نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 33 از 72 نخستنخست ... 232425262728293031323334353637383940414243 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 717

موضوع: شماره SEVIS و چگونگی پرداخت SEVIS Fee

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شماره SEVIS و چگونگی پرداخت SEVIS fee

نقل قول نوشته اصلی توسط Ragazzi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد پرینت کانفرمیشن ... اگر هنگام پرداخت آنلاین سویس فی‌ چاپگر در دسترس نباشه چه کار باید کرد؟ آیا امکان ذخیرهٔ رسید پرداخت بصورت PDF و چاپ اون در زمان دیگه ای هست؟

قبلا گفته ميشد نميشه. اخيرا شركتها كه براي دوستان پرداخت ميكنن رسيد رو به صورت PDF ميفرستن براشون. ميتونيد باهاشون تماس بگيريد مطمئن شيد از چه شيوه ايي استفاده مي كنند.. شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد پرینت کانفرمیشن ... اگر هنگام پرداخت آنلاین سویس فی‌ چاپگر در دسترس نباشه چه کار باید کرد؟ آیا امکان ذخیرهٔ رسید پرداخت بصورت PDF و چاپ اون در زمان دیگه ای هست؟
    اصلا مشکلی نیست. پرینتر هم نمی خواد.
    می تونید بعد که پرداخت شد برید تو سایت شماره Sevis را بزنید براتون رسید را میاره.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture, Yale University

سلام، این سایت پرداخت سویس که بالا نمیاد! من 3 روز دیگه وقت سفارت دارم. چیکار کنم به نظرتون؟

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kioola نمایش پست ها
    سلام، این سایت پرداخت سویس که بالا نمیاد! من 3 روز دیگه وقت سفارت دارم. چیکار کنم به نظرتون؟
    استفاده از فیل*تر شکن! برای ورود به اون سایت باید از ابزارهای عبور استفاده کنید...
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

سلام دوستان
    نرم افزار Adobe Acrobat یا NitroPDF رو نصب کنید.
    اونجا که نوشته print رو بزنید، بعدش به جای انتخاب printer تون، یکی از این دوتا PDF Creator رو انتخاب کنید.
    Apply A to Z - Undergraduate
    راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
    این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.

سلام به همگی،

من فکر کنم که یه هفته ای میشه که SEVIS Fee رو پرداخت کردم...
    این که میگن باید تایید بشه و از این حرفا، از کجا میشه فهمید که تایید شده؟؟؟ من توی Check Status که میرم، فقط زده Paid.

این یعنی تایید شده!؟ اگه نه، جی باید نوشته بشه که معلوم شه تایید شده؟؟؟
    Apply A to Z - Undergraduate
    راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
    این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.

آخرش بهتون تاییدیه داد که ایمیل کنید. به نظرم همونه!

نقل قول نوشته اصلی توسط mjfadaee نمایش پست ها
    سلام به همگی،

این که میگن باید تایید بشه و از این حرفا، از کجا میشه فهمید که تایید شده؟؟؟ من توی Check Status که میرم، فقط زده Paid.

با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.

You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط mjfadaee نمایش پست ها
    سلام به همگی،

هر چي "ميگن" زياد جدي نگيريد. ببينيد توي وبسايت خود سويس چي ميگه.
    شما بعد از اينكه پرداخت رو به صورت آنلاين انجام داديد قضيه حله. همون موقع (يا بعدا با وارد كردن اطلاعاتتون در وبسايت) مي تونيد از رسيد آنلاين پرينت بگيريد. همين رسيد آنلاين كار شما رو همه جا را مي اندازه. در ضمن پستهاي قبلي همين تاپيك رو هم بخونيد جاي دوري نمي ره. توضيحات كامل هست.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ایروان (ارمنستان) - کلیرنس در سال 2013

کسی از دوستان جواب سوالای منم میدونه ممنون میشم جواب بده
    سلام دوستان عزیز
    من 22 ژانویه مصاحبه داشتم برا ویزای J1 ، پزشکی خوندم،یکم شرایطم سخت بود که تو مطالب بعدی توضیح میدم
    بالاخره بعد از 130 روز از مصاحبه و 124 روز از جواب دادن به سوالات سفارت دیروز ایمیل زدن : sevis update or late arrival تا ویزاتو بدیم
    سوالم این بود که اگه sevis update از طریق دانشگاه انجام دادم دوباره به سفارت ایمیل بزنم که update کردم یا اینکه بدون خبر دادن برم سفارت؟کسی تجربه مشابه داشته یا نه؟همون DS2019 قدیمی کافیه؟
    اگه کسی اطلاع داره بهم بگین که به سفارت ایمیل بزنم یا اینکه بدون ایمیل برم؟
    با ارزوی کلیر شدن هر چه سریعتر برا همه منتظرین

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Returning Student ها تجربیاتتونو بذارید اینجا

با توجه به سوالی که اینجا مطرح شده بود در مورد لزورم پرداخت دوباره سویس فی موقع اقدام برای ویزای جدید من هم نگران شدم و وبسایت http://www.ice.gov/sevis را کمی جستجو کردم و به این اطلاعات رسیدم که امیدوارم جواب سوال دوستان را بده

Continuing Students (F-1, F-3, M-1 or M-3) not in the United States
    If you are a continuing student who has been out of the United States for less than five months and maintained your status prior to leaving the United States, do not pay the SEVIS I-901 fee.
    If you are a continuing student who has been out of the United States for more than five months, maintained your status prior to leaving the United States, and have been participating in authorized overseas study, do not pay the SEVIS I-901 fee.
    If you are a student who has been out of the United States for more than five months and have not participated in authorized overseas study, you are no longer considered a continuing student by DHS. You need a new initial Form I-20 from a school and you need to pay the SEVIS I-901 fee.
    If you are a student who did not maintain status or you completed a previous program, you are no longer considered a continuing student by DHS. You need a new initial Form I-20 from a school and you need to pay the SEVIS I-901 fee.