صفحه 192 از 428 نخستنخست ... 92142182183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202242292 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,911 تا 1,920 , از مجموع 4277

موضوع: راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

Senior Member

پیش فرض پاسخ : راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

اگر پولش رو دارید برای ترم اول برید خوابگاه. چون خوابگاه همه چی داره و نیاز به تهیه وسایل اولیه زندگی نخواهید داشت )از اینترنت بگیر تا تیر و تخته) بعد یه ترم هم با محیط شهر آشنا میشید و هم دوستانی پیدا میکنید و راحتتر میتونید جا بگیرید. توصیه میکنم 2 هفته ای هم زودتر خودتون رو رسونید.

Senior Member

1-هر آدرسی که براتون مقدوره رو بدید. آدرسی باشه که نامه هاتون رو بتونید بعدا بگیرید. فرقی نداره کجا باشه.
    2- در مورد آدرس جواب یک را ببینید. آدرس ربطی به سین کارت نداره. ولی بهتره همه جا یه آدرس باشه. گواهینامه همه جا معتبره. ولی بهتره جایی گواهینامه بگیرید که مدت طولانیتری اونجا خواهید ماند و محل زندگیتون همونجاست. اصولا اگر شما بیش از مدت زمان معینی به در استان دیگری رانندگی کنید باید گواهینامه خود را تبدیل کنید.
    3- اسمشو که دوستمون گفتند (CCTB) Canada Child Tax Benefit هست. مظمئن نیستم که بلافاصله بتونید اپلای کنید یا نه جزنیاتش رو در لینک زیر ببینید:
    http://www.cra-arc.gc.ca/bnfts/cctb/fq_qlfyng-eng.html
    4- بهتره بگید که اومدید بمونید. اگر سوال کردن. در واقع مهاجر میاد که بمونه. حالا شما بنابه دلایلی میخواهید برگردید. به کسی ربطی نداره و سود و زیانش به پای خودتونه.
    5- بعد اقدام معمولا پست میکنن به آدرسی که میدید.
    6- اگر لازم باشه هم ایران و هم اینجا میتونید بیمه بخرید قیمت بگیرید هر کدوم ارزونتره و پوشش بهتری داره بگیرید. ضمنا اگه 5 هفته اینجا هستید برای 3 ماه بیمه نخرید و هزینه اضافی نکنید . مگه اینکه اجباری باشه.
    خوش باشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط solmaz76 نمایش پست ها
    دوستان ببخشید که مجبور شدم پستم رو تکرار کنم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه من رو واقعن ممنون میشم.
    با سلام خدمت اساتید محترم .
    ما داریم ماه جون میایم اونجا برای 5 هفته تا لند کنیم و برگردیم .چند تا سوال اساسی دارم .ببخشید اگه بعضی از سوالهام احمقانه و پیش پا افتاده باشه
    اولن ما پروازمون کانکشن هست یعنی تو تورنتو می شینیم با کانکشن میایم ونکور سه هفته بعد برمیگیردیم تورنتو دو هفته میمونیم تورنتو برمی گردیم ایران . توی کاغذی که همراه ویزا دادن نوشته باید تو اولین فرودگاهی که میشینیم به افیسر مهارج مراجعه کنیم . به نظر شما بهتره من آدرس ونکور بدم یا تورنتو ؟
    سوال دوم : آیا من می تونیم برای پی ار آدرس تورنتو رو بدم .بعد برم ونکور سین کارت بگیرم؟ منظورو اینه که سین کارت از یک ایالت به ایلات دیگه که فرق می کنه یا تو کل کانادا معتبره ؟گوهینامه چی؟ گواهینامه ای که تو ونکور می گیریم همه جا معتبره ؟
    سوال سوم : این پولی که برای بچه ها میدن تو همون فرودگاه باید در خواست بدیم ؟ اسمش چیه دقیقن؟
    سوال چهارم : آیا ما بهتره تو فرودگاه بگیم که قراره برگردیم یا بهرته بگیم که اومدیم بمونیم ؟ این رو از اون جهت می گم که ظاهرن براساس قوانین اگر قصد تون اقامت نباشه لازم نیست فرمهای b4a , b4e رو ارائه بدیم .
    سوال پنجم: کارت بیمه رو خودمون باید بگیریم ؟ یا مثل پی ار می تونیم درخواست بدیم سه ماه بعد دوستهامون بگیرن برامون ؟
    سوال ششم: دوستان گفته بودن برای اون سه ماه اول می تونم از ایران بیمه بگیریم چه جوری باید این کار رو بکنم ؟

Member maraljoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra7777 نمایش پست ها
    سلام به همگی
    بعد از لندینگ و مراجعه به مراکز مربوطه چقدر طول میکشه تا health cardبه دستمون برسه.ایا این health card حکم بیمه رو داره؟یعنی وقتی مثلا" به بیمارستان میریم با داشتن این کارت دیگه ازمون پولی نمی خوان؟
    ممنون که جواب میدین.
    این مدت بسته به استانی که توش لند میکنین فرق داره ، مثلا در اونتاریو بعد از 3 ماه به دستتون میرسه و تا قبل از اون همه هزینه های درمانی پای خودتونه ،... ولی بعد از 3 ماه هم این کارت ، مربوط به هزینه های بیمارستان و پزشک و آزمایشگاه هست ، وگرنه دارو و دندانپزشکی و چشم پزشکی و موارد مربوط به زیبایی در هیچ زمانی مشمول این بیمه نیست ،

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amira44a نمایش پست ها
    قابلى نداشت
    بيمه هايي كه بعنوان بيمه مسافرتى در ايران ميفروشند براى مسافرت هاى توريستى اعتبار دارد و ممكن است كه شامل افرادي كه به قصد مهاجرت سفر ميكنند نشود .
    بيمه معتبر را بهتر است از خود كانادا تهيه كنيد . من براى سه ماه اول بيمه نخريدم و به خير گذشت ولى حادثه خبر نميكند!
    بعضى از دوستان هم با همان بيمه هاى خريدارى شده از ايران توانسته اند هزينه ها را از بيمه بگيرند ولى به نظر من قاعده كلى نيست و نميتوان روى ان حساب باز كرد (ريسك دارد)
    من شنیده بودم که اوون بیمه های تو ایران، فقط به ویزاهای مسافرتی تعلق می گیره و نه مهاجرتی.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط esiwind نمایش پست ها
    1-هر آدرسی که براتون مقدوره رو بدید. آدرسی باشه که نامه هاتون رو بتونید بعدا بگیرید. فرقی نداره کجا باشه.
    2- در مورد آدرس جواب یک را ببینید. آدرس ربطی به سین کارت نداره. ولی بهتره همه جا یه آدرس باشه. گواهینامه همه جا معتبره. ولی بهتره جایی گواهینامه بگیرید که مدت طولانیتری اونجا خواهید ماند و محل زندگیتون همونجاست. اصولا اگر شما بیش از مدت زمان معینی به در استان دیگری رانندگی کنید باید گواهینامه خود را تبدیل کنید.
    3- اسمشو که دوستمون گفتند (CCTB) Canada Child Tax Benefit هست. مظمئن نیستم که بلافاصله بتونید اپلای کنید یا نه جزنیاتش رو در لینک زیر
    ببینید:
    http://www.cra-arc.gc.ca/bnfts/cctb/fq_qlfyng-eng.html
    4- بهتره بگید که اومدید بمونید. اگر سوال کردن. در واقع مهاجر میاد که بمونه. حالا شما بنابه دلایلی میخواهید برگردید. به کسی ربطی نداره و سود و زیانش به پای خودتونه.
    5- بعد اقدام معمولا پست میکنن به آدرسی که میدید.
    6- اگر لازم باشه هم ایران و هم اینجا میتونید بیمه بخرید قیمت بگیرید هر کدوم ارزونتره و پوشش بهتری داره بگیرید. ضمنا اگه 5 هفته اینجا هستید برای 3 ماه بیمه نخرید و هزینه اضافی نکنید . مگه اینکه اجباری باشه.
    خوش باشید.

سلام

در مورد سوال اول اگه لندينگ تو يه شهر باشه و آدرس شهر ديگه رو بديم برا pr كه قرار هم نباشه خودمون بريم اونجا، باز هم مشكلي ايجاد نمي كنه؟

اين فرمهاي b4 رو هم در سفر بعدي نمي تونم بدم؟ چون بار اول اقامتم كوتاهه و جز وسايل شخصي ام چيزي نمي برم و نمي دونم سفر بعديم چه موقع بعدش باشه و چه چيزهايي بخوام ببرم اونجا. البته مثل اينكه ضروري نيست تحويل اين فرمها، ولي مي خوام بدونم فقط اونا رو در بار اول ورود به كانادا ميشه تحويل داد و تكليف وسايلي كه بعدا" ممكنه ببرم چي ميشه؟

سلام به همگی، ممنون میشم راهنمایی کنید
    1- سال اول بهتره خونمونو مبله اجاره کنیم یا نه خودمون وسایلو بخریم؟ کدوم بصرفه تره؟
    2- من در کنار کار اصلیم، کارهای هنری انجام میدم. وسایلو (رنگ، قلمو ...) بیارم بهتره یا اونجا بخرم؟ (اگه بخوام بیارم توی چمدون که نمیشه، پس هزینه فریت هم بهش میخوره) مرکز فروش رنگ و ... در مونترال کجاست؟

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hajar نمایش پست ها
    1- سال اول بهتره خونمونو مبله اجاره کنیم یا نه خودمون وسایلو بخریم؟ کدوم بصرفه تره؟
    2- من در کنار کار اصلیم، کارهای هنری انجام میدم. وسایلو (رنگ، قلمو ...) بیارم بهتره یا اونجا بخرم؟ (اگه بخوام بیارم توی چمدون که نمیشه، پس هزینه فریت هم بهش میخوره) مرکز فروش رنگ و ... در مونترال کجاست؟
    سلام،
    1- معمولا خونه های مبله گرونند. در ضمن هیچ تضمینی هم نیست که تمیز باشن (مثلا سگ صاحب خونه در هوای بارانی رفته باشه بیرون و اومده رو مبلها بدنشو تکون میده و ...) از سوی دیگه معمولا افرادی که میان اینجا ابتدا سعی می کنند یه کار گیز بیارن و بعد به تکمیل وسایل خونه بپردازن یا حداقل settle down کنند. در ضمن برخی اوقات اینجا تخفیف های خوبی می خوره
    2- رنگ تا دلتون بخواد اینجا پیدا میشه. هرچی رو که میتونید با چمدون بیارید و هر چی رو که نمیتونید همونجا بزارید. در مورد مرکز فروش رنگ در مونترال هم نمیدونم
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

خوشبختانه هوا دیگه گرم شده و امیدوارم دل هامون هم مثل طبیعت بهاری بشه.
    با گرمای هوا، حشره ها هم بیدار شدند. من به خودم می گم که بهتره رفتار تهاجمی نداشته باشم و حالا که زندگی مون به طبیعت نزدیک تر شده، خودم هم سعی کنم به طبیعت نزدیک بشم، اما هر موقع که چراغ رو روشن میکنم و یک هزارپا یا خرخاکی توی اتاق می دوه، روانم به هم میریزد. کسی پیشنهادی داره که چطور می شه از دستشون راحت شد.
    Landed in Toronto: Nov 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط hajar نمایش پست ها

شاید بهتر باشه برای یکی دو ماه اول یه خونه سابلت کنید مثلا از صفحه خانه برای ایرانیان مونترال .بعد از اون توی این مدت وقت دارید منزل مناسب رو یافته و در حراجی های مختلف اجناس واجب تر رو خریداری کنید.
    در مورد رنگ و...فراوان هست حتی در فروشگاه های dollarama یک عالمه رنگ دیدم که هر چندتاش بین 1-3 دلاره.البته کیفیتشو نمیدونم دیگه ها..ولی نگران این چیزها نباشید.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط neda811 نمایش پست ها
    خوشبختانه هوا دیگه گرم شده و امیدوارم دل هامون هم مثل طبیعت بهاری بشه.
    با گرمای هوا، حشره ها هم بیدار شدند. من به خودم می گم که بهتره رفتار تهاجمی نداشته باشم و حالا که زندگی مون به طبیعت نزدیک تر شده، خودم هم سعی کنم به طبیعت نزدیک بشم، اما هر موقع که چراغ رو روشن میکنم و یک هزارپا یا خرخاکی توی اتاق می دوه، روانم به هم میریزد. کسی پیشنهادی داره که چطور می شه از دستشون راحت شد.
    والا من که همیشه یه چیزی دم دستم داشتم که تا چیزی به چشمم خورد بزنم توی سرش. توی یک سال اینقدر هم شجاع شدم که با دست جنازه شونو بردارم و بندازم بیرون ))) یه hand sanitizer هم بغل دستم بود!!
    فکر نمیکنم راه حل permanent داشته باشن. به غیر از اینکه در باز نمونه یا پنجره ها توری داشته باشن و اینطور چیزا. فکر میکنم به رطوبت هم بیشتر علاقه دارن و توی basement بیشتر دیده میشن.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)