى نداشت
بيمه هايي كه بعنوان بيمه مسافرتى در ايران ميفروشند براى مسافرت هاى توريستى اعتبار دارد و ممكن است كه شامل افرادي كه به قصد مهاجرت سفر ميكنند نشود .
بيمه معتبر را بهتر است از خود كانادا تهيه كنيد . من براى سه ماه اول بيمه نخريدم و به خير گذشت ولى حادثه خبر نميكند!
بعضى از دوستان هم با همان بيمه هاى خريدارى شده از ايران توانسته اند هزينه ها را از بيمه بگيرند ولى به نظر من قاعده كلى نيست و نميتوان روى ان حساب باز كرد (ريسك دارد)
بستگی داره. بسنجید ببینید هزینۀ خوابگاه چطور هست.
با در نظر گرفتن اینکه آیا میتونید توی خونه هایی زندگی کنید که 5-6 نفر باهم هستن و هرکسی یه اتاق داره، با فاصلۀ منطقی از دانشگاه و معمولا مبله، ببینید شرایط چطور هست.
معمولا آپشن دوم هزینۀ کمتری داره. ولی باز هم بستگی به محل و تعداد دانشجوهای هر خونه داره.
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
علاقه مندی ها (Bookmarks)