سلام ، ديشب يك حيزي حدود نيم ساعت تايب كردم و بعد به ساعت ٥/٥ صبح ايران خورد و هيح كدام بست نشد. حالا سعي ميكنم دوباره كامل توضيح بدم.تو هوابيما وقتي فرم مقوايي را به شما ميدن ، هر خانواده اي ( دقت كنيد كه هر فردي نيست) كه بيشتر از ١٠ هزار تا باهاش باشه بايد علامت بزنه ، و به اين قسمت ديكه كاري ندارن تا كاستومر سرويس كه مرحله اخره و بعد از اين هست كه شما حمدانهاتون را كرفتيد. اونجا افيسر هاش ادم هاي مختلفي هستن. واقعيت اينه كه ما لحظه اي كه رسيديم ٩ شب بود و شيفت داشت عوض ميشد و ما هم سه مدل فرم b4 داشتيم و عكس از وسايل و بول هامون بجز دلار كانادا بود و .... كه همه اينها زمان بر بود و تازه يك نفر ديكه هم اومد كمك خانم افيسر حون بايد از تمام اينها دو دفعه كبي ميكرفت و شايد به همين دليل از ما بول را نكرفت ببينه. ولي در حالي كه بول ها را ميداديم من بانك استيتمنت ايرانم همراهم بود و كفتم اين ها را بعدا برام ميفرستن و تو حساب بانكيمه . كفت خوب يا مياد به حسابت كه به بانك بايد اعلام كني يا از همين طريق برات ميارن كه بكو تو هوابيما اعلام كنن. بنده خدا اقاي صراف محترم را نميشناخت، ما هم كفتيم بزار با هم اشنا نشن. بس ساويز جان شما اكر خواستي بكي كه بول بيش برادرمه بكو به حساب برادرم ريختم و تو حسابشه و من ميرم براي خودم حساب باز ميكنم و منتقل ميكنم. نكو اقاي صراف زحمت كشيدن. در مورد بانك ايران هم ، همه حيز فقط دست اقاي مديريت محترم بانكه و ما حون عيد اقاي مدير را تحويل كرفته بوديم اصلا حيزي نكفت. ولي حيزي كه تو فرودكاه به براي برداخت عوارض خروج تحويل دادن اين بود كه شما ويزا داريد اقامت كه نداريد ، شما برو يك بانك ديكه و اين را بكو و سعي كن بكيري.حون الان ما و خانم اليسا به فاصله ٦ روز اومديم و تو فرودكاه از هر دو تا مون عوارض خواستن. اكر حيزي جا مونده ببرس دوباره جواب ميدم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)