نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 550 از 1383 نخستنخست ... 504505005405415425435445455465475485495505515525535545555565575585595606006501050 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,491 تا 5,500 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط rikavache نمایش پست ها
    تا جایی که من میدونم در هر دو مورد حدود 5000 دلار باید باشه، اینکه چقدر حساس هستم هم نمیشه گفت، بازرسی بدنی نمی کنن ولی اگه پیدا کنن . . . میشی مثل طهماسب مظاهری تو فرودگاه فرانکفورت
    آخه من شنیده بودم از ایران 5000 تاست که اصلا گیر نمیدن. و برای آمریکا 10000 تاست. بنابراین همه همون 10000 تا رو میبرن. ولی آخه از کجا میتونن بفهمن؟
    یه جوری جا سازی میکنی که نتونن بفهمن دیگه. الان دانشجو ها همون 5000 تا رو میبرن؟
    در ضمن میشه اجناس قیمتی برد؟ که در صورت نیاز اونجا بفروشمش. مثلا به طلا یا قالیچه و این جور چیزا تو فرودگاه گیر میدن؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Eelectrical Engineering - POWER

نقل قول نوشته اصلی توسط rebellion نمایش پست ها
    آخه من شنیده بودم از ایران 5000 تاست که اصلا گیر نمیدن. و برای آمریکا 10000 تاست. بنابراین همه همون 10000 تا رو میبرن. ولی آخه از کجا میتونن بفهمن؟
    یه جوری جا سازی میکنی که نتونن بفهمن دیگه. الان دانشجو ها همون 5000 تا رو میبرن؟
    در ضمن میشه اجناس قیمتی برد؟ که در صورت نیاز اونجا بفروشمش. مثلا به طلا یا قالیچه و این جور چیزا تو فرودگاه گیر میدن؟
    2 سال پیش که ما اومدیم، تو ایران که هیچی نپرسیدن. تو آمریکا هم گفتن بیشتر از 10000 تا اگه هست باید اعلام کنید. در اصل تو کارتی که میدن هرچقدر دارید رو باید بگید. مال من کمتر از 10000 تا بود، تو فرودگاه گفت پولاتو نشون بده و مشکلی هم نبود. بیشتر از 10000 تا رو میپرسن چرا اینقدر اما کمترش رو فقط میگن چقدر دارید.
    شما هرچی که دارید رو حتما بگید و بیشتر دنبال دلیل بگردید تا اینکه دنبال راهی که جاسازی کنید ! اگه بفهمن به احتمال زیاد به مشکل بر میخورید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    با لوفت هانزا از طريق مونيخ اگر بليت راندتريپ بتونيد روي كلاس اكونومي L بگيريد بهترين قيمت هست كه از توركيش هم ارزونتر در مياد
    اين بليت رو از داخل ايران نمي تونيد بخريد
    سایت http://traviran.com رو برای خرید بلیت پیدا کردم که لوفتهانزا هم میشه خرید.فقط مشکلی که هست من با شمارشون تماس میگیرم کسی جواب نمیده؟!کسی از طریق این سایت تا حالا اقدام کرده؟حضوری میشه رفت و پرداخت کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mhz_ir نمایش پست ها
    سایت http://traviran.com رو برای خرید بلیت پیدا کردم که لوفتهانزا هم میشه خرید.فقط مشکلی که هست من با شمارشون تماس میگیرم کسی جواب نمیده؟!کسی از طریق این سایت تا حالا اقدام کرده؟حضوری میشه رفت و پرداخت کرد؟
    بليت سوتو ي لوفت هانزا رو نمي تويند در ايران صادر ش كنيد
    رزرو گرفتن با صدور بليت در تيكتينگ ربطي به هم ندارند

دوستان من می خوام ببینم بهترین و ارزان ترین راه برای رفتم به آمریکا چیه؟ برای گرفتن بلیط باید حتما از آژانس ها اقدام کنیم و معادل ریالی پرداخت کنیم؟ یا میشه از سایت هایی مثل Cheapoari هم رزرو کرد؟ داستان تخفیف ایران ایر به دانشجویان چیه؟ در صورت رزرو از سایت های دیگه چطوری باید برای گرفتن بلیط اقدام کنیم؟ اگه یکی از آمریکا برای ما بلیط با کردیت کارت بخره اون وقت مشکلی پیش نمی یاد توی فرودگاه؟ من کلا چیزی در مورد پرواز های خارجی نمی دونم اگه لطف کنید و توضیح بدید بسیار متشکر می شوم.

Senior Member Politecnico آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    الکنرونیک

Pearson عزیز

با توجه به اهمیت زمان انتظار بین پرواز ورودی به آمریکا و پرواز داخلی بعدی، فرودگاه Newark EWR که یک فرودگاه غیر اصلی در شهر نیویورک محسوب میشه بازم زمان انتظار بالایی باید براش در نظر گرفت؟ از چند ساعت کمتر نباشه؟

پیشاپیش ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Politecnico نمایش پست ها
    Pearson عزیز

با توجه به اهمیت زمان انتظار بین پرواز ورودی به آمریکا و پرواز داخلی بعدی، فرودگاه Newark EWR که یک فرودگاه غیر اصلی در شهر نیویورک محسوب میشه بازم زمان انتظار بالایی باید براش در نظر گرفت؟ از چند ساعت کمتر نباشه؟

پیشاپیش ممنون
    EWR فرودگاه غير اصلي نيست بلكه چهارمين فرودگاه بزرگ امريكا از نظر تعداد مسافرين بين المللي هست كه حتي از شيكاگو و آتلانتا هم بالاتر هست
    از سه ساعت نبايد كمتر باشه
    EWR + JFK + LGA در واقع سه فرودگاه نيويورك محسوب مي شوند كه روي هم رفته پرترافكترين منطقه پروازي در كل دنيا محسوب مي شود

Junior Member

سلام
    بهترین پرواز برای اواسط آگوست به شیکاگو چیه؟ ترجیحاً تو روز به وقت محلی برسه . ترکیبی با ایران ایر را پیشنهاد می کنید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    بليت سوتو ي لوفت هانزا رو نمي تويند در ايران صادر ش كنيد
    رزرو گرفتن با صدور بليت در تيكتينگ ربطي به هم ندارند
    یعنی اگه حتی از سایتایی مثل onetravel,cheapoair بلیت با کردیت کارت رزرو کنیم با بلیت صادر کردن فرق میکنه؟اینم بگم که من معافیت تحصیلی دارم فکر میکنم گیت فرودگاه زمان چک این بلیت رفت وبرگشتمو ازم میخان که نشون بدم برای همین نمیتونم بلیتمو خارج از ایران بگیرم.درسته؟

دوستان اگه لطف کنن به سوال من جواب بدن خیلی ممنون میشم کارم خیلییییییییییییییییییی گیره و الان موندم چیکار کنم.
    با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط topnotch نمایش پست ها
    دوستان من می خوام ببینم بهترین و ارزان ترین راه برای رفتم به آمریکا چیه؟ برای گرفتن بلیط باید حتما از آژانس ها اقدام کنیم و معادل ریالی پرداخت کنیم؟ یا میشه از سایت هایی مثل Cheapoari هم رزرو کرد؟ داستان تخفیف ایران ایر به دانشجویان چیه؟ در صورت رزرو از سایت های دیگه چطوری باید برای گرفتن بلیط اقدام کنیم؟ اگه یکی از آمریکا برای ما بلیط با کردیت کارت بخره اون وقت مشکلی پیش نمی یاد توی فرودگاه؟ من کلا چیزی در مورد پرواز های خارجی نمی دونم اگه لطف کنید و توضیح بدید بسیار متشکر می شوم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)