صفحه 1324 از 1467 نخستنخست ... 3248241224127413141315131613171318131913201321132213231324132513261327132813291330133113321333133413741424 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 13,231 تا 13,240 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadu نمایش پست ها
    ضمن تبریک فراوان، یکی از دوستان پس از حدود سه هفته، پاسپورتهایشان با ویزا برگشت. من آرامکس را پیشنهاد می کنم، با همان سرعت اما یک سوم هزینه فدکس؛ موفق باشید.
    مرسی‌ از لطفتون. راستش شهری که ما هستیم اصلا آرامکس نداره. فکر می‌کنم آرامکس زیاد توی کانادا فعال نیست و همه جا شعبه نداره. فدکس ۷۶$ قیمت داده که بد نیست. راستش من یک بر DHL پلیس سرتیفیکتی رو که از ایران برام برام فرستادن خراب کرد (روش چسب زده بودن) بعد از اون دیگه میترسم شرکت جدید رو امتحان کنم. سه‌ هفته هم بیاد خیلی‌ خوبه!! شما هم آماده باشید همین روزاست که این ایمیل رو بگیرید..
    فایل نامبر فدرال :مارچ2006 _دریافت مدیکال:15نوامبر2012
    تحویل مدارک به ورشو :7دسامبر2012_ پاسپورت ریکوست :28 می2013
    فایل استانی: نامینیشن: نوامبر2012، فرستادن مدارک به سیدنی:مارچ 2013، مدیکال: می2013

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

شاید چون خارج از ایران هستید روال در مورد شما فرق می کنه، برای ما همراه ایمیل یک فایل متنی بود که باید ازش پرینت می گرفتیم و همراه پاسپورت ها به سفارت تحویل می دادیم، تاریخ اعتبار ویزا هم توش نوشته شده بود. baharina عزیز، طبق جدول چند نفر از بچه ها موندن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahta نمایش پست ها
    به امیلی‌ که برای ما فرستادن هیچ فایلی اتچ نشده. فقط گفته ۳۰ روز مهلت درین و پاسپورتها و عکس و مشخصات قد و رنگ چشم رو به آدرسی که در ورشو هست بفرستین.
    باید فرم یا فایلی هم میفرستادن؟؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق

سلام دوستان
    بلاخره پاسسسسسس ريكوءست شديمممممممممم
    ايملشو تازه ديدم
    ساعت ٧ شب به وقت ايران رسيده
    به اميدپاس ريكوءست همگي
    تاريخ ارسال مدارك به دمشق 24 آگوست 2006؛ تاريخ انتقال فايل به ورشو 28 آپريل 2010؛تاريخ ارسال مدارك آپديت 16 نوامبر 2012;تاريخ ارسال مديكال ٣٠نوامبر٢٠١٢؛تاريخ ارسال سري دوم آپديت ١٢ دسامبر٢٠١٢و
    پاس ریکوئست : 28 می 2013

Senior Member baharina آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط uxmal09 نمایش پست ها
    شاید چون خارج از ایران هستید روال در مورد شما فرق می کنه، برای ما همراه ایمیل یک فایل متنی بود که باید ازش پرینت می گرفتیم و همراه پاسپورت ها به سفارت تحویل می دادیم، تاریخ اعتبار ویزا هم توش نوشته شده بود. baharina عزیز، طبق جدول چند نفر از بچه ها موندن؟
    دوست عزيز ازون جدول ، ٢٠ نفر فعال منتظر ويزا هستن، البته اگر اشتباه نكنم ٣نفر از دوستان چون بعد مديكال عضو جديد خانواده (همسر،فرزند) رو اعلام كردن ، هنوز مديكالاشون كامل نشده يا به تازگي كامل شده؛)
    به حباب نگران لب يك رود قسم و به كوتاهي ان لحظه شادي كه گذشت غصه هم خواهد رفت، انچناني كه فقط خاطره اي خواهد ماند!

Senior Member baharina آواتار ها

با تبريك به سه دوستي كه امروز pr شدن
    باتوجه به اينكه اين هفته ٥شنبه ورشو تعطيله، يه دعايي براي ما منتظران بكنيد تو دو روز باقي مونده ماه مي pr ماهم بياد
    http://www.canadainternational.gc.ca...eng&menu_id=16

میگم دعای اینور آبی مثل اینکه بهتر میگیره...

آقا ساویز، ایر کانادا اگر اینترنشنال باشه میشه تحمل کرد. از KLM و امارات و اتحاد و قطر خیلی پایینتر بود. حالا شاید پرواز ما اینجوری بوده. مهمانداراش خیلی بد اخلاق بودن. مانیتور هاش کلا بازیهاش خراب بود و صدای فیلمهاش خراب. ولی باز قابل تحمل بود. ولی اگر کانکشن داخلی دارید اصلا روش فکر نکنید. افتضاحه. شاید اگر یه روز تو خود کانادا خواستین مسافرت کنید اوکی باشه ولی بعد از 13 ساعت هواپیما و یه ترانزیت تو لندن و 6 ساعت تورنتو با گاری میرفتیم راحت تر بود. 5 ساعت پرواز بود جگرمون در اومد. من که عمرا با ایر کانادا مسافرت کنم.
    ببخشید مهتا جان ظاهرا تجربه من با شما خیلی فرق داشته.
    در مورد عوارض خروج هم بله ما هم پرداخت کردیم.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Azi2006 نمایش پست ها
    New applicant عزيز من متوجه نشدم بالآخرة شما عوارض خروج از كشور را دادين يا نه و أرز دولتى بهتون تعلق گرفت يا نه؟ و نوشتين در حالي كه پولها را ميداديم منظورتون چيه پول ها را به آفيسر ميدادين ؟ ميشه بهتر توضيح بدين ممنون.
    بله ما به لطف رييس محترم بانك ارز را كرفتيم . منظور از ارايه بول ها همان اعلام موجودي بود نه اين كه بول را نشان بديم. من و همسرم هم از قبل عوارض را براي ارز داده بوديم ولي كفتيم تو فرودكاه رو نكنيم شايد نخواستن ولي كفتن نميشه و رفتيم و براي دخترم هم برداخت كرديم.

Senior Member

از دوستای گلم آقای نیو عزیز و خانوم ها مهتا و الیسا برای پاسخشون تشکر میکنم.
    نیو جان میخوام یه نتیجه گیری بکنم و اون این که 1- استیتمنت بانک ایرانم به درد نمیخوره.درسته؟ 2- ارز دولتی رو روش حساب نکنم.درسته؟اگه تونستی شعبه ای که ازش گرفتید رو برام بنویسید.مرسی 3- فایده داره بگم دلار ها رو به حساب خواهرم در کانادا ریختم؟ میتونم بگم با خودش بیاره فرودگاه.
    راستی نیو جان تورنتو هوا چطوره؟گرم شده؟ مرسی

Mahtha جان
    Nima جان
    و Kami جان
    تبريك ميگم اميدوارم هميشه شاد و خوشحال باشيد و از موفقيت ها و موقعيت جديدتون لذت ببريد
    از اليسا و نيو اپليكنت دوست داشتني ووفادار به صفحه هم متشكرم گزارشهاتون مفيد و جالب بود افرين به شما

نقل قول نوشته اصلی توسط baharina نمایش پست ها
    با تبريك به سه دوستي كه امروز pr شدن
    باتوجه به اينكه اين هفته ٥شنبه ورشو تعطيله، يه دعايي براي ما منتظران بكنيد تو دو روز باقي مونده ماه مي pr ماهم بياد
    http://www.canadainternational.gc.ca...eng&menu_id=16
    بهار جان به جز نيما٥٨ و مهتا مگر فرد ديگري هم pr شد؟