نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 557 از 1383 نخستنخست ... 574575075475485495505515525535545555565575585595605615625635645655665676076571057 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,561 تا 5,570 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-Control & Robotics-BSc: Shiraz Uni MSc: Uni of Tehran

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    كف قيمت با توركيش 4/780 هست در حاضر با استاپ هاي بالا بعد قطري با 5/070
    ولي مناسبرتين به نظر من با لوفت هانزا كلاس V روي چهار آگست هست به قيمت 5/060
    من هم توی آگوست برا لگزینگتون بلیط میخواستم. اگه بخوام توی این هفته بلیط رو بگیرم (فقط ارزون باشه و refundable) باید چیکار کنم؟( منظورم اینه که به پیشنهاد شما باید کجا برم؟)

نقل قول نوشته اصلی توسط mohkam7 نمایش پست ها
    من هم توی آگوست برا لگزینگتون بلیط میخواستم. اگه بخوام توی این هفته بلیط رو بگیرم (فقط ارزون باشه و refundable) باید چیکار کنم؟( منظورم اینه که به پیشنهاد شما باید کجا برم؟)
    پيام بديد براتون چك كنم

Junior Member

سلام pearson عزیز

من هنوز بلیت نگرفتم و تازه به فکر خرید بلیت افتادم. برای نیومکزیکو (abq ) می خوام سایت های kayak , cheapair را هم چک کردم و به چند تا اژانس سر زدم ، اما بلیتهاشون خیلی گرونه !! یعنی آزانس از 5/5 ارزون تر ندارن . می خوام بدانم می توانم بلیتم را با کریت کارد کس دیگری بخرم و اینکه از کدامیکی از این سایت ها میتوانم خرید کنم در پست ها شما به بچه ها پیشنهاد داده بودید قبل از خرید های انلاین مشورت کنیم تا مبادا خرج اضافه نکنیم
    و اینکه پیشنهاد می شه برای واشینگتن یا JّFK بخرم و بعد از اونجا یک بلیت برای نیو مکزیکو بگیرم منتهی اختلاف بین پرواز ها خیلی زیاده و معطلی زیاد داره اما از نظر قیمت به صرفه تره!

ممنون می شوم اگر منو در این زمینه راهنمایی کنید تا بتوانم زودتر تصمیم بگیرم (البته برای ویزا هم هنوز مصاحبه هم نرفتم اما فکر کنم بلیتمو حدودا 11 یا 12 اگوست بگیرم خوب باشه )

3 تا سوال داشتم ممنون می شم اگر کمکم کنید:
    1) من سایت cheapoair رو که چک می کنم ارزون ترین بلیط پرواز الاتحاد به ابوظبی و بعدش با کی ال ام به آمستردام و آمریکاست( از تهران به آتلانتا و 1156 دلاره) ولی وقتی همین بلیط رو می رم تو خود ایرلاین الاتحاد می گه موجود نیست. قضیه چیه؟
    2) بعد اگر همین بلیط رو از cheapoair بخرم، تعداد چمدونی که با خودم می تونم ببرم یکی یا دوتاست؟ چون الاتحاد رو که چک می کنم جدا زده 2 تا ولی KLM یه دونست فقط.
    3) بازم اگر بخوام همین بلیط رو یگیرم امکان تغییر تاریخ وجود داره؟ اگر نه، چه بلیطی باید بگیرم که بتونم تاریخش رو اگه خواستم عوض کنم؟ و چقدر قیمتش تغییر می کنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط mobina14 نمایش پست ها
    سلام pearson عزیز

من هنوز بلیت نگرفتم و تازه به فکر خرید بلیت افتادم. برای نیومکزیکو (abq ) می خوام سایت های kayak , cheapair را هم چک کردم و به چند تا اژانس سر زدم ، اما بلیتهاشون خیلی گرونه !! یعنی آزانس از 5/5 ارزون تر ندارن . می خوام بدانم می توانم بلیتم را با کریت کارد کس دیگری بخرم و اینکه از کدامیکی از این سایت ها میتوانم خرید کنم در پست ها شما به بچه ها پیشنهاد داده بودید قبل از خرید های انلاین مشورت کنیم تا مبادا خرج اضافه نکنیم
    و اینکه پیشنهاد می شه برای واشینگتن یا JّFK بخرم و بعد از اونجا یک بلیت برای نیو مکزیکو بگیرم منتهی اختلاف بین پرواز ها خیلی زیاده و معطلی زیاد داره اما از نظر قیمت به صرفه تره!

ممنون می شوم اگر منو در این زمینه راهنمایی کنید تا بتوانم زودتر تصمیم بگیرم (البته برای ویزا هم هنوز مصاحبه هم نرفتم اما فکر کنم بلیتمو حدودا 11 یا 12 اگوست بگیرم خوب باشه )
    با سلام
    براي ABQ در حال حاضر مناسب ترين پرواز با قيمت 5 تومان هست
    از هر كدوم از اين سايت ها مي تويند بليت بگيريد منتها بليت ها غير قابل استرداد هست

نقل قول نوشته اصلی توسط ab12ab نمایش پست ها
    3 تا سوال داشتم ممنون می شم اگر کمکم کنید:
    1) من سایت cheapoair رو که چک می کنم ارزون ترین بلیط پرواز الاتحاد به ابوظبی و بعدش با کی ال ام به آمستردام و آمریکاست( از تهران به آتلانتا و 1156 دلاره) ولی وقتی همین بلیط رو می رم تو خود ایرلاین الاتحاد می گه موجود نیست. قضیه چیه؟
    2) بعد اگر همین بلیط رو از cheapoair بخرم، تعداد چمدونی که با خودم می تونم ببرم یکی یا دوتاست؟ چون الاتحاد رو که چک می کنم جدا زده 2 تا ولی KLM یه دونست فقط.
    3) بازم اگر بخوام همین بلیط رو یگیرم امکان تغییر تاریخ وجود داره؟ اگر نه، چه بلیطی باید بگیرم که بتونم تاریخش رو اگه خواستم عوض کنم؟ و چقدر قیمتش تغییر می کنه.
    1. به دليل اينكه اين سايت ها INVENTORY يكساني باهم ندارند براي چك كردن پرواز هاي AVAILABLE
    سايت CHEAPO AIR در بعضي از زمان ها به چسباندن سگمنت هاي مختلف پروازي بهم پروازهايي رو نشون مي دهد كه ارلاينز ها خودشون از اين مسير ها آگاه نستند
    2. اون چيزي كه توي بليت ميزنه ملاك هست اتحاد كي ال ام براي مسير امريكا دو تيكه بار هست ولي اگر آنلاين بليت رو بخريد ممكن هست يك تيكه باشه
    3. خيلي به سختي . بليت هاي آنلاين قابليت تغيير تاريخ و كنسلي كمي دارند كه بايد قبلش با احتياط شرايط بليت رو بررسي كنيد . در بعضي موارد بليت ها قابل استرداد نيستند

Junior Member

با سلام
    براي ABQ در حال حاضر مناسب ترين پرواز با قيمت 5 تومان هست
    از هر كدوم از اين سايت ها مي تويند بليت بگيريد منتها بليت ها غير قابل استرداد هست
    ممنون بابت پاسختون می خواستم بدانم تمام بلیت های انلاین(همه شرکت ها alitalia, turkish, ghatar) غیر قابل برگشتند؟ از آژانس ها بگیرم می توانم استرداد کنم؟

ممنون بابت پاسختون می خواستم بدانم تمام بلیت های انلاین(همه شرکت ها alitalia, turkish, ghatar) غیر قابل برگشتند؟ از آژانس ها بگیرم می توانم استرداد کنم؟
    ببينيد به مركزي كه بليت رو مي فروشه و شرايطي كه مي گذاره اين موضوع بيشتر بستگي دارد
    اغلب بليت های آژانس قابل استرداد هستند
    من فقط روي بليت هاي ارفلوت شرايط غير قابل استرداد را ديدم

Junior Member

ببينيد به مركزي كه بليت رو مي فروشه و شرايطي كه مي گذاره اين موضوع بيشتر بستگي دارد
    اغلب بليت های آژانس قابل استرداد هستند
    من فقط روي بليت هاي ارفلوت شرايط غير قابل استرداد را ديدم
    ممنون یک سوال دیگه یکی از آزانسها بلیت ارزون تری را بهم پیشنهاد داده حدود 4/6 که می شه از اینجا تا JFK رفت و مابقی را با پرواز داخلی که 12 ساعت بین شون فا صله است {پرواز داخلی غیر قابل استرداد گویا!!} و تا JFKمن می توانم دو بار مجانی را ببرم و مابقی شو نمی دانم شما می دانید هزینه بار اضافی از اونجا حدودا چند دلار است و با توجه به اینکه من هنوز برای ویزا نرفتم این نوع خرید ریسک نیست؟

ممنون یک سوال دیگه یکی از آزانسها بلیت ارزون تری را بهم پیشنهاد داده حدود 4/6 که می شه از اینجا تا JFK رفت و مابقی را با پرواز داخلی که 12 ساعت بین شون فا صله است {پرواز داخلی غیر قابل استرداد گویا!!} و تا JFKمن می توانم دو بار مجانی را ببرم و مابقی شو نمی دانم شما می دانید هزینه بار اضافی از اونجا حدودا چند دلار است و با توجه به اینکه من هنوز برای ویزا نرفتم این نوع خرید ریسک نیست؟
    اگر بتونيد فرداش بريد يعني يك شب در نيويورك باشد 4/6 با قابليت استرداد هم ميشه
    اضافه بار هم نداريد
    اگر خواستيد پيام بديد براتون چك كنم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)