نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 54 از 114 نخستنخست ... 4444546474849505152535455565758596061626364104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

Member
    رشته و دانشگاه
    Neuroscience - Brown University

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

نقل قول نوشته اصلی توسط simrfb نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من از الان حدود 18 ماه وقت دارم که رزومه ام رو کامل کنم ، به نظر شما به غیر از آماده شدن برای TOEFL و SAT چه کارهایی میتونم انجام بدم فاکتور های مثبت و تاثیر گزار در رزومه ام باشه؟ باتوجه به این که رشته مورد علاقه من Computer Science هست یادگیری زبان های مختلف برنامه نوسی میتونه فاکتور خوبی باشه؟ دادن GRE Subject CS چطور؟
    یه سوال دیگه هم این که مجموعه English Today برای شروع زبان مناسبه؟

مـمنـــــــــــون
    اولا اینو بدونید که undergrad رشته نداره (معمولا)، ولی خیلی موثره که خودتونو متعهد یا علاقه مند به یه کار یا رشته نشون بدین.. اگه میتونید SAT بدین دیگه نمیخواد GRE بدین. به نظر من بهترین کاری که میتونید بکنید به جای این که چند تا زبان برنامه نویسی یاد بگیرید یکیشو خوب یاد بگیرید و باش چند تا Application درست کنید. وقت اپلای میتونید این application ها رو بفرستین برای دانشگاه. این کار شانس ادمیشن رو خیلی میتونه بالا ببره، تازه اگه تو یه جاهایی مثل AppStore یه کم مطرح بشه که دیگه خیلی خوش به حالتون میشه!

سلام
    میتونه یکی کمکم کنه من 18 سالم میخواستم برم در یکی از دانشگاه هی usa .... درس بخونم معدلم خیلی پایین هست 18.20 دیپلم ریاضی و فیزیک
    اگه واقعا درس خوب بشه تو دانشگاهاشون امکانش هست بعد سال اول ببینن درس ت خوبه بورس 80% کنن یا مثلا...
    اصلا به من ویزا میدن برای کارشناسی رشته مکانیک برق یا ....
    ایلتس دارم ولی معدل پیشدانشگاهیم ازاونجا که تو ایران مهم نیس خیلی بد شد در حد 15
    کسی میتونه بزرگواری کنه به من کمک کنه .

Junior Member

پیش فرض پاسخ : عوامل موثر در زمان کلیرینس

سلام دوستان من واسه لیسانس پذیرش گرفتم البته من ارشد دارم ولی چون معدل لیسانسم پایین بود و واسه اون رشته ای که می خوام نمی تونم در مقطع مستر پذیرش بگیرم مجبور شدم اینکار و بکنم از طرفی 32 سالمه و ادمیشنم کاندیشنال هست و متاهلم هستم . حالا با توجه به این شرایط به نظر شما می تونم ویزا بگیرم ؟ از کجا بکیرم شانسم بیشتره؟؟؟ ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط amirhosein_1 نمایش پست ها
    سلام
    میتونه یکی کمکم کنه من 18 سالم میخواستم برم در یکی از دانشگاه هی usa .... درس بخونم معدلم خیلی پایین هست 18.20 دیپلم ریاضی و فیزیک
    اگه واقعا درس خوب بشه تو دانشگاهاشون امکانش هست بعد سال اول ببینن درس ت خوبه بورس 80% کنن یا مثلا...
    اصلا به من ویزا میدن برای کارشناسی رشته مکانیک برق یا ....
    ایلتس دارم ولی معدل پیشدانشگاهیم ازاونجا که تو ایران مهم نیس خیلی بد شد در حد 15
    کسی میتونه بزرگواری کنه به من کمک کنه .
    سلام دوست عزیز
    شما باید معدلتون رو به مقیاس scale 4 ببری.ممکنه شما معدل پایین داشته باشی ولی درس هایی که نمرشون بالای 16 باشه زیاد داشته باشی اونوقت gpa شما خوب میشه.برای این کار این فایل اکسل تو این تاپیک رو دانلود و نمره تک تک درسات رو وارد کن تا gpa رو محاسبه کنه http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1179812
    من خودم دیپلمم 18 شد ولی بر حسب scale 4 معدلم شد 3.8/4
    معمولا دانشگاهای خوب gpa 3.6 به بالا میخوان
    ویرایش توسط arman_jaan : June 2nd, 2013 در ساعت 01:00 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط arman_jaan نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    شما باید معدلتون رو به مقیاس scale 4 ببری.ممکنه شما معدل پایین داشته باشی ولی درس هایی که نمرشون بالای 16 باشه زیاد داشته باشی اونوقت gpa شما خوب میشه.برای این کار این فایل اکسل تو این تاپیک رو دانلود و نمره تک تک درسات رو وارد کن تا gpa رو محاسبه کنه http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1179812
    من خودم دیپلمم 18 شد ولی بر حسب scale 4 معدلم شد 3.8/4
    معمولا دانشگاهای خوب gpa 3.6 به بالا میخوان

ممنون
    پس امیدی هست تو بخش کارشناسی اپلای کنیم ویزا بدن و افر

Senior Member

بچه ها امسال برای لیسانس اینجا چه کسانی پذیرش با فاند گرفتن؟اگه کسی گرفته لطفا بگه شرایطش رو

Junior Member M_01 آواتار ها

دوستان من یک سوال دارم در ضمینه دیپلم کار و دانش !!
    مسئله مهم گرفتن پذیرش است صرف نظر از هزینه ها
    با توجه به اینکه رشته های فنی و حرفه ای پیش ندارند ایا میشه با نمره تافل و SAT نسبتاً خوب پذیرش گرفت ؟؟؟؟؟؟!
    یا بایستی مدرک کاردانی رو بگیرم تا حداقل 12 سال تحصیل داشت ؟!
    اگر مدرک کاردانی از دانشگاه های غیر انتفایی یکی از شهرستان های ایران باشه تاثیر منفی دارد؟؟
    دانشگاه های دولتی چطور؟؟؟؟؟؟

با تشکر

Senior Member viana آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    materials science and Simulation

نقل قول نوشته اصلی توسط M_01 نمایش پست ها
    دوستان من یک سوال دارم در ضمینه دیپلم کار و دانش !!
    مسئله مهم گرفتن پذیرش است صرف نظر از هزینه ها
    با توجه به اینکه رشته های فنی و حرفه ای پیش ندارند ایا میشه با نمره تافل و SAT نسبتاً خوب پذیرش گرفت ؟؟؟؟؟؟!
    یا بایستی مدرک کاردانی رو بگیرم تا حداقل 12 سال تحصیل داشت ؟!
    اگر مدرک کاردانی از دانشگاه های غیر انتفایی یکی از شهرستان های ایران باشه تاثیر منفی دارد؟؟
    دانشگاه های دولتی چطور؟؟؟؟؟؟

با تشکر
    سلام به دانشگاه مربوطه ایمیل بزنین وشرایطتون رو توضیح بدین.سیستم هر دانشگاه متفاوته.

Junior Member

بچه ها من تجربه مصاحبه ویزامو تو لینک زیر گذاشتم.

http://www.applyabroad.org/forum/sho...ت-ها)/page2

بچه ها من دو ترم دانشگاه اینجا خوندم و بعد انصراف دادم . الان با بعضی از این دانشگاه ها برای پذیرش لیسانس مکاتبه میکنم و اینا میگن که با توجه به اینکه شما دو ترم خوندی به عنوان دانشجوی Transfer محسوب میشی. این قضیه transfer چی هست و چه فرق و یا مزیت هایی داره؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)