سلام
دوستان من مدرک کارشناسی کامپیوتر دارم الان در یک سازمان خیلی خوب امریه هستم و 11 ماه از خدمتم مونده. سازمانی که توش مشغول هستم خیلی شناخته شده و علمی هست ولی جزو سازمان هایی نیست که مورد تایید بنیاد ملی نخبگان نیروهای مسلح باشه(با توجه به این لینک) من هم اینجا پروژه های علمی خیلی خوبی رو انجام دادم. میخاستم بدونم آیا برای ادامه سربازیم،میتونم این پروژه هایی که انجام دادم رو با تایید سازمان،ببرم بنیاد ملی نخبگان نیروهای مسلح و کسری بگیرم؟ یعنی سوالم اینه که پروژهایی که باید انجام بشن،فقط باید تو همون سازمان هایی که اعلام شده،انجام بشن؟
خیلی ممنون میشم اگه کسی میتونه کمک کنه،جواب بده.
.You can either have results or excuses; not both
خواهش می کنم.
اگه سازمان مورد تایید باشه ، بله میتونید کسری خدمت بگیرید.
ولی توجه داشته باشید که کسری خدمت و امریه را معمولا نمیشه با هم تلفیق کرد.
یعنی فکر نمیکنم بتونید برای 11 ماه باقیمانده کسری جور کنید. فکر کنم باید برای کل سربازی تان کسری جور کنید.
البته مطمئن نیستم. این مورد را بهتره خودتان پرس و جو کنید.
موفق باشید![]()
.You can either have results or excuses; not both
سلام...
از دوستان گرامی مخصوصاً عمرانی ها کسی میدونه کدوم سازمانها برای رشته عمران پروژه تعریف میکنن؟؟
از اون لیست به هر جا زنگ زدم یا گفتن برای عمران پروژه نداریم یا گفتن رزومه بده که اگه بود بهت بگیم که احتمالش کمه!
سلام
یک سوال فکرم رو مشغول کرده. اگر کسی مثلاً 10 ماه پروژه کسر خدمت بگذرونه و 11 ماه بره سربازی کارت پایان خدمتش چی نوشته شده براش؟ منظورم نوشته که پروژه کسر خدمت گذرونده؟ یا نوشته که کجا و چه پروژه ای انجام داده؟
راستش می ترسم که این پروژه ها برای ویزا گرفتن بعدا دردسر شه. بخصوص آمریکا
Life is short...my opinion is,I do whatever i like
ببخشید اگه سوال تکراری هست
در زمان انجام پروژه اجازه خروج از کشور داریم!؟
Life is short...my opinion is,I do whatever i like
علاقه مندی ها (Bookmarks)