لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره سیستم SEVIS
را مطالعه بفرمایید
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام، این سایت پرداخت سویس که بالا نمیاد! من 3 روز دیگه وقت سفارت دارم. چیکار کنم به نظرتون؟
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
Apply A to Z - Undergraduate
راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.
سلام به همگی،
من فکر کنم که یه هفته ای میشه که SEVIS Fee رو پرداخت کردم...
این که میگن باید تایید بشه و از این حرفا، از کجا میشه فهمید که تایید شده؟؟؟ من توی Check Status که میرم، فقط زده Paid.
این یعنی تایید شده!؟ اگه نه، جی باید نوشته بشه که معلوم شه تایید شده؟؟؟
Apply A to Z - Undergraduate
راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.
هر چي "ميگن" زياد جدي نگيريد. ببينيد توي وبسايت خود سويس چي ميگه.
شما بعد از اينكه پرداخت رو به صورت آنلاين انجام داديد قضيه حله. همون موقع (يا بعدا با وارد كردن اطلاعاتتون در وبسايت) مي تونيد از رسيد آنلاين پرينت بگيريد. همين رسيد آنلاين كار شما رو همه جا را مي اندازه. در ضمن پستهاي قبلي همين تاپيك رو هم بخونيد جاي دوري نمي ره. توضيحات كامل هست.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
کسی از دوستان جواب سوالای منم میدونه ممنون میشم جواب بده
سلام دوستان عزیز
من 22 ژانویه مصاحبه داشتم برا ویزای J1 ، پزشکی خوندم،یکم شرایطم سخت بود که تو مطالب بعدی توضیح میدم
بالاخره بعد از 130 روز از مصاحبه و 124 روز از جواب دادن به سوالات سفارت دیروز ایمیل زدن : sevis update or late arrival تا ویزاتو بدیم
سوالم این بود که اگه sevis update از طریق دانشگاه انجام دادم دوباره به سفارت ایمیل بزنم که update کردم یا اینکه بدون خبر دادن برم سفارت؟کسی تجربه مشابه داشته یا نه؟همون DS2019 قدیمی کافیه؟
اگه کسی اطلاع داره بهم بگین که به سفارت ایمیل بزنم یا اینکه بدون ایمیل برم؟
با ارزوی کلیر شدن هر چه سریعتر برا همه منتظرین
با توجه به سوالی که اینجا مطرح شده بود در مورد لزورم پرداخت دوباره سویس فی موقع اقدام برای ویزای جدید من هم نگران شدم و وبسایت http://www.ice.gov/sevis را کمی جستجو کردم و به این اطلاعات رسیدم که امیدوارم جواب سوال دوستان را بده
Continuing Students (F-1, F-3, M-1 or M-3) not in the United States
If you are a continuing student who has been out of the United States for less than five months and maintained your status prior to leaving the United States, do not pay the SEVIS I-901 fee.
If you are a continuing student who has been out of the United States for more than five months, maintained your status prior to leaving the United States, and have been participating in authorized overseas study, do not pay the SEVIS I-901 fee.
If you are a student who has been out of the United States for more than five months and have not participated in authorized overseas study, you are no longer considered a continuing student by DHS. You need a new initial Form I-20 from a school and you need to pay the SEVIS I-901 fee.
If you are a student who did not maintain status or you completed a previous program, you are no longer considered a continuing student by DHS. You need a new initial Form I-20 from a school and you need to pay the SEVIS I-901 fee.
علاقه مندی ها (Bookmarks)