نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 555 از 1383 نخستنخست ... 554555055455465475485495505515525535545555565575585595605615625635645656056551055 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,541 تا 5,550 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    سایتش مطمئنه، ولی‌ اون free cancellation رو کلیک کنید و با دقت شرایطش رو بخونید. همینجوری نیست که هر وقت و هر جور که خواستید کنسل کنید تا تغییر تاریخ بدید. دنگ و فنگ داره. یکی‌ از استادای من که از اینجا بلیت خریده بود و می‌خواست تغییر تاریخ بده کلی‌ بدبختی کشید. به طور کلی‌ اینجور سایت‌ها که بلیت ارزون میدن، برای وقتی‌ خوبن که شما ۱۰۰ درصد از تاریخ سفرتون مطمئن باشید. روند خریدش هم اینه که مسیر مورد نظر رو انتخاب می‌کنید، با کردیت کارت پولش رو میدید و بعد بلیت رو پرینت می‌گیرید.
    ممنون از اطلاعاتتون، اون free cancellation که چیز بیخودیه گفته تا 4 ساعت بعد از خرید بلیت می تونید مجانی پس بدید. ولی یه چیز دیگه ای داره به نام "flight protection" که 50-100 دلار به هزینه اضافه می کنه و نوشته که شامل Trip Cancellation می شه. اینو دقیق نمی دونم چیه.

در حال حاضر ارزون ترین مسیر برای شیکاگو در تاریخ 17-18 آگوست چیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadhpp نمایش پست ها
    در حال حاضر ارزون ترین مسیر برای شیکاگو در تاریخ 17-18 آگوست چیه؟
    حالا مشكل رو حل كرديد دوست عزيز
    بايد دنبال بليت با پرواز تركيبي ايران ار - لوفت هانزا باشيد براي اين مسير كه قيمت مناسبي دارد حدود 2/600 اگه جا بده
    اگر نداد بهترين گزينه روي آليتاليا كلاس V هست كه قيمت 3/800 داره الان

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    حالا مشكل رو حل كرديد دوست عزيز
    بايد دنبال بليت با پرواز تركيبي ايران ار - لوفت هانزا باشيد براي اين مسير كه قيمت مناسبي دارد حدود 2/600 اگه جا بده
    اگر نداد بهترين گزينه روي آليتاليا كلاس V هست كه قيمت 3/800 داره الان
    ممنون،
    میشه یه خورده راهنایی کنید که کجا ها رو چک کنم برای اینایی که گفتید؟ من چند تا آژانس رفتم یکیشون آلیتالیا رو گفت 4300 ولی حرفی ار گزینه اول که شما گفتید نزد...

کلا واسه گرفتن بلیت، مهمه که کدوم آژانس برم. آیا می شه اینترنتی خودم چک کنم؟

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

ممنون از اطلاعاتتون، اون free cancellation که چیز بیخودیه گفته تا 4 ساعت بعد از خرید بلیت می تونید مجانی پس بدید. ولی یه چیز دیگه ای داره به نام "flight protection" که 50-100 دلار به هزینه اضافه می کنه و نوشته که شامل Trip Cancellation می شه. اینو دقیق نمی دونم چیه.
    اون هم قضیه اش اینه که اگه از پرواز جا بمونید "تحت شرایطی" میتونید با یک پرواز دیگه برید. باز اون رو هم کلیک کنید و جزئیاتش رو بخونید. به همین راحتی‌‌ها نیست. همونطور که گفتم، اینجور وبسایت‌ها برای وقتی‌ خوبه که از تاریخ سفرتون ۱۰۰ درصد مطمئن باشید.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

ممنون،
    میشه یه خورده راهنایی کنید که کجا ها رو چک کنم برای اینایی که گفتید؟ من چند تا آژانس رفتم یکیشون آلیتالیا رو گفت 4300 ولی حرفی ار گزینه اول که شما گفتید نزد...

کلا واسه گرفتن بلیت، مهمه که کدوم آژانس برم. آیا می شه اینترنتی خودم چک کنم؟
    آژانسها هيچ وقت همه ي گزينه هاي موجود رو به شما پيشنهاد نميدهند
    بيلت هاي ايران ار را نمي تونيد آنلاين چك كنيد

Junior Member

خب اين بليت الان ديگه به اين قيمت نيست و قيمتش شده 6/496 تومان
    به نظر من اگه مي خواهيد اينقدر پول بديد با بيزنيس بريد به قيمت 7/280 چون ارزشش رو دارد
    خیلی ممنونم، اما من که نمیخاستم اینقدر گرون باشه ، هیچ مسیر دیگه ای نیست که برا این شهر ارزونتر در بیاد؟ من از این سایت cheapoair.com دیدم british airway ارزونتر داد از استانبول میره لندن ازونجا شیکاگو بعدشم فارگو ..هیچ راهی نیست که من بگم بلیطمو از استانبول بگیرن یا آنکارا یکی از دوستام ارزش داره حالا اینطوری اگه بشه دیگه آنلاینم نیست که non refundable باشه درسته؟ ابران ایر که میگید جا نداره برا اخر اگوست اما اگه سپردم کسی کنسل یا جابجا کنه و جایی پیدا بشه واسه مسیر من از این ترکیب ایرانی-خارجی نمیشه استفاده کرد؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Pure Mathematics

سلام خدمت جناب pearson که یک تنه زحمت این تاپیکو میکشن و عرض تشکر.
    میخواستم نظرتون رو در مورد بهترین مسیر پروازی (و همینطور نظر شما رو درباره ی فرودگاه بهتر برای اولین لندینگ) برای Gainesville- Florida بدونم.
    یه حالتم اینه که من برای رفتن به Gainesville تا فرودگاه Jacksonville یا Orlando رو برم و نهایتا ازونجا با اتوبوس (که میشه بلیطشو از همینجا هم بصورت آنلاین گرفت) برم تا Ginesville.
    من همینطور خودم کردیت کارت دارم، اگه خودم ازین سایت ها بلیطمو بخرم ارجحیتی نسبت به خرید بلیط از آژانس داره؟؟
    Quaecumque Vera

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط sara92 نمایش پست ها
    خیلی ممنونم، اما من که نمیخاستم اینقدر گرون باشه ، هیچ مسیر دیگه ای نیست که برا این شهر ارزونتر در بیاد؟ من از این سایت cheapoair.com دیدم british airway ارزونتر داد از استانبول میره لندن ازونجا شیکاگو بعدشم فارگو ..هیچ راهی نیست که من بگم بلیطمو از استانبول بگیرن یا آنکارا یکی از دوستام ارزش داره حالا اینطوری اگه بشه دیگه آنلاینم نیست که non refundable باشه درسته؟ ابران ایر که میگید جا نداره برا اخر اگوست اما اگه سپردم کسی کنسل یا جابجا کنه و جایی پیدا بشه واسه مسیر من از این ترکیب ایرانی-خارجی نمیشه استفاده کرد؟
    من خودم دفعه دوم به همین صورت رفتم آمریکا. یک بلیت از استانبول به تولیدو گرفتم از آمریکن ایرلاینز. بعد یک بلیت ترکیش هم خریدم از مشهد به استانبول. چمدون رو هم همون مشهد تگ زدن و در آمریکا تحویل دادن. در تاریخ ۱۲ دسامبر ۲۰۱۲ در همین تاپیک پست گذاشتم و توضیح دادم.

خوبی مسیر استانبول اینه که کلا مشکل ویزا نداره و به فرض چمدونم رو توی مشهد برای آمریکا تگ نمی‌زدن هم باز مشکلی‌ پیش نمیومد و می‌تونستم چمدون رو در استانبول تحویل بگیرم و دوباره تحویل ایرلاین بعدی بدم. ولی‌ نیازی نشد و توی آمریکا تحویل گرفتم. ایراد اینجور بلیت دو تیکه گرفتن اینه که اگه پرواز بعدیتون فاصله اش کم باشه و از دست بدید، هیچ کس مسئولیت قبول نمی‌کنه (که در مورد من فاصله بین قسمت‌های پرواز زیاد بود و از این جهت نگرانی نداشتم). مشکل دیگه هم اینکه وقتی‌ اینجوری بلیت بگیرید فقط یک چمدون مفتی میشه برد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Member royalfalcon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

از سايت هاي آنلاين نمي تونيد بليت رزرو كنيد فقط آني مي تويند بليت رو بخريد
    بدرد دانشجو ها يي كه ويزا ندارند هم نمي خوره چون بليت هاش NOT REFUNDABLE هست
    ببخشید از سایت خود ایرلاین ها هم نمی توان بلیط رزرو کرد؟ آن ها هم NOT REFUNDABLE هست؟
    "I have a dream"

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)