به دوستان عزیز نیما، لیلا و مهتا تبریک می گم. براتون روزهایی شاد آرزو دارم.
دعا کنین ما هم زودتر از نگرانی در بیایم
به دوستان عزیز نیما، لیلا و مهتا تبریک می گم. براتون روزهایی شاد آرزو دارم.
دعا کنین ما هم زودتر از نگرانی در بیایم
شروع پروسه در دمشق: آوریل 2006
دريافت مديكال: نوامبر 2012
پاسپورت ریکوئست: 3 جون 2013
ویزا: 10 جون 2013
دوستان عزیزی که پی آر شدین تبریک .دست راستتون زیر سر بقیه بازماندگان که در شرایط سخت انتظار به سر میبرند.کسی در مورد بردن اشیای قدیمی نظری نداشت؟خدایش هر وقت من یه سوال می پرسم بعدش چند تا پی ار میاد کلن جو عوض میشه دیگه کسی جواب منو نمیده البته می ارزه...
File Number:22May2006
Up Date,December2010/Medical:23 Nov.2012
Received in Paris:4January کاش وطن جایی برای ماندن بود...
saramis عزیز، تا هنوز خبر prها پخش نشده جواب بدم که بهترین راه Freight باره، البته بستگی به قدمت شیء هم داره، اما واسه اینکه دقیق تر بدونین به این فروم مراجعه کنین و بهتر از اون تماس با شماره های اینجا و سوال دقیق در مورد شرایط بار و ارسالش هست.
آرزو می کنم شما، من و سایر عزیزان هم به زودی خوش خبر باشیم.
شروع پروسه در دمشق: آوریل 2006
دريافت مديكال: نوامبر 2012
پاسپورت ریکوئست: 3 جون 2013
ویزا: 10 جون 2013
از هتل امار نزديك سفارت كانادا به همه دوستانم كه جديداً پاس ركويست شدن تبريك ميگم . من هم پاسپورت ها را تحويل دادم تا فردا با ويزا بگيرمشون. به اميد pr براي باقي دوستان .
[QUOTE=savisj;1202236]از دوستای گلم آقای نیو عزیز و خانوم ها مهتا و الیسا برای پاسخشون تشکر میکنم.
نیو جان میخوام یه نتیجه گیری بکنم و اون این که 1- استیتمنت بانک ایرانم به درد نمیخوره.درسته؟ 2- ارز دولتی رو روش حساب نکنم.درسته؟اگه تونستی شعبه ای که ازش گرفتید رو برام بنویسید.مرسی 3- فایده داره بگم دلار ها رو به حساب خواهرم در کانادا ریختم؟ میتونم بگم با خودش بیاره فرودگاه.
راستی نیو جان تورنتو هوا چطوره؟گرم شده؟ مرسی[/QUOTE1] ١-دقيقا ، تو فرودكاه نه استيتمنت و نه ترجمه سند خانه اصلا به درد ما نخورد. ٣- به نظر من بايد همين كار را بكنيد . اول بكو من اين مقداربول داشتم كه حون اينجا حسابي نداشتم به حساب خواهرم ريختم و الان ميخوام ريبورت بدم كه فردا خودم حساب را باز ميكنم و به حساب خودم منتقل ميكنم. البته ما اينجا كه حساب باز كرديم ، خانم كارمند بانك يك خانم ايراني بود كه كاملا با اين مسايل اشنا بود و موقع حساب باز كردن كه همكارش ازش برسيد بكم اين بول ها را از كجا اوردن كفت علامت بزن كه نيو كامرن و وسايلشون را در كشورشون فروختن و منتقل كردن اينجا.هوا هم سرده البته براي ما ، حون من تو همين هوا هم ادم ديدم با شلوار كوتاه و تاب . از ديروز هم كه باراني هست و ديشب هم كه مه شده بود و حشم حشم را نمي ديد. كلا در حد سوييشرت ضخيم و با بلوز استين بلند براي روزهاي اول دم دست بزاريد. حون ما خودمون هم يك ذره ترس داريم كه نكنه اول كاري مريض بشيم و بيشتر ميبوشيم.
ویرایش توسط newapplicant : May 29th, 2013 در ساعت 02:21 PM
Dear All, we've just received the ppr email, it's been sent today May 29, 2013 9:11 am! it's a big surprise they're working 2day also! even though it's a public holiday in warsaw today!!Hope the rest of us also get it soon.b
File No: Sep. 2006 | Visa Jul.20130
congrats dear but today is not holiday in warsaw, its tomorrow
http://www.canadainternational.gc.ca...eng&menu_id=16
به حباب نگران لب يك رود قسم و به كوتاهي ان لحظه شادي كه گذشت غصه هم خواهد رفت، انچناني كه فقط خاطره اي خواهد ماند!
علاقه مندی ها (Bookmarks)