QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
سلام pearson عزیز
من هنوز بلیت نگرفتم و تازه به فکر خرید بلیت افتادم. برای نیومکزیکو (abq ) می خوام سایت های kayak , cheapair را هم چک کردم و به چند تا اژانس سر زدم ، اما بلیتهاشون خیلی گرونه !! یعنی آزانس از 5/5 ارزون تر ندارن . می خوام بدانم می توانم بلیتم را با کریت کارد کس دیگری بخرم و اینکه از کدامیکی از این سایت ها میتوانم خرید کنم در پست ها شما به بچه ها پیشنهاد داده بودید قبل از خرید های انلاین مشورت کنیم تا مبادا خرج اضافه نکنیم
و اینکه پیشنهاد می شه برای واشینگتن یا JّFK بخرم و بعد از اونجا یک بلیت برای نیو مکزیکو بگیرم منتهی اختلاف بین پرواز ها خیلی زیاده و معطلی زیاد داره اما از نظر قیمت به صرفه تره!
ممنون می شوم اگر منو در این زمینه راهنمایی کنید تا بتوانم زودتر تصمیم بگیرم (البته برای ویزا هم هنوز مصاحبه هم نرفتم اما فکر کنم بلیتمو حدودا 11 یا 12 اگوست بگیرم خوب باشه )
3 تا سوال داشتم ممنون می شم اگر کمکم کنید:
1) من سایت cheapoair رو که چک می کنم ارزون ترین بلیط پرواز الاتحاد به ابوظبی و بعدش با کی ال ام به آمستردام و آمریکاست( از تهران به آتلانتا و 1156 دلاره) ولی وقتی همین بلیط رو می رم تو خود ایرلاین الاتحاد می گه موجود نیست. قضیه چیه؟
2) بعد اگر همین بلیط رو از cheapoair بخرم، تعداد چمدونی که با خودم می تونم ببرم یکی یا دوتاست؟ چون الاتحاد رو که چک می کنم جدا زده 2 تا ولی KLM یه دونست فقط.
3) بازم اگر بخوام همین بلیط رو یگیرم امکان تغییر تاریخ وجود داره؟ اگر نه، چه بلیطی باید بگیرم که بتونم تاریخش رو اگه خواستم عوض کنم؟ و چقدر قیمتش تغییر می کنه.
1. به دليل اينكه اين سايت ها INVENTORY يكساني باهم ندارند براي چك كردن پرواز هاي AVAILABLE
سايت CHEAPO AIR در بعضي از زمان ها به چسباندن سگمنت هاي مختلف پروازي بهم پروازهايي رو نشون مي دهد كه ارلاينز ها خودشون از اين مسير ها آگاه نستند
2. اون چيزي كه توي بليت ميزنه ملاك هست اتحاد كي ال ام براي مسير امريكا دو تيكه بار هست ولي اگر آنلاين بليت رو بخريد ممكن هست يك تيكه باشه
3. خيلي به سختي . بليت هاي آنلاين قابليت تغيير تاريخ و كنسلي كمي دارند كه بايد قبلش با احتياط شرايط بليت رو بررسي كنيد . در بعضي موارد بليت ها قابل استرداد نيستند
ممنون یک سوال دیگه یکی از آزانسها بلیت ارزون تری را بهم پیشنهاد داده حدود 4/6 که می شه از اینجا تا JFK رفت و مابقی را با پرواز داخلی که 12 ساعت بین شون فا صله است {پرواز داخلی غیر قابل استرداد گویا!!} و تا JFKمن می توانم دو بار مجانی را ببرم و مابقی شو نمی دانم شما می دانید هزینه بار اضافی از اونجا حدودا چند دلار است و با توجه به اینکه من هنوز برای ویزا نرفتم این نوع خرید ریسک نیست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)