[QUOTE=baharina;1203338]congrats dear but today is not holiday in warsaw, its tomorrow
http://www.canadainternational.gc.ca...eng&menu_id=16[/QUOT
!thank you so much, hope you get it soon also. sorry i thought 2day is a public holiday , in that case not that big surprise
Tq
File No: Sep. 2006 | Visa Jul.20130
با تبريک با دوستاني که پي آر شدند و با تشکر از بهاريناي عزيز. رنگ هاي سبز جدول که بيشتر ميشه موجب دلگرمي ماست. اميدوارم به زودي اين جدول سبز سبز بشه
فايل نامبر: آوريل 2006 .... مديکال: دسامبر 2012 .... کد: 2281
موطن آدمی را بر هیچ نقشه ای نشانی نیست ...... موطن آدمی، تنها درقلب کسانی ست که دوستش می دارند
من ۳/۵ سال در هند بودم. یک آقا/خانوم از این تالار پارسال به من پیغام خصوصی زد مشورت بگیره درباره اخذ ِ گواهی عدمسوءپیشینه از هند. سعی کردم ببینم این شخص کی بوده، نتونستم. به همین دلیل، میخوام از طریق ِ همین نوشته به اطلاع ِ ایشون برسونم که یک دوست ِ دیگه دارم که در هند بوده و الآن در آلمان هست و نیاز به اخذ ِ گ.ع.س از هند داره، و ظاهرن به راهحل-ـی رسیده. یادداشت ِ این دوست که به من پیغام خصوصی کرده، به شرح ِ زیر هست:
«سفارت هند به من گفت برو یه شرکت [کارآگاه خصوصی] پیدا کن این کار ؤ واسهت انجام بده. من یه شرکت پیدا کردم، همین کارآگاه و این چیزها تو آلمان. گفت ما نمیتونیم؛ از این شرکتها در هند هستن، از اونها بخوایْن. یه شرکت آمریکایی هم گفت که 1000$ میگیره این کار ؤ میکنه. حالا یک-ـی از بچهها رو گفتم فردا بره هند سروقت ِ یک-ـی از این شرکتها ببینم میتونه کارـی کنه یا نه.
«سلام مجدد،
«یه شرکت خصوصی پیدا کردم، به یکی از بچهها گفتم بره اونجا.
«رفت و 900 روپیه گرفتن، گفتن که ما در 15 روز پیسیسی رو میگیریم واسهتون.
«تا ببینیم چی میشه.
پرونده-شماره (فایلْ نامبر) :۸ فوریه ۲۰۰۶ ارسال آپدیت به ورشو: ۰۱ اکتبر ۲۰۱۰ دریافت مدیکال: ۲۵ اکتبر ۲۰۱۲گذرنامه-درخواست (پاسپؤرت-ریکوئست):۱۴ مه ۲۰۱۳ارسال ِ گذرنامهها از طریق ِ آرامکس به ورشؤ: ۱۵ مه ۲۰۱۳ دریافت ِ روادید (ویزا): ۶ ِ ژوئن ۲۰۱۳
دوستان عزيز به اينجا سرزدم و از pr هاي جديد خيلي خيلي خوشحال شدم بههمه تبريك ميكم
فايل نامبر: فوريه 2006
مديکال: 25 ژولاي 2012 ، پ ر 21 ژانویه، دریافت ویزا 4 فوریه ، لندینگ 9 ژون 2013
My dear friends, thanks a lot for your great wishes. l'm writing this from hospital, l had a surgrwy in the morning. Just wanted to say that your great news todaymade me so happy today. congrats to Leila, Nima and Rez2012. By the wayl l have some messages it is not easy to check them with cellphone.I'll do that tommorow at home.
فایل نامبر فدرال :مارچ2006 _دریافت مدیکال:15نوامبر2012
تحویل مدارک به ورشو :7دسامبر2012_ پاسپورت ریکوست :28 می2013
فایل استانی: نامینیشن: نوامبر2012، فرستادن مدارک به سیدنی:مارچ 2013، مدیکال: می2013
[QUOTE=Mahta;1203994]Dear Mahta, Thank u and hope u recover very soon.
file no: 31 Aug 2006
update: 7 Dec 2010
medical: Dec 2012
Thanks dear mahta
congrat to you
Hope you become healthy very soon
تاريخ ارسال مدارك به دمشق 24 آگوست 2006؛ تاريخ انتقال فايل به ورشو 28 آپريل 2010؛تاريخ ارسال مدارك آپديت 16 نوامبر 2012;تاريخ ارسال مديكال ٣٠نوامبر٢٠١٢؛تاريخ ارسال سري دوم آپديت ١٢ دسامبر٢٠١٢و
پاس ریکوئست : 28 می 2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)